2017. május 27., szombat

Teszt | Avon mark. pirosítók

Rengeteg pirosítóm van különféle márkáktól, különféle színekben, különféle hatással, de mégsem tudom őket megunni, mindig van újabb, amelyik megtetszik, de mivel nálam pirosítás nélkül nincs smink, és rendszeresen variálom is őket, nem érzem úgy, hogy kihasználatlanul csücsülnének a fiókban. Nem meglepő tehát, hogy amikor az Avon májusi újdonságai között megláttam az új mark. pirosítókat, rögtön tudtam, hogy ezeket szeretném kipróbálni.


A csomagolás a mark. vonalhoz hűen letisztult fekete-fehér, utazáshoz pedig tökéletes, mert vastag, strapabíró műanyagból készült, és erős kattanással zárul.


Kettő van meg belőle nekem, egy világosabb, barackos színben, ami a Soft Peach névre hallgat, valamint egy sötétebb, mályvás tónusú rózsaszín árnyalatban, aminek a neve Cheeky Melba. Mindkettő enyhén csillámos, de arcra felvive ez alig tűnik fel, nincs highlighter hatása egyiknek sem.

Balról jobbra: Soft Peach, Cheeky Melba
Soft Peach
Cheeky Melba
Enyhén porolnak, de nem kell utánuk takarítani. Amit a legjobban szeretek bennük, hogy bár megfelelően pigmentáltak, elsőre mégis csak egy kis enyhe pírt adnak, amit aztán fel lehet építeni egészen erősre anélkül, hogy foltosak lennének. Először féltem, hogy a soft peach alig fog látszani rajtam, de pozitívan csalódtam, látszik az - az arcomon, képeken természetesen nem -, natúrabb sminkekhez tökéletes. Én mindig lepúderezett arcbőrre viszem fel őket, így egész nap tartanak. Illatuk egyáltalán nincs.
A színminták lealapozott és lepúderezett felületen készültek, baloldalt "töményen" ujjal, jobboldalt pedig ecsettel felvive:

Soft Peach
Cheeky Melba
Összesen 4 árnyalatban kaphatók, és 1,4 gramm terméket tartalmaznak, ami kevésnek tűnhet, de így legalább van esély, hogy valaha elhasználom őket. Teljes áron 2299 forintba kerülnek, de jelenleg (2017.05.28.) 1399 forintért juthattok hozzájuk.

Összességében én nagyon megszerettem őket, és nem tudok negatívumot felhozni, mert mindent tudnak, amit egy pirosítónak nálam tudnia kell, valószínűleg meg fogom nézni a maradék két árnyalatot is.

4 megjegyzés:

  1. :) Megértem a pirosító mániád! Amikor olvastam, először úgy gondoltam, hogy a pirosító gyűjtésnek meg ugyan mi értelme, aztán rájöttem, hogy nekem is van vagy 6 monóm, egy olyan szemhéjpúder palettám, amiben van 6 pirosító is, és két 8 részes pirosító palettám is :)
    Amúgy a kedvencem talán a Max Factor monói, abból két színem van. Bár elég drága, de kuponnal vettem őket.
    De nagyon szépek, természetesek ezek is!

    Az Avontól én most körömlakkot és hámlasztó lapocskákat rendeltem, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, a Max Factorokról én is hallottam, és mindig meg is akartam őket venni Glamour napokon, de aztán végül elmaradt a dolog. Talán egyszer valaha eljutok odáig :D

      Törlés
  2. Szépek ezek a színek. Ráfért már az Avonra valami vérfrissítés, főleg a dizájn nagyon jó ezeknek a Mark cuccoknak. :)

    VálaszTörlés