2017. szeptember 6., szerda

Teszt | Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor hajolaj

Viszonylag sok féle hajvégápoló olajat használtam már, de az utóbbi években megfogadtam, hogy addig nem veszek újat, amíg az aktuálisan használt el nem fogy, mert ezeket egyébként is egy örökkévalóság elhasználni, és nem szeretném, ha rámromlana. Legutóbb az Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor fajtára esett a választásom, amiről rengeteg pozitív véleményt olvastam, és mivel már jópár hónapja csak ezt használom, kiforrott véleményt is tudok róla alkotni.


A csomagolásáról sokat nem mondanék, nekem tetszik, bár a kupakot sikerült elhagynom a szobában valahol, mivel kicsi és átlátszó. A flakon elsőre üvegnek tűnik, de nem az. Én általában 3 pumpálásnyit szoktam a termékből a hajam végére tenni, mert elég keveset adagol. 
Az illatáért teljesen odavagyok, ami elég erős gyümölcsös, és sokáig meg is marad a hajban. Az olaj maga átlátszó, viszonylag folyékony, szilikonos érzetű - ami nem meglepő, ugyanis tartalmaz szilikont -, amit az én hajam pillanatok alatt beszív, és egyáltalán nem marad utána zsíros, ragacsos érzés, csak a puhaság. Nedves és száraz hajon is alkalmazható, mindkét módon bevált, de inkább vasalás után szoktam a hajamba beledolgozni, valamint akkor, ha mosás után néhány nappal már kissé száraz kinézetűek a végek, ezért is nagy pozitívum nálam, hogy nem zsírosít pluszban. Az összetevőlista alapján - amit ide kattintva olvashattok el - a szilikon után legnagyobb mennyiségben jojobaolaj van benne, utána következik az avokádóolaj, majd a makadámdió olaj. Az összetevőlista végén van benne benzyl alkohol, de ennek szárító hatását egyáltalán nem tapasztalom. 
100 ml-s kiszerelésű, és rengeteg ideig elég. Én Notinoról rendeltem, 1600-1700 forintba kerül. 

Összességében tehát elégedett vagyok vele, szívesen használom, és bár valószínűleg kíváncsiságból legközelebb majd valami mást választok majd, csak ajánlani tudom :)

8 megjegyzés:

  1. Eddig a száraz sampon kivételével mindegyik Aussie termék bevált.
    Azzal az volt a problémám, hogy habár félig volt a flakon, egy idő után csak valami ragacsos folyadékot permetezett a hajra, a púderes rész kifogyott belőle. Pedig mindig alaposan felráztam.
    A hosszú hajra való termékeiket használtam anno, azokat is nagyon szerettem.

    Szerintem ha elfogy a mostani hajápolóm megfogom nézni ezt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ne is mondd, utáltam azt a szárazsampont sajnos :D

      Törlés
  2. Ezzel már én is szemeztem, de aztán egy koreai olajat rendeltem, amit fantasztikusnak tartok. (-: Egyébként most a DM-ben van 25% kedvezmény 30 pont ellenében. (-: Sajnos nálam is az a helyzet, hogy fel vannak halmozva ezek a termékek, és van amelyik hamar avasodik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek az olajok mondjuk szerencsére pont nem, de sajnos igen, van olyan :/

      Törlés
  3. Én hajolajat nem szoktam használni, mert nincs rá szükségem, de erre a "hajmosás után néhány nappal"-ra most felkaptam a fejem! :-D A harmadik napon már mosni szoktam, mert addigra vállalhatatlanul zsíros lesz. :-o

    Hajolajam a krémmániás dobozból a Helia D van, nyaraláskor használtam a termálvíz miatt, akkor talán jó is volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szárazsamponozom mindig, sajnos az egyetem mellett nem mindig van időm 2-3 naponta hajat mosni, de ilyenkorra hiába zsírosak a tövek, a vége azért már elég száraznak néz ki - derékig érő haj átka.

      Törlés
  4. Nekem sem szabad többet venni, valami Avon repair van most, az elég jó, a Helia-D nem annyira, bár amikor megvettem, még azt hittem, jó lesz.
    Vasalás után olajozok én is, meg ha száraz :) Pont így, hogy kezd szétállni sprődre a vége 3. napra.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Helia-D-t én is néztem, de valószínűleg nem fogom megvenni.

      Törlés