2017. július 20., csütörtök

Kiszelektálom a kollekcióm | Hajápolás, arcápolás, testápolás

Az első résszel ellentétben, ahol a sminkeket szortíroztam most lényegesen kevesebb termék lesz, mert hacsak nem valami egyáltalán nem jött be, és utálom, akkor nem szoktam rögtön kidobni, hanem megpróbálom inkább elhasználni. A most bemutatott termékek közül több más ismerős lehet megbántam, hogy megvettem bejegyzésben, de csak most jutottam el odáig, hogy végképp megváljak tőlük.


A Green Pharmacy Herbal Elixir hajerősítő spray semmi látványosat vagy említésre méltót nem csinált a hajammal, pedig a fél flakont elfújkáltam, így pedig nem látom értelmét, hogy tovább használjam. A L'oreal Elseve Fibraology szárazsampon egyáltalán nem jött be, jóformán semmit sem csinált a hajammal, és éppen ezért kedvem sem volt elővenni többször. Ugyanez a helyzet a Kallos Omega hajpakolásával, ami hatásában átlagos, viszont szerintem borzalmasan fullasztó az illata (ami számomra már inkább szag), ezért ezt ha akarnám, sem tudnám elhasználni. A Nivea arctisztító zselében még jócskán van, és igazából semmi negatívat nem tudok róla mondani, csak egyszerűen vannak más arctisztítók, amiket szívesebben használok. A La-Roche Posay és a Vichy fényvédő mintákkal ugyanígy vagyok, sosem használtam őket, vásárlás mellé jártak, viszont vannak más fényvédőim, így ezeket valószínűleg tovább fogom majd adni. 


A Balea Vanilla Cream tusolóhabot nem sikerült megszeretnem, számomra még mindig kellemetlen az illata, az Axe női dezodornak pedig amennyire szerettem a kezdetekkor az illatát, annyira megcsömörlöttem tőle mostanára. A p2 Perfect Face fixáló spray-t sajnos nem tudom használni, mert szinte egyáltalán nem porlaszt, de még nem sikerült rájönnöm, hogy mind ilyen-e, vagy én fogtam ki hibás darabot, mert sosem találok belőle tesztert a Rossmannban. A Neutrogena kézkrémet használgattam télen, mert valóban rendbehozta a kezeimet, viszont az állagával nem barátkoztam meg, a Cosmia kézkrémet pedig még bontatlan, mert rózsás, az pedig az egyik olyan illat, amitől a falnak futok, szóval új helyet fogok neki keresni az ismerőseim között. 


Ennyi terméktől válok meg tehát mostanában, és bár nem tűnik soknak, mégis elég nagy helyet szabadítottam fel, és végre tényleg csak olyasmik van a szekrényben, amit el is fogok használni. 

6 megjegyzés:

  1. Érdekes, lehet írtam már, de nálam ez a Balea tusolóhab kedvenccé nőtte ki magát, én nagyon szeretem. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tök sokan szeretik körülöttem, úgyhogy nem is értem, mi bajom :D

      Törlés
  2. Én most csak egy ilyen göndör hajra való kencét dobok ki, amit igazából most vettem, és két használat után úgy kidobom a pi***ba, hogy lába nem éri a földet... Persze előbb megdorgáljuk a blogon. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, mindig félek, hogy megveszek egy terméket, de annyira rossz, hogy 1-2 alkalommal tudom max. használni, és utána ki kell dobnom :D

      Törlés
  3. Az én mumusom a Balea-tól a Winter Protect sampon (télen próbáltam, de csak most szántam rá magam hogy megváljak tőle) annyira taccsra vágta a sörényem, hogy csak NA!!! Érdekes hogy másoknál működik, ha jól rémlik talán te is írtál róla anno.
    De hogy valami pozitívat is említsek a márka mangós testápoló spray szuper, pedig remélni se mertem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, pont most használtam el még a Winter Protectből a maradékot, és tökre szerettem :D

      Törlés