2016. november 27., vasárnap

Novemberi kedvencek | 2016

Ha eddig az év bármelyik hónapjára azt mondtam, hogy szörnyű volt, akkor ezennel visszaszívom, mert immáron hivatalos, hogy a mostani volt mindközül a legborzalmasabb. Ugyanakkor remélem, hogy a december, és ezzel együtt a karácsonyi időszak kicsit jobban alakul majd, hiszen véget ér a félév, és a vizsgaidőszak elejére remélhetőleg egy tárgyamon kívül az összes meglesz már. Termékek terén nehéz volt újdonságokat összeszedni, mert úgy tűnik, inkább a régiekhez nyúltam most, de azért van így is mit megmutatni. 


Két egymástól teljesen különböző tusfürdő vált kedvenccé: az egyik a fűszeressége miatt számomra őszies jellegű Yves Rocher Plaisirs Nature mangó-koriander tusi, ami az legvalódibb mangóillatot hozta, amit eddig szagoltam, a másik pedig az Avon Senses Creamy Fantasy, amiről pont mostanában olvashattatok. A hónap abszolút felfedezettje az Yves Rocher Pur Bleuet kétfázisú sminklemosó, amit a Váci utcai üzlet megnyitóján kaptunk. Azt kell mondjam, hogy szemfesték eltávolításában veri még a Biodermát is, túlzás nélkül egy mozdulattal lehoz MINDENT. A Notinoról rendelt Clinique Moisture Surge hidratáló krémről is írtam már, és igencsak vissza kell fognom magam, hogy ne áradozzak róla állandóan.


Mostanában nevetségesen sok új alapozót vettem, de egyelőre még csak az Essence Camouflage-zsal jutottam el odáig, hogy el is kezdjem használni. A körülbelül 1000 forintos árát teljes mértékben megéri, de lesz róla külön bejegyzés nemsokára. Csakúgy, mint a NYX Lip Lingerie folyékony rúzsról, amit Embellishment árnyalatban vettem meg, és az egyik legtartósabb ajaktermék a kollekciómban. Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter rúzsceruzák 026 royal diva matt árnyalatát is sokat hordtam, szégyen szemre nagyjából ez volt az egyetlen sötétebb szín, amit novemberben felkentem. Szemfestés tekintetében ugyanakkor még a hétköznapokon is szerettem a sötét, füstös sminkeket, ehhez pedig csak és kizárólag a Makeup Revolution Girls On Film palettát használtam (teszt itt), mert egyszerűen nem tudok máshoz nyúlni, annyira szeretem. (Lehet, hogy vennem kéne a többi változatból is?) Végezetül pedig ha egy kis extra színre vágytam, az Essence Kajal szemceruza 26 beach bum árnyalatát vittem fel az alsó vízvonalra, és sokan meg is dícsérték.

Forrás: www.lancome-usa.com
A kedvenc YouTube csatorna címét ebben a hónapban Lisa Eldridge nyerte, akit eddig is nagyon szerettem, de az utóbbi időben végképp rákattantam. Néha csak berakom egy-egy videóját a háttérbe a reggeli készülődés mellé, és máris jobban indul a nap. A személyisége mellett - természetesen - a sminkjei is szuperek, hihetetlen profi, úgyhogy ha eddig nem ismertétek, akkor irány és iratkozzatok fel! 

Hónap üzletét is hirdetek, ráadásul rögtön kettőt. Egyik a Butlers, ahova hogy őszinte legyek, eddig nem igazán jártam, mert az én pénztárcámnak kicsit drága, de a karácsonyi dolgaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni, és legközelebb, ha ott járok, tuti el fogok csábulni valamire. A másik a Sinsay, ami egy lengyel székhelyű ruhaüzlet, és a Corvin Plázában van a - ha jól tudom - egyetlen magyarországi boltjuk, viszont üzemeltetnek webshopot. Lassan felveszi nálam a versenyt a H&M-mel is, mert nem túl drága - leárazásokkor pedig tényleg nevetséges összegekért árulnak mindent -, abszolút az én stílusom, és onnan van az új kedvenc sálam is, amit azóta le sem lehet szedni rólam. 

Kedvenc zenék:

4 megjegyzés:

  1. azt az essence alapozót én is nagyon szeretem :)
    a sinsayt még tavasszal fedeztem fel, azóta vágyom vissza, nem pestiként mindig itthon szomorkodom, mikor a barátnőm küldi a képeket, hogy milyen csudiságok vannak épp, de a webshopból meg nem merek rendelni, én még a hagyomámyos vásárlást preferálom :)
    aaa tom odell <3 imádom ezt az embert :) dde ezt asszem mindig leírom, mikor megtalálom a kedvenceid között :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is abszolút személyesen ruhavásárlós vagyok, főleg, mert sosem próbálok, hanem ránézésre veszek ruhát, azt meg neten elég nehéz :D
      Nem baj, írd le nyugodtan, legalább mindig megbizonyosodom róla, hogy van itt, aki szereti :DDD

      Törlés
  2. November tényleg pocsék egy hónap volt nekem is, az éltet, hogy decemberben van 7 nap szabim :) Lisa csatornájára fel vagyok iratkozva, de annyira kevés időm volt videót nézni mostanában, hogy mindig inkább mást választottam helyette. Egyébként hihetetlenül fakó színei vannak smink nélkül, de sminkelve gyönyörű és nagyon profi. Én annyira nem vagyok sminkelős, főleg itthonra nem, de mindig megállapítom, hogy azért ehhez kellene jó pár eszköz, de nekem minek, nem használnám ki, mert általában csak púder-korrektor-spirál-szájfény, amit használok. Nem is az időhiány miatt, valahogy most nincs is kedvem bonyolultabbhoz, az időjárás is teszi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem sincs arcom smink nélkül, nagyon meg szoktam ijedni annak ellenére, hogy én már hozzászoktam az évek során, ráadásul mostanában már nem elégszem meg egy tusvonallal, teljes szemsminkeket kreálok reggel is :D

      Törlés