2017. május 9., kedd

Elfogytak #25

A felújítás kapcsán nemrég az összes cuccomat átnéztem és kiszortíroztam, amibe a kozmetikumokat, sminktermékeket és egyéb ilyesmi dolgokat tartalmazó szekrény rendszerezése is beletartozott. Sok mindent kidobtam, vagy befogtam elhasználásra, szóval mostanában lehet, hogy gyakrabban lesz ilyesmi poszt, de nem is baj, mert tudom, hogy szeretitek őket. 


Matrix Oil Wonders hajbalzsam: sok jót hallottam róla, ezért vettem meg, és bár nálam elmaradt a wow-effekt, és nem tapasztaltam különösebb extra hatását, nem volt rossz balzsam. Valószínűleg a márkától több mindent ki fogok még próbálni, mert azért elég kíváncsi lettem.
Újravenném? Talán.

Balea szárazsampon: szerintem már mondanom sem kell, hogy imádom, és mellé hihetetlen olcsó, alapdarab.
Újravenném? Igen.

Orofluido hajolaj (mini): isteni illatú, jól hidratáló hajvégápoló olaj, ami a testes állaga ellenére pillanatok alatt beszívódik, és még ezt az 5 ml-s kiszerelést is heteken át tudtam használni, annyira kevés kell belőle. Ahhoz képest, hogy professzionális termék, nem is annyira drága, szóval ha sikerül elhasználnom a jelenlegi hajvégápolóimat, szerintem meg fogom venni belőle a nagyobb kiszerelést.
Újravenném? Igen. 

Lush Bûche de Noël arctisztító: tudjátok, hogy minden télen veszek belőle, tesztet is írtam róla, amit a termék nevére kattintva el is érhettek. Sajnálom, hogy nem az állandó kollekció része, bár hallottam, hogy az Angels On Bare Skin vagy a Let The Good Times Roll arctisztító hasonló ehhez, szóval érdemes lenne azokkal tenni egy próbát. 
Újravenném? Igen.

Bioderma Sébium H2O micellás víz: szintén állandó vendég nálam, nem is használok más micellás vizet, mert ez a legjobb, amit valaha próbáltam. 
Újravenném? Már meg is van az utánpótlás.

Ziaja Sensitive enzimes peeling: nem fogyott el, lejárt a szavatossága, és jobbnak láttam kidobni inkább, de egyébként ez nem az első ilyen termékem, mert bár nem olyan látványos a végeredmény, mint egy kémiai hámlasztó esetében, rajtam hatásos volt, és szívesen használtam.
Újravenném? Igen.

Garnier SkinActive Hydra Bomb fátyolmaszk: tudhatjátok, hogy nem kifejezetten vagyok oda a maszkokért, de annak ellenére, hogy hatalmas volt az arcomra és az összetevőivel kapcsolatban vannak ellenérzéseim, jól hidratált és nem csúszkált az arcomon. Erről is írtam nemrég.
Újravenném? Talán.

Missha Pure Source zöld teás fátyolmaszk: átlagos maszk volt, az illatát nagyon szerettem, és szintén elégedett voltam a hidratáló hatásával. Az ára jobb, mint például a Garniernek, és rengeteg fajta kapható belőle, szóval ha választani kéne, inkább ezt ajánlanám.

Dontodent Super Soft fogkefe: ezt csak azért mutatom meg, mert már évek óta csak ezt a fogkefét veszem, ugyanis hihetetlen puhák a sörtéi, szinte mint a babafogkeféknek. Talán nem mondok újat azzal, hogy a kemény sörtéjű fogkefe sem tisztít jobban, sőt, nem megfelelő használata kifejezetten káros lehet az ínyre és a fogzománcra nézve, éppen ezért én csak ajánlani tudom az extra puha sörtéjű fogkeféket, azok közül is kifejezetten ezt, mert az ára is verhetetlen, 3-400 forint környékén mozog még teljes áron is.


Tetesept Traumhaft habfürdő: még Ramihoz írtam róla vendégposztot, és idáig kitartott, úgyhogy elég gazdaságos darab. A Tetesept márka nagy kedvencem, a habfürdőikre sem lehet egy rossz szavam sem.
Újravenném? Igen, de másik illatban.

Balea Magic Fairytale tusfürdő: kellemes, málnás illata volt, ami tartósan megmaradt a bőrön, egyébként pedig a szokásos Balea minőséget hozta.
Újravenném? Talán, mert annyira nem szerettem bele az illatába.

Balea Regenbogen tusfürdő: szerintem nem kell bemutatnom, mert mindannyian ismeritek. Az illata semmi extra, enyhén kókuszos-sütis, de én szerettem, tökéletes volt olyan alkalmakra, amikor nem szerettem volna illatorgiát a fürdőben. A dínós tusinak most pont ugyanilyen az illata, szóval ha szeretnétek kipróbálni, még ki tudjátok.
Újravenném? Igen.

Balea málna-citromfű testápoló: ha jól hidratáló, mégis könnyű állagú testápolót szeretnétek fillérekért, akkor ajánlani tudom ezeket, jelenleg is 3-4 illatban kapható talán. 400 ml 500 forintért szinte ajándék. 
Újravenném? Igen, másik illatban, mert ettől kicsit megcsömörlöttem, mire elfogyott.

Yves Rocher Plaisirs Nature Bourbon Vanília testápoló: inkább őszre és télre ajánlanám, mert elég testes krém, viszont cserébe tartósan hidratál. Az illata egy az egyben olyan, mint a talán 3 évvel ezelőtti vaníliás The Body Shop vaníliás kiadásnak, szóval ha azt szerettétek, ezt is fogjátok.
Újravenném? Igen.

Naturland lábizzadás elleni spray: a leghatékonyabb lábdezodor, amit eddig próbáltam. Használat után még 1-2 órán át intenzív bizsergő érzést kölcsönöz, ami elég furcsa, viszont még nyáron sem hagy cserbe, ráadásul nem is drága, 1000 forint körül mozog gyógyszertárban, vagy a Tescoban.
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

Zoella Fresh Fizz pezsgő fürdőtabletta: erről is írtam már, és összességében szerettem, de ha nem vagytok hatalmas Zoella és kádfürdő fanatikusok, akkor nem mondom, hogy rohanjatok, és rendeljétek meg. Friss, tiszta illata van egyébként, kellemes volt vele a fürdőzés, de csak elpezseg, nem csinál semmi különöset.
Újravenném? Talán.

Elhasználtam fürdősókat is, amik közül szintén újravenném az összeset, plusz egy Tonymoly Panda's Dream kézkrém mintát is, ami jó volt, de nem venném meg teljes kiszerelésben.


Rimmel Lasting Finish Nude alapozó: már nem kapható itthon, pedig egyébként szerettem, ugyanis a legvilágosabb árnyalata tökéletes volt az olyan hófehérkéknek, mint én, a fedése sem volt rossz, és kellemes volt a viselete. Bár mostanában elég sok másik alapozót megszerettem, azért sajnálom, hogy kivonták.
Újravenném? Igen, ha még lehetne kapni.

Rival de Loop Young Shade & Shine fixáló spray: trendkiadás része volt, ezért már ez sem kapható, de úgy hallottam, hogy hamarosan a márka állandó kínálatába is érkezik majd egy fixáló spray. Hasonló volt az Essence Keep It Perfect! termékéhez, amit egyébként nagyon szeretek, de ez kicsit kevésbé volt glicerines. Szépen egybeolvasztotta a sminket, én púderezés előtt szoktam ezeket használni, így a púder is tökéletesen beletapadt az alapozóba és a korrektorba, szerettem.
Újravenném? Talán, ha még lehetne kapni.

Essence Lash Princess False Lash Effect szempillaspirál: nem véletlenül nem írtam róla, mert annyira nem sikerült levennie a lábamról. Inkább hosszított, amire nekem nincs annyira szükségem, és mellette eléggé össze is tapasztotta a pilláimat, plusz elég gyorsan, kb. felbontás után 1-2 hónappal elkezdett beszáradni. Vannak, akik esküsznek rá, szóval biztosan nem a termékkel van a gond, de nálam nem aratott sikert, a rózsaszín párját jobban szerettem.
Újravenném? Nem.

Két rúzs is ide került, egyiket sem sikerült teljesen elhasználnom, de már annyira régiek voltak, hogy inkább megszabadultam tőlük. Az egyik az Essence All About Cupcake, amit ilyen formában már meg is szüntettek, és egy kellemes, hétköznapi, nem túl erős fedésű termék volt, viszont az utóbbi 1-2 évben már alig használtam, a másik pedig egy szintén rég kivont Catrice Ultimate Shine kollekciós darab Get The Nudes Paper! árnyalatban. Egy időben ezt is sokat hordtam, de aztán mindig volt helyette másik, mostanra pedig már fura állaga is lett.
Elfogyott két Yankee Candle tart is, mindkettőt bármikor újravenném. A Summer Peach valódi barackillat, nyárra tökéletes, a Fireside Treats pedig örök kedvencem, ennél jobb illatot az én orromnak még nem sikerült gyártani.

Ez lett volna tehát a mostani adag, de hamarosan érkezem is a következővel, mert már itt gyülekeznek mögöttem az erre rendszeresített dobozkában.


6 megjegyzés:

  1. Szép mennyiség, szeretettel várom a következő kupacot. :D A Balea száraz sampon után azóta is sírok, de nem merem bevállalni, hogy tényleg ő szárította-e ki a fejbőröm, ha már így rendbe jött.

    Az All about cupcake rúzsból én egyet elhasználtam az új kiadásból, de őszintén nem hiányolom. Egyre jobban irritálnak a krémes rúzsok. Mindig belemegy az összes hajam. :D

    A Balea tusi hozzánk csak most ért ide, de vagy mindennap töltik a polcokat, vagy nem tudom, de szerintem elmaradt a tömeg hisztéria. Mondom én, hogy szappanban nagyobbat ütne. :D Ha az elfogy bár újra lehet tölteni és megmarad a cuki csomagolás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk most minden megy, ami unikornis, bár én ezt a dolgot nem osztom, mert nekem aztán teljesen mindegy, mi van rajta :D

      Törlés
  2. Húúú mindig irigykedve nézem ha valaki ilyen szépen össze tudja gyűjteni az elhasznált termékeket. Nálam ha már 2 üres flakon van, akkor viszket a tenyerem, hogy kidobhassam. :D

    A Missha maszkok tényleg szuperek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg mindig addig gyűjtöm, amíg már annyi nem lesz, hogy tíz évbe telik megírni róluk a posztot :DDD

      Törlés
  3. Az unikornisláz engem is hidegen hagy. Az utolsó játékpóni, amelyet kislányként kaptam, egy lila unikornis volt, szivárványszínű sörénnyel, szóval azt hiszem, kimaxoltam az élményt, többre meg nem vágyom. :D
    Nyárra én is keresek enzimes peelinget, a Ziaja mellett van pár koreai versenyző is. Te milyen rendszerességgel használtad a Ziaját?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leginkább mikor eszembe jutott, 1-2 hetente, mert a fürdőben volt, ezért sem sikerült időben elhasználni :D

      Törlés