2017. május 6., szombat

Teszt | Maybelline BROWPrecise Fiber Filler szemöldökspirál

Rengeteg fajta szemöldökfixáló terméket próbáltam már, és bár a legtöbb bevált, plusz van is köztük olyan, amit mindig újraveszek, mégis ez az a terület, ahol szívesen kísérletezem. A Glamour-napok alkalmával nem gondoltam, hogy érdekel annyira, hogy kipróbáljam, de aztán a Müllerben mégis megvettem féláron, és milyen jól tettem, ugyanis azóta új kedvencet avattam a személyében.


Már amikor először szembejött velem a különböző közösségi média felületeken, akkor furcsának találtam az applikátort, és nem tudtam elképzelni, hogy ezzel bakimentesen lehet dolgozni. Szerencsére a félelmeim alaptalanok voltak, mert bár nem árt egy kicsit lehúzogatni a tubus szélén a felesleges festéket, összességében nagyon szépen és precízen lehet vele dolgozni még a szemöldök végénél is, ahol egyébként én mindenféle hasonló termékkel rendszeresen összekenem magam. A benne levő mikroszálak hatásából én nem sokat veszek észre, és nem volt különösebben látványos akkor sem, amikor semmi mást nem használtam mellé, de nekem egyébként sincsenek kifejezetten hiányos részek a szemöldökömben. Önmagában inkább azoknak ajánlanám, akiknek fixálásra és némi színre van szükségük.


Az én színem a második legvilágosabb Soft Brown, ami egy arany tónusú középbarna szín, tehát az én vörös hajamhoz pont megfelel, de egy hamvasabb hajú lányon talán már furán mutatna. Ami előtt teljesen értetlenül állok, hogy konkrétan apró arany csillámok vannak a festékben, amit csak akkor vettem észre, amikor kikentem a kézfejemre, egyébként nem látszik, szóval ez ne befolyásoljon titeket döntéskor. A hatása nagyon érdekes, mert bár megszárad, de nincs az a kopogós, hajlakkszerű érzet utána, mint más szemöldökzseléknél - inkább waxos, mint folyékony az állaga -, ugyanakkor valahogy mégis összekapja az egész szemöldököt anélkül, hogy bármi különösebb pluszt adna hozzá. Nem igazán tudom elmagyarázni, és lefotózni sem, hogy mire gondolok, egyszerűen csak hihetetlen szép lesz tőle a végeredmény, és mellé tartós is, még 13-14 óra után is pont ugyanolyan a szemöldököm, mint amikor reggel megcsináltam. Én egyébként por, ceruza és gél állagú szemöldökformázó fölé is használom, mindhárommal ugyanolyan jól működik. 
8 ml terméket tartalmaz, ami szerintem még napi használat mellett is életem végéig elég lesz. Ha jól láttam, minden Maybelline pulttal rendelkező drogériában kapható már, de a DM-ben és a Müllerben biztos, valamint Notinoról is rendelhető összesen 3 árnyalatban 2200 forint környékén, ami önmagában sem nagy érvágás, viszont akcióban abszolút megéri.

Összességében én ajánlom, és örülök, hogy a furcsa kinézete miatti szkepticizmusomat végül legyőzte a kíváncsiság :)

7 megjegyzés:

  1. Hú,hát az én szemöldököm inkább túl sok, alig győzöm szedni :O én csak picit átkefélem, aztán csókolom.

    Viszont a héten szembejött velem a Dm-ben a Trend it up állvány. Egyelőre egy szemceruzát és egy rúzsceruzát tesztelek, és jók a tapasztalataim. Körömlakkot vettem még, de arra nem volt időm a héten.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor dobhatnál át belőle azért :DD

      Én is pont most jöttem haza a DM-ből, nálunk is van már Trend It Up, viszont sikerült nem bevásárolnom, büszke vagyok magamra :D

      Törlés
    2. Dobnék én szívesen! :D

      Azt kell mondjam, nagyon elégedett vagyok a Trend It Up termékekkel! Ma ballagáson voltunk, reggel hétkor sminkeltem ki magam, és este tízkor mostam le magamról. A szemceruza (Metallic kajal, 010-es árnyalat) egyáltalán nem kenődött el, tökéletesen a helyén maradt, a rúzst (Ultra Wear nude pen shine, 030 árnyalat) pedig talán kétszer festettem újra, és akkor sem volt vészes. Evést is jól bírta, egyenletesen kopott (bár én elég jól tudok rúzzsal enni), és egyáltalán nem szárította a számat. Ráadásul nem csillogó-villogó, hanem csak egy szép fénye van.
      Ha a többi termék is ilyen jó lesz, akkor ez egy szuper márka!

      Törlés
    3. Pont azt a rúzsceruzát néztem ma, csak a matt verziót, majdnem meg is vettem, de aztán rájöttem hogy annyi hasonló színem van már, hogy most ott hagyom, majd egyszer valamikor hazajön velem. Én egyébként ismerem már a márkát, találkoztam vele Németországban, úgyhogy nagyjából tisztában vagyok a termékkínálattal - bár nyilván ott sokkal több termék volt -, ezért is voltam annyira oda, amikor tudtam, hogy hozzánk is behozzák :D

      Törlés
  2. Már kerestem Rossmannban ezt a terméket, de még nem találtam, mondjuk nem is baj. :) A Colourpop akciójáról szóló híradásodnak hála rendeltem egy krémes szemöldökformázót, az Essence szemöldökceruzával alapvetően elégedett vagyok, a Catrice szemöldökspirálját pedig ajándékba kaptam, és az is tök jó mindennapi használatra, bár ha rendesen kitöltött szemöldököt szeretnék, akkor nem árt mellé még valami. Szóval örülök, hogy ez a Maybelline-darab is megbízhatónak látszik, mert ajándékba (már tudom is, hogy kinek) szívesen adnám, nekem viszont most nincs rá szükségem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most annyi ilyen krémes cuccot vettem, hogy a Colourpoposat kihagytam, pedig nézegettem azt is tegnap :D A Catrice szemöldökspirált én is használtam, kétszer újra is vettem, és szerintem kiköt majd még nálam, mert bár semmi extra, de tök jó. Közben rákerestem, a Rossmann Online Shopban fent van ez, úgyhogy valószínűleg lehet kapni, bár ott elég érdekesen van megoldva a display, el tudom képzelni, hogy nem találja az ember :D

      Törlés
    2. Köszönöm, nagyon kedves vagy, hogy utánanéztél! :) Sajnos simán lehetek én a bamba. :/

      Törlés