2017. január 7., szombat

Szerzemények #28 | Rossmann, Lush, bécsi kiruccanás

Karácsony környékén, de főleg utána kezdődnek a leárazások, ezeket használtam ki én is, mert elég jó akciókat lehet kifogni mind a drogériákban, mind a ruhaboltokban. Mostanában még inkább rá vagyok kattanva a testápolási- és fürdőtermékekre, mint korábban - már ha ez egyáltalán lehetséges -, ezért legfőképp ebből a kategóriából szemezgettem némi sminkkel megspékelve. 


Még valamikor december közepén volt egy akció a Rossmannban, hogy minden sminkterméket 33%-kal olcsóbban lehetett beszerezni. Leginkább a p2 pultról válogattam, így került hozzám egy Full Cover rúzs 230 grant a wish árnyalatban, egy Full Matte rúzsalap és egy sötétkék automata szemceruza 250 crocus fantázianévvel. Újravettem az Essence Keep It Perfect! sminkfixálóját, mert érdekes módon bevált, és valóban érzem a hatását. Három új Original Source tusfürdő is szembejött velem, a zöld banános már megvolt nekem, most pedig megvettem a lime-kókusz és az alma-vanília illatkombinációjút. 


A Lush karácsony utáni leárazásán is bevásároltam, elhoztam először is a Snow Fairy tusfürdő legkisebb kiszerelését, mert még sosem használtam, de annyian áradoztak róla körülöttem, hogy teszek vele egy próbát. Visszatérő kedvenceim a So White és a Luxury Lush Pud fürdőbomba, a Twilight fürdőbombát, a Butterbear fürdőgolyót, a Peeping Santa habfürdőt és a The Magic of Christmas habfürdőt pedig újonnan próbálom ki. 


Bécsben is vásárolgattam, de leginkább csak apróságokat. A Dresdner Essenz Winterbad és Winterbeerenbad fürdősó kakukktojás, mert ezeket még itthon vettem a Müllerben, kint viszont rábukkantam egy férfi változatra, aminek szintén nagyon finom az illata, így nem igazán érdekelt, hogy melyik nem számára gyártották eredetileg. Szintén ettől a márkától vettem egy mézeskalácsos pezsgő fürdőtablettát, amit szívesen dobok majd a kádba, ha hiányzik a karácsonyi hangulat. A Carmex Original ajakápolót csak bedobtam a kosárba, mert állandó társam. Jártam kint is a Lushban, ahol szintén élt az 50%-os akció, és szerencsére ott még találtam az imádott Bûche de Noël arctisztítóból, valamint a Lord of Misrule fürdőgolyóból, amik itthon már szinte mindenhol elfogytak. A Golden Wonder fürdőgolyót is először próbálom, hazafelé az egész táskám tőle illatozott. A Kikoból magamnak csak egy dolgot vettem, egy szájceruzát 715-ös színkóddal. Végezetül a dekorkristályok mindössze azért relevánsak, mert valószínűleg fotózáshoz fogom használni őket. 

A végére egy kis plusz infó, a Catrice kiárusítás a Rossmannokban a mai napon, tehát január 7-én, a Müllerekben pedig kilencedikén, tehát hétfőn kezdődik! :)

9 megjegyzés:

  1. Kellemes fürdőzéssel fog telni az idei éved, ahogyan látom :D Fuhh még talán két éve vettem meg én is a Snow Fairyt, mert szintén mindenkinél az folyt a csapból és akkor már kipróbáltam, de nekem végül túl édes lett az illata. Nem tudom, kipróbáltad-e azóta, de neked mennyire tetszik? A rúzs és a rúzsalap, hogy szuperál? Vagy lesz majd róluk teszt? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap használtam először, és nem tudok túljutni azon, hogy konkrétan Vademecum gyerekfogkrém illata van :D Nem tudnám minden nap használni, az már most eldőlt :D
      Külön teszt nem, mert a rúzsalapba sajnos sikerült belepakolnom a kupakját, úgyhogy baromi ronda, a rúzst meg felkentem színházba, mielőtt lefotóztam volna, szóval kisebb fail, de kedvencekben lesz róluk szó, ha bejönnek :D Egyébként a rúzs kétszer hordás alapján baromi jó, ajánlom!

      Törlés
    2. Jujj mennyi csodás fürdőbomba! :)
      Nem szeretnél majd egy posztot, amiben megmutatod, milyenek a vízben, "feloldódott" állapotukban? :D

      Törlés
    3. Tavaly olyan formában írtam róluk posztot, néhány ebből benne is van, viszont most nem szeretném mindet 1-2 hónapon belül elhasználni, annak meg nem lenne értelme, hogy még augusztusban is karácsonyi fürdőbombákról olvassatok, szóval most úgy tervezem, hogy Instagramra mindig töltök majd fel róluk videót meg képet :)

      Törlés
  2. A Dresdner Essenz termékekből a pezsgő fürdőtablettát próbáltam, de az annyira wc illatosító illatú volt... lehet teszek egy próbát másfajta illattal. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fürdősók között is vannak elég érdekes illatúak, amiket nem tudom ki használ szívesen, de ezek szerencsére jók :D

      Törlés
  3. Olyan szépek ezek a lush termékek... kell egy fürdőkád! :D

    VálaszTörlés