2017. szeptember 4., hétfő

Szerzemények #35 | Ausztria, Müller szombat...

Az utóbbi hónapban csak gyűltek és gyűltek a vásárolt dolgok, és mivel ezek közül elég sok még nyári - bár én nem igazán teszek ilyesfajta megkülönböztetést -, ezért gondoltam, hogy ideje megmutatni őket így szeptember elején. Van itt minden az ausztriai nyaralástól kezdve drogériás szerzeményekig, úgyhogy ha érdekel titeket, olvassatok tovább!


Ausztriában nagyjából tudtam, hogy mit szeretnék biztosan venni, a legtöbb dolgot viszont nem terveztem. A Balea Königlicher Kronen-Kranich tusfürdő tudom, hogy itthon is megjelent, viszont én sem akkor, sem azóta nem láttam egyik hazai drogériában sem, ezért megvettem kint. A szintén Balea Schönheits Geheimnisse kókuszvizes balzsamot mostanra már itthon is lehet kapni a sampon párjával együtt, és még talán két másik illat is a termékcsaládhoz tartozik. Ajánlom egyébként, hogy próbáljátok ki, én már használom egy ideje, és szeretem. A Bilou márka egy német blogger lányé, és mindig halogattam, hogy vegyek valamit, így most két tusolóhabra esett a választásom, egy vattacukor, és egy almás jégkása illatúra - ezutóbbi le is volt árazva, azért a cimke. Még nem bontottam ki őket, mert jelenleg rengeteg tusfürdő vár elhasználásra itthon, de később biztosan viszontlátjátok majd őket. 
A Tetesept az egyik kedvenc márkám, ha fürdőtermékekről van szó, és három tusfürdőt (Hallo Glüchstag, Hallo Sommer, Hallo Sonnenschein) már itthon is nézegettem, ám az előbb említett eset miatt nem tudtam, mikor tudnám őket elhasználni, kint a Müllerben viszont találtam belőlük utazó kiszerelésűt. Két fürdősót is vettem, a Schön, dass es Dich gibt nagy kedvencem, itthon viszont már nem kapni, az Eine Potion Danke-t pedig még nem is láttam sehol. 


Bécsben végre-valahára hozzájutottam az Urban Decay All Nighter fixáló spray-hez 30 ml-s kiszerelésben, az ára miatt értelemszerűen nem akartam rögtön a teljes méretűvel kezdeni. A Kikoban két leárazott, és limitált terméket vettem, egy kék szempillaspirált, és egy zöldes árnyalatú metál rúzst. Megvásároltam az Essence Vibrant Shock folyékony rúzsok 06 black widow árnyalatát, illetve egy Hip Girls Wear Blue Jeans trendkiadásból származó, szintén leárazott csillámos kék rúzst. A Müllerben kint volt már az új Catrice szortiment - ami azóta már hozzánk is megérkezett -, innen egy Ultra Matt Liquid Lip Powder-t választottam 120 Will You Barry Me? színben, illetve a Prime & Fine Make Up Transformer cseppeket, ami állítólag vízállóvá tesz bármilyen folyékony állagú terméket, amibe belekeverjük. Az újdonságok közül még egyiket sem próbálgattam annyira, hogy kiforrott véleményt mondjak, de ezeket is viszont fogjátok még látni így, vagy úgy. 


Rendeltem 4 darab Neogence fátyolmaszkot, mert bár magát az érzést, amikor az arcomon vannak nem szeretem, de az utána levő hatást igen. eBay-ről jött egy Innisfree No-Sebum Mineral púder, illetve egy Thefaceshop Super Cover korrektor, amit Viki hatására szerettem volna kipróbálni. Beszereztem a rég vágyott NYX Vivid Brights szemhéjtust is Vivid Sapphire árnyalatban, amit egyszerűen imádok, egy random Mülleres látogatás alkalmával pedig megvettem a Neutrogena Hydro Boost arcitsztító kendőket, illetve egy Duschdas Exotic tusfürdőt.


Másfél hete Hódmezővásárhelyen Müller szombatoztunk a lányokkal, akkor vettem a Pantene Pro-V micellás sampont, amiről Krémmánián egész jókat olvastam. A Fructis Avocado hajpakolás illata egy az egyben a régi Fructis illat, nem tudom, emlékeztek-e még rá jópár évvel ezelőttről, leginkább ezért néztem ki. Nem szűkölködöm ajaktermékekben, a Catrice Ultimate Matt rúzsok 060 Smoked Brown árnyalata viszont megtetszett, és remélem, hogy valóban olyan matt lesz, mint ahogy tűnik. Beszereztem két Carmexet is, valamint néhányat a kedvenc fürdősóimból, de ez már alap szinte minden Müller szombat alkalmával. 
A Dontodent Black Shine aktív szenes fogkefét a DM-ben vettem kíváncsiságból, ugyanis úgy tűnik, mintha ez a kedvenc, ultra puha fogkefém testvére lenne. Sikerült megvennem a NYX Matte Finish fixáló spray-t, amire már régóta vágytam, de sosem volt, amikor éppen kerestem, és egy Soft Matte Lip Cream-et San Juan árnyalatban. Végezetül pedig Lookfantastic-ről rendeltem egy Rimmel Stay Matte folyékony rúzst Blue Iris színben, ami kívánságlistában is szerepelt, és Tatinál láttam először. 

Lesz tehát mit próbálgatni, és most, hogy itt az ősz, és kezdődik az egyetem szerencsére több alkalmam is lesz sminkelni, mint nyáron volt, úgyhogy szokás szerint érkezem majd a tapasztalataimmal :)

2 megjegyzés:

  1. Nálunk is lehetne már Kiko!
    A NYX sprayről lesz majd teszt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére szállítanak ide is, de mondjuk tényleg más bemenni az üzletbe és megtapizni a dolgokat.
      Hát, ha sikerül róla valami szavakba önthető véleményt kialakítani, akkor igen, mert párszor már használtam, de egyelőre még nem tudom, hogy szeretem-e, vagy semmi extra, úgyhogy reménykedjünk :D

      Törlés