2017. május 17., szerda

Nyereményjáték | Nyerj egy Colourpop Ultra Satin Lip-et! - LEZÁRVA

Mint már valószínűleg mindenki értesült róla, hónap elején ingyenes nemzetközi szállítás volt a Colourpopnál egy rövid ideig, amelyet valószínűleg sokan kihasználtatok, és én sem hagyhattam ki a lehetőséget. Gondoltam ám rátok is, és mivel a márka elsősorban az ajakra való termékeiről, azon belül is a folyékony rúzsairól ismert, kisorsolok egyet köztetek az Ultra Satin Lipek közül. Sokáig valami extrém színt szerettem volna, mert azok is szuperek náluk, de végül egy természetes árnyalatra, a Dopey-re esett a választásom, amiről swatchot a hivatalos oldalon találhattok - meg persze a Google-ben -, de nekem is sikerült nagyjából színhűen megörökítenem szerencsére. Az Ultra Satin Lipekről azt kell tudni egyébként, hogy alapvetően matt finishűek, teljesen meg is száradnak, de nem kopogósra, ezáltal abszolút kényelmes őket viselni. Van belőle több árnyalatom is, hihetetlen pigmentáltak, és tartósak, bár evés után nem árt őket újrakenni.


Tudnivalók:
  • a játék 2017. május 31-én, szerda éjfélkor zárul
  • a nyertes nevét a blogon külön bejegyzésben és a Facebook oldalon is közzé fogom tenni
  • csak magyarországi címre postázok, de külföldről is jelentkezhettek, ha van valaki a határon belül, aki címére elküldhetem
Jelentkezés menete:
  • töltsd ki a lenti Rafflecopter dobozt
  • a játék két kötelező feltétele, hogy kövess Instagramon, illetve likeold a blog Facebook oldalát
  • (amennyiben erőforrás hiányában - értsd: nincs Instagramod, vagy Facebookod - az egyik feltételt nem tudod teljesíteni, írd bele az adott rubrikába, hogy nincs, nem gond, előfordul az ilyen)
  • ezúttal a megosztásért plusz esély jár, és fontos, hogy ezt nyilvánosan tedd, így tudom ellenőrizni, a linket pedig szintén a Rafflecopter felületen tüntesd fel!

a Rafflecopter giveaway

Remélem, hogy tetszik nektek a szín, amit választottam, de írjátok meg, hogy örülnétek-e egy-két feltűnőbb színű terméknek is majd a későbbi játékok során, mert bár én imádom az extrém árnyalatokat, tudom, hogy nem mindenki hordaná :)
Sok szerencsét!

14 megjegyzés:

  1. Köszi a lehetőséget. :) Én örülnék vadabb színeknek is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit :) Na szuper, éreztem én, hogy lesznek bevállalós emberek :D

      Törlés
  2. Kész! Nagyon örülnék neki 😍

    VálaszTörlés
  3. Elméletileg sikerült kitölteném :)

    VálaszTörlés
  4. Rengeteged hallottam már erről a márkáról, lehet egyszer ki is próbálom:D
    Bianka

    VálaszTörlés
  5. Annyit hallani mostanság erről a márkáról, hogy már ezzel álmodom :)
    Köszönöm a lehetőséget, hogy egy álom valóra válhasson ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj ne is mondd, az első rendelésemkor tűkön ültem, és ez most sem volt másképp :D

      Törlés
  6. Szia! Én egyszer megpróbáltam telefonról kitölteni, de valahogy megakadtam vele, és nem tudtam továbblépni. Most gépről próbáltam meg, most viszont egyáltalán nem tudom megcsinálni. Lehet az első jelentkezésemet elfogadta? (Sevcsuk Loretta)
    Köszi előre is!!:)

    VálaszTörlés