2016. január 8., péntek

Kívánságlista | 2016 tavaszi újdonságok - Essence, Catrice, Maybelline

Nem volt még kívánságlistás bejegyzés a blogon, mert töredelmesen bevallom, nem gyakran szoktam ezeket elolvasni máshol sem, és én is maximum fejben írok ilyesmiket. Na meg persze spórolásnak sem utolsó, ha elkerülöm az újdonságokat. Az Essence és a Catrice új szortimentjeit viszont mindig tűkön ülve várom, valamint idén a Maybelline kínálatában is vannak ígéretes darabok, ezért most megmutatom, miket szeretnék mindenképpen szemügyre venni az üzletekben. 

ESSENCE


Nagyon szeretem az Essence rúzsokat, van is a birtokomban egypár belőlük. Nagy álmom válik valóra idén tavasszal, mégpedig hogy igazán sötét árnyalatokat is kihoznak mind a "sima", mint a nude kollekció keretein belül. Ezen kívül a mályvás árnyalatok is nagy népszerűségnek örvendenek nálam mostanában, egy ilyen is érkezik majd. 


A Glossy Stick elnevezésű rúzsceruzák kevésbé mozgatták meg a fantáziám, a Velvet Stick-eket viszont annál inkább kipróbálnám, főként, ha jól pigmentáltak és tartósak lesznek.

Hajlamos vagyok abba a csapdába esni, hogy a különálló szemhéjfestékeimet elhagyagolom a paletták javára, de igyekszem azért figyelni. Az érkező The Velvets vonal különösen tetszik, reménykedem benne, hogy matt festékekre számíthatunk, a képek alapján csodaszép különleges színekben. 
Régóta vadászok már elérhetőbb (és olcsóbb) alternatívát az Anastasia Dipbrow Pomade helyett, de eddig nem jártam sikerrel. Az Essence úgy tűnik, ezt az űrt is igyekszik kitölteni, és érkezik egy színezett géles szemöldökformázó is. Engem szerencsére az sem tántorít el, ha árnyalatában vörösesebb árnyalatú a kelleténél, mert a hajamhoz egyébként is az illik leginkább. 


Szívesen kipróbálnám még az ecsettisztítót, és a Keep It Perfect sminkfixáló spray-t, előbbi termékcsoportból egyáltalán használtam még egy félét sem, utóbbiból pedig csak a MAC Fix+ volt a birtokomban, már ha az sminkfixálónak nevezhető. 

CATRICE

Alapvetően nem vagyok oda a korrektorpalettákért, mert nem érzem, hogy teljes mértékben ki tudnám használni őket. Egy olyanra viszont már régóta kíváncsi vagyok, ami sötétebb színeket is tartalmaz kontúrozáshoz, ezért az All Around Contouring paletta pont megfelelő lenne számomra. A másik két termék inkább érdekesnek tűnik, de nem lenne feltétlenül szükségem rájuk, az egyik ilyen a Prime & Fine Anti Shine Blur Stick, ami a neve alapján valószínűleg egyfajta mattító-bőrtökéletesítő alap, a másik pedig a Velvet Brow Powder Artist, amihez hasonlóval még eddig nem találkoztam. 

MAYBELLINE


A BrowDrama Pomade Crayon szintén a furcsa kialakítása miatt fogott meg, el nem tudom képzelni, hogyan lehet ezzel hatásosan szemöldököt formázni. Remélem külföldön sokan lecsapnak majd rá, és még az itthoni megjelenés előtt bővebben olvashatunk róla. 



A jelenlegi kedvenc szempillaspirálom is ebbe a családba tartozik, ezért természetesen a Lash Sensational Luscious változatot is várom, hátha sikerül megütnie - vagy akár túlszárnyalnia - az elődje szintjét. Ráadásul vízálló, bár már a nem vízálló is lerobbanthatatlan...


Az utóbbi időben rákaptam a feltűnőbb, szokatlanabb színű ajakra való termékekre, a Vivid Matte Liquid folyékony ajakrúzsok pedig pont az ilyen igényeket hivatottak kielégíteni. A képen látható két jobb oldali árnyalatra már látatlanban is fáj a fogam...



A nagy népszerűségnek örvendő Color Tattoo krémes szemfestékekkel a legnagyobb problémám mindig is az volt, hogy számomra használhatatlan árnyalatokban árulják őket. Hiába tartósak és pigmentáltak, a meglevő kettőhöz sem nyúlok szinte soha. A Color Tattoo 24H Concentrated Crayon szemfestékek között azonban úgy tűnik, hogy hétköznapibb színek is helyet kapnak majd, plusz nekem a ceruzaformátum is jobban bejön, várós!




Végezetül pedig egy újabb sminkfixáló, a Master Fix Wear Boosting Setting Spray, legalább lenne mit összehasonlítani a korábban említett Essence verzióval. 

Körömlakkokból is meglepően sok van, ami tetszik, de azoknál mindenképpen a szemtől szembeni benyomás dönt majd. Nyilván ezek közül is mindnek utánanézek majd, kipróbálgatom a tesztereket, de azért félretettem némi pénzt, hogy beszerezhessek néhány darabot ezek közül, ami nagyon megfog :)

Ti várjátok már az új szortimenteket? Mit gondoltok róluk?

12 megjegyzés:

  1. Ezek a sötét rúzsok nagyon jól fognak neked állni. :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy rákaptál a hangsúlyos ajkakra, nagyon jól állnak neked a sötétebb színek :) Szerintem én is meglesem majd az új, sötétebb árnyalatokat az Essence-nél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bár azért még mindig ijesztő kicsit..:D Ha ezek is olyanok lesznek, mint a jelenlegiek, akkor soha többet nem veszek rúzst, elég lesz ez nekem :D

      Törlés
  3. Nagyon várom a szortiment frissítéseket, az Essence Velvet Stick-kek, monók és szemöldökformázó, a Catrice kontúr paletta, valamint a Maybelline folyékony rúzsok és Color Tattoo-k kifejezetten érdekelnek. :) Azt hiszem nehéz lesz ésszerű keretek között tartanom a kívánságlistámat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig félek kicsit, hogy mennyi dolog lesz vajon, ami nagyon bejön...:D Már szinte azon reménykedem, hogy minél kevesebb :DDDD

      Törlés
  4. Az Essence sötétebb rúzsai nekem is tetszenek, kíváncsi leszek milyenek lesznek a valóságban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én azt remélem hogy tényleg jóóó sötétek lesznek :DD

      Törlés
  5. Hú, a Maybelline spirálra nekem is fáj a fogam :D

    VálaszTörlés
  6. Nahh, ezek a color tattoo-k el fogják vinni a fizetésemet, plusz a legsötétebb ajakkence, az nagyon jónak tűnik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És akkor próbáljon meg az ember velük a Glamour napokig várni...:D

      Törlés