2017. szeptember 18., hétfő

Szerzemények #36 | Notino rendelés

Tudom, hogy alig két hete került ki a legutóbbi szerzeményes bejegyzés, viszont azóta leadtam egy nagyobb lélegzetű rendelést a Notinon, és furcsán vette volna ki magát, hogyha a tesztek esetleg a következő szerzeményes poszt előtt kerülnek ki. Viszont tudom, hogy szeretitek ezt a bejegyzéstípust, úgyhogy talán nem gond.


Leginkább ismét hajas témájúra sikerült ez a vásárlás, de hát tudjátok, hogy ez a kedvencem. Lassan elfogynak a hővédőim, és igazság szerint kicsit rájuk is untam, ezért megrendeltem a TIGI S-Factor Styling Spray-t, amit egyébként már régóta ismerek, de sosem próbáltam. Úgy döntöttem, hogy a legutóbbi pink grapefruitos-balzsalikomos változat után szépen lassan az összes Radox kézmosót végigpróbálgatom majd, most a Feel Revived fajtájúra esett a választásom, ami bár nem kifejezetten őszi illatú, de ez nem igazán zavar. Éppen kifejezetten jó áron voltak a Tangle Teezer hajkefék, és kíváncsi voltam, hogy mivel tudhat többet a Thick & Curly verzió az eredetinél, ezért rendeltem egyet, ha már eredetileg úgyis göndör a hajam. Betáraztam a kedvenc Batiste Strenght & Shine szárazsamponomból, és találtam egy Bare névre hallgatót is, amit még korábban nem láttam, kíváncsi leszek erre is. Régóta érdekel már, hogy mit tudhat a Dermacol Cover alapozó, ami állítólag a legerősebb fedésű termék a piacon és extrán tartós. Külföldi videósok is odavannak érte, és szerencsére van belőle mini 4 grammos kiszerelés, én a 207-es árnyalatot választottam, de a 208-as még világosabb. Szerettem volna kipróbálni két Jo Malone illatot, az egyik a Blackberry & Bay, amit Ausztriában már magamra fújtam, és olyan volt, mint a mojito, valamint a Grapefruit, ami pedig a leírása szerint tetszett meg. Végül pedig rendeltem még két mintát az imádott Mexx Summer Edition parfümömből, amit már sajnos nem lehet kapni, de ilyen formában még elérhető, ezekkel nagyon fogok spórolni. 

Ennyi lett volna, leginkább az alapozóra és a hővédőre vagyok kíváncsi, így ezekről biztosan érkezik majd teszt a közeljövőben :)

6 megjegyzés:

  1. Kíváncsi vagyok a tapasztalatodra a Dermacollal kapcsolatban. Én is láttam már egy-két videóban, de engem inkább elborzasztott a fedése :) Bár lehet, hogy azért érdemes belőle otthon tartani. Tangle Teezerből nekem csak egy klasszikus változatom van (szintén Notinoról), azt szeretem nagyon. Azon kívül egy DM (vagy Rossmann?) koppintásom van, ami szintén nem rossz, de azért az eredeti sokkal jobb.
    Nekem is van most egy rendelésem a Pink Pandánál, az ingyenes szállítással már ellenállhatatlannak éreztem a 2790 forintos Jessup szem ecsetkészletet :) Nem mintha nem lennének szuper ecseteim, de hát abból ugye sosem elég :) Persze a 3ezer forintos határ eléréséért még vettem egy Barry M highlighter + kontúrozó stick duót, de azt meg úgyis ki akartam próbálni. A stick forma jön be a legjobban, de a Maybelline feles megoldását utálom, a Nyxnek viszont a highlighter része nem jön be, erről a Barry M-ről meg egész jókat írtak a krémmánián.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma használtam először a Dermacolt, de még nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, az viszont igaz, hogy a fedése brutális.

      Törlés
  2. A Dermacolra én is kíváncsi vagyok. :)
    Nagyon klassz dolgokat szereztél be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor igyekszem a poszttal, ha mindenki erre kíváncsi :D

      Törlés
  3. Engem inkább egy összehasonlítás érdekelne az Original és ez a fésű közt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előzetes tippem, hogy egyébként szerintem nem nagyon lesz köztük, de majd kiderül :DD

      Törlés