2016. szeptember 11., vasárnap

Személyes | Őszi TAG

Nem gyakran csinálok tag bejegyzéseket, de idén annyira vártam már az őszt, hogy muszáj volt keresnem valamilyen ehhez kapcsolódó kérdéssort, amit kitölthetek, és végül Kittiére esett a választásom. Most nem fogok kihívni senkit, kommentekben válaszolgathattok, ha gondoljátok.


1. Sorolj fel 3 dolgot, amit szeretsz az őszben! Nagyon elcsépelt már, de egyértelműen a színeket, az illatokat - főleg a gyertyák miatt -, és az időjárást mondanám. Viszont az esőt utálom, ne essen! 

2. Melyik a kedvenc ruhadarabod az évszakban? Sálak és bakancsok, minden mennyiségben. Pulcsiból is jó lenne néhány, csak valahogy sosem találok olyat, amit nem csak muszájból hordok, de talán majd idén sikerül összehozni a dolgot, már ki is néztem párat.

3. Mi az, amit mindig veszel a szezon elején? Egyszínű - leginkább fekete - ujjatlan topokat és rövidujjú pólókat, de igazából nem csak ilyenkor, hanem bármikor, mert ezekben élek. Aztán persze ilyenkor néhány sál is becsúszik...

4. Melyik az az esemény/alkalom, amit a legjobban vársz idén ősszel? Nem kifejezett esemény ugyan, de nagyon várom, hogy találkozzunk a lányokkal havi egyszer! :) Ja, meg a Glamour napok, szörnyű vagyok. 

5. Mutass egy sminkterméket, ami bár nyárias, de nem mondasz le róla az ősz beköszöntével sem!

Essence Silky Touch pirosító - 30 secret it-girl
6. Mutasd meg sminktermékekkel, melyek a kedvenc színeid az évszakban!


7. Inkább szemhangsúlyos vagy inkább szájhangsúlyos sminkeket kedvelsz ebben az évszakban? Mindkettőt, és akár egyszerre is, és bár olyankor úgy nézek ki, mint egy vámpír, mert tőlem megszokott módon nem a világos színek felé húz a szívem, de nem igazán érdekel.

8. Milyen illatokat szeretsz ősszel? Illatok terén főleg gyertyák jutnak eszembe, szeretem az édes-sütis-vaníliás kombinációkat, néha némi fűszeresség is jöhet, de sosem kedveltem kifejezetten a fahéjat vagy a szegfűszeget, ami a legtöbbeknek tipikus őszi-téli illat. A citrusokat és a mentát abszolút átmentem ilyenkorra, ezek bármikor jöhetnek.


9. Melyik a kedvenc forró italod? Semmit sem szeretek forrón, a kávét is épphogy melegen iszom, így ilyen nincs.

10. Melyik a kedvenc őszi ételed? Nálam az ételek sem korlátozódnak évszakra, de a narancs ér? Plusz anyával képesek vagyunk már október-november környékén nekiállni a mézeskalácsnak, úgyhogy azt is ide sorolnám. Sütőtököt, ilyeneket nem eszem, nem szeretem.

+1 Hordasz úgy sálat, hogy bent is magadon hagyod? Még nyáron is előfordul...

Ti várjátok már az "igazi" őszt? 

13 megjegyzés:

  1. Nagyon! Főleg itt Belgiumban... Direkt őszi-téli ruhákat hoztam, erre nesze neked harminc fokok lesznek jövő héten -.-" Pedig úgy vágyok már az igazi hűvös őszre! A TAG-ed elolvasása után meg még jobban :D Remélem hamarosan megérkezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én annak is örülnék, hogyha 25 fok lenne, mert ez így jelenleg egy vicc :D

      Törlés
    2. Uhh Velgiumban tényleg durván meleg van/volt. Augusztus második felét kint töltöttem és 12 nap alatt egyszer esett a nap egyébként 30-35 fokok voltak. Pedig eddig mindig esett legalább 3 napot. 😂😂

      Törlés
    3. Akkor ezek szerint tényleg Izlandig kell utazni egy kis hidegért, mert nekem finn ismerőseim mondták, hogy még náluk is 30 fokok voltak most, ami azért elég szokatlan ott északon :D

      Törlés
  2. Alig várom az őszt. Nyári depresszióm van. Úgy várom már, hogy hideg legyen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy örülök, hogy az egyetemen konstans 15 fok van:DD

      Törlés
    2. A mesterségesen generált hideget nem szeretem, mert attól még utána ki kell menni a utcára, ahol megcsap a 8000 fok szeptember közepén lassan :D Nekem úgy mint időjárás hiányzik a hűvösebb idő. Pláne, hogy már hordani akarom a tök jó pulcsijaimat :D

      Törlés
  3. Eleni nagyon jól megfogalmazta az érzéseim ezzel a nyári depresszió kifejezéssel. Már én is nagyon várom az őszi időt. Valószínűleg a lakásban is rohadt hideg lesz, de nem baj. Majd veszek egy csomó sütis meg téli fűszeres gyertyát, egy nagy csomó teát, és majd jó lesz. :D
    A sötét rúzsok is már elő kerültek. Eszembe nem jut egy világosabb színt is magamra kenni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk az egyetemen télen-nyáron nyomatják a légkondit, itthon meg állandóan nyitott ablaknál vagyok télen is, mert kicsit túl jó a szigetelés, pedig nálam nem is működik a radiátor :DD

      Törlés
    2. Hát nálam még az ablak sem szigetel, kb a második világháború óta itt vannak. Rá férne némi ablak csere. :D Nap közben ok, este már nem mókás.

      Törlés
    3. Örömmel veszem, hogy nem vagyok egyedül. :D Elhiszem, hogy most kitalálták, hogy a Földön mindig voltak ilyen időszakok, de én akkor is ősszel őszt akarok, télen telet hóval. :)

      Törlés
  4. Nyáron sálban? Huuuuuhh :DD Jó volt olvasni a válaszaidat, örülök, hogy tetszett a kérdéssor. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Simááán, de azért nyilván nem az ötven fokban :DDD

      Törlés