2017. július 23., vasárnap

Zsákbamacska | Mi volt a Pixibag Palm kiadásban?

Ismét Pixi, ez már zsinórban a többedik, de ez most egy ilyen időszak, tetszenek az összeállítások, így remélem, nem bánjátok. Habár idén nekem kimarad az általános értelemben vett nyaralás, de a márkák alapján úgy éreztem, hogy egy univerzális, mindennapokban is jól kihasználható kiadás lesz ez, nem beszélve a kis hátizsák jellegű szütyőről, ami már elsőre is tetszett, és nagy hasznát fogom venni, ha több holmit kell cipelnem, mert sajnos hagyományos hátizsákot nem igazán tudok hordani. 


A Vöslauer Balance Juicy mangó-őszibarack ízesítésű vizét már kóstoltam korábban is, és nagyon finomnak találtam, ráadásul ezek a 2 decis üvegek jól jönnek, ha egy mini táskába kell pakolni, az EFOTT-ra is ilyet töltöttem újra. A Signaltól szinte biztos voltam benne, hogy az új White Now Touch fogfehérítő toll kerül majd a bagbe, és igazam is lett. Ennek egyrészt nagyon örültem, mert gondolkodtam rajta, hogy megveszem, és az sem elhanyagolható szempont, hogy már szinte ezzel az egy termékkel visszajött az ára a csomagnak. Volt még mellé egy White Now CC fogkrém is mini kiszerelésben, amiről még nem olvastam sem jót, sem rosszat, szóval majd nekem kell kitapasztalnom a hatását. Fogápolás tekintetében egyébként nem vagyok kísérletező kedvű, mert rettentően félek attól, hogy valami visszafordíthatatlan történik a fogaimmal, ezért igyekszem óvatosnak lenni majd ezek tekintetében is. A Herbioticum márka egészen idáig ismeretlen volt számomra, ezért nem tudtam, mire számítsak tőlük. Egy Aloe Vera krémet kaptam, ami nagyon jó értékeléseket kapott Krémmánián, ezért kíváncsi leszek rá, valószínűleg testápolóként fogom elhasználni.



A Catrice Glam & Doll False Lashes szempillaspirál azt hiszem, már nem kapható, viszont korábban sokaktól hallottam, hogy szerették, ezért kíváncsi leszek rá, mert még nem próbáltam. A B.U. márkától gondoltam, hogy valamilyen testápolási terméket kapunk majd, ez a tippem is bejött, rögtön kettő dolog érkezett az In Action kollekcióból: egy gránátalmás tusfürdő, és egy dezodor. Megszagoltam már őket, kellemes, nyári illatuk van, szívesen fogom őket használni. Egyébként ettől a márkától legutóbb általános iskolás koromban próbáltam utoljára bármit is, méghozzá egy parfümöt, amit sokáig imádtam, ezért nosztalgikus hangulatot is ébresztett bennem, amikor megláttam, hogy ők is közreműködnek ebben a kiadásban.

Összességében tehát mindent ki fogok tudni használni, leginkább a fehérítő tollra vagyok kíváncsi, a táskáért pedig külön pacsi, nagyon praktikus és aktuális darab :)

6 megjegyzés:

  1. Leginkább a táska miatt sajnálom, hogy lemaradtam erről - épp külfoldön voltunk és csak utólag láttam meg, hogy volt pixibag :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, nyaralás alatt ez előfordul sajna, én is jártam már meg így :/

      Törlés
  2. Szia!
    Sajnos én is lecsúsztam erről a csomagról.
    Az In action deot próbáltam, meglepően jó! Bár világos ruhára nem nagyon szabad fújni, de ezt leszámítva tényleg jó kis cucc, órákig érződik az illata.
    A Herbioticum krémről én is most hallok először. Majd írsz róla bejegyzést? :)
    A táska pedig nagyon jó, nekem az tetszik ebből az összeállításból a leginkább. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgysem hordok világos ruhákat, úgyhogy akkor nekem jó lesz a deo, bár pont most vásároltam be egyébként nemrég, szóval egy jó ideig nem kell majd újakat vennem :D
      Igen, biztos megemlékezem majd a krémről, bár most annyi testápolót kéne elhasználnom, hogy egész nap kenegethetném magam :D

      Törlés
  3. A Pixibaget ritkán rendelem meg, mert annyira nem kedvelem, de most főleg a kis hátizsák miatt rendeltem, ami nem is olyan kicsi! A Festival kiadásban volt egyszer egy tornazsákszerű tavalyelőtt, azt is szeretem. A fogápolási dolgokkal én is úgy vagyok, mint Te! Ezt a tollat sem mertem még kipróbálni..... A fogkrémből az ez előtti kiadást ismerem, a kék tubusost, nem kedveltem, az ínyem nem szerette, így ezt is a páromnak adom, ő viszont imádta. A deot anyumnak adtam, valahogy az illata nagyon nem... Ami érdekes, a tusfürdőé nagyon tetszik. (-: A krém is szuper, nekem van egy kamillás változat is, azt is Pixiben szereztem be, ez annál jobb! Az illata is, annak inkább szaga van, de szőrtleenítés után tényleg jó! Kíváncsi leszek majd, Nálad hogy teljesít. (-: A spirálnak örültem, én sem ismerem ezt, valamilyet mindig használok, így meglesz a helye. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont ma próbáltam ki a tollat, még tesztelgetem, de egyelőre nem fájt tőle a fogam, vagy ilyesmi, szóval ez már pozitív így kezdésnek :D Na, akkor majd ha feléltem itt a masszív testápoló kollekcióm valamennyire, akkor nekikezdek, kíváncsi leszek :D

      Törlés