2015. december 7., hétfő

Elfogytak #15

Jó régóta tartogatom ezt az adagot, olyannyira, hogy szinte már összegyűlt a következő is. Ahogy látni fogjátok, nagyrészt olyan termékek vannak most, amikről részletesen is szót ejtettem, no meg meglepően sok sminktermék, és olyasmi is helyet kapott, amit időbe telik elfogyasztani, úgyhogy büszke vagyok magamra. De mostmár nem húzom tovább a szót, nézzétek, mik vannak itt. 


Balea Wohlfühlmoment kókusz-feketeribiszke fürdősó: rettentő jó illata volt, szerencsére nem is túl kókuszos.
Újravenném? Igen.

Balea Shining Kiwi tusfürdő: meglepetésemre az illata elég hűen hozta az a kiwi fanyarságát. A kis csillámokból én már a bőrömön semmit sem észleltem - de ez lehet, hogy nem is baj-, viszont abszolút nem habzott, ráadásul az állaga és a csomagolása nem voltak túl jó barátságban, állandóan szétfolyt a kupakban. Leárazva vettem körülbelül 300 forintért, a koncepció nem, de az illata bejött.
Újravenném? Nem.

Balea Pochendes Herz tusfürdő: erről már volt szó korábbi kedvences bejegyzésben valamikor a nyár folyamán, szerettem, kellemes illata volt, és viszonylag tartósan meg is maradt a bőrön.
Újravenném? Talán.

Garnier Oil Beauty testradír: a kedvenc testradírom, nem találok benne kivetnivalót. Mindenképpen a Müllerben vegyétek, mert ott majdnem egy ezressel olcsóbb, mint a DM-ben vagy a Rossmannban. 
Újravenném? Igen.

Nivea zuhanyzás közbeni testápoló (mini): nem szeretek testápolózni, ezért az ilyen zuhanyzás közbeni dolgok pont nekem lettek kitalálva. Anno elhasználtam már ebből egy teljes kiszerelést, szerettem, bár azért nem a világ legjobban hirdatáló terméke. Alapvetően nem vagyok oda a Nivea krémek illatáért, ennek viszont nem annyira erős és jellegzetes.
Újravenném? Igen.

Rexona Maximum Protection dezodor: a kedvenc dezodorom, bár az illatokkal hadilábon állok, és sajnos nem lehet őket megszagolni vásárlás előtt, ennek valahogy olyan volt, amit nem kedvelek, bár ahogy olvastam, mások pont ezt szeretik.
Újravenném? Igen, a zöldet.

Bioderma Sensibio H2O micellás víz: már rettentő uncsi lehet, nagyjából a századik flakont mutatom, részletezzem?:D
Újravenném? Már meg is történt.

Dr. Scheller jojoba-schisandra szérum: régebben írtam róla tesztet, amit itt elolvashattok. Alapvetően az édesgyökér kivonat miatt vettem, meg ami kiváló folthalványításra, de amióta megrendeltem az Etude House Face Conditioning Cream-et, azóta azt alkalmazom ugyanerre. Szerettem, de mindenképpen kellett fölé hidratáló.
Újravenném? Talán.



Balea gránátalma-gojibogyó sampon: az illatát nagyon szerettem, szokásos Balea sampon volt, semmi extra.
Újravenném? Talán.

L'oreal Elseve Extraordinary Oil pakolás: már volt róla szó korábban is, hogy mennyire nagyon kedvelem szinte minden tulajdonságát, szerencsére az idők során a hajam sem unta meg, és még mindig olyan extra puha marad tőle, mint az elején.
Újravenném? Igen.

COLAB New York szárazsampon: itthon nem kapható, én Skóciában vettem, de ha valakit érdekel, itt elolvashatja róla a véleményem.
Újravenném? Talán.

Batiste Fresh szárazsampon: a Balea Trend It Up-on kívül (amit sajnos kivontak) a legeslegjobb szárazsampon, amit eddig használtam, főként ez a kék fajta. Tesztet találtok róla, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Újravenném? Már meg is történt.

L'oreal Elnett hajlakk (mini): kifejezetten örültem, amikor ez a fajta elfogyott, mert borzasztó erős és agresszív illata volt, viszont az illatmentes társával meg vagyok elégedve, pedig alapvetően ki nem állhatom a hajlakkokat. Erősen tart, és nem teszi betonkeménnyé a hajat.
Újravenném? Az illatmentes verzióját igen.

Avon Advanced Techniques hajvégápoló marokkói argánolajjal: tesztelésre választottam az Avontól, írtam is róla. Rendkívül sűrű olaj, ami nálam meglepően gyorsan fogyott, viszont bejött a hajamnak, főleg nyáron.
Újravenném? Talán.

Carmex Original ajakápoló: örök kedvencem, állandó visszatérő elem, ezen kívül egyáltalán nem használok másik ajakápolót. A tégelyeset csak a Müllerben lehet kapni 600 forintért, szerintem ez a legjobb mindközül, és hónapokig kitart napi használat mellett.
Újravenném? Igen.
Garnier 5 Sec Perfect Blur primer: szintén volt már róla bejegyzés. Örültem, hogy elfogyott, mert a végére már kicsit meguntam, és találtam nála jobbat, olcsóbban. Ha jól tudom, csak a Müllerben található meg.
Újravenném? Nem.

Maybelline The Rocket Volum' Express szempillaspirál: többedjére vásárolom meg, állandó kedvenc nálam, mert valóban drámai pillákat eredményez. Dúsít anélkül, hogy összetapasztaná a pillákat, és hosszabbít is, bár nekem erre nem igazán van szükségem. Bár nem vízálló, lemosni kicsit macerás, cserébe viszont egész nap fent marad bármilyen időjárás közepette.
Újravenném? Igen.

Essence The Gel szemceruza: a jelenlegi egyik kedvenc fekete szemceruzám, bár az állagából adódóan nem lehet vele olyan precíz vonalakat húzni, mint egy keményebb hegyűvel. Valóban vízálló, vízvonalon is elég tartós, ráadásul nem kell hegyezgetni, hiszen automata.
Újravenném? Igen.

Catrice szemöldökceruza - 030 Brow-n-eyed Peas: általában porral töltöm ki a szemöldököm, de néha rámjön a ceruzás korszak, akkor általában ezt használom. A Catrice kínálatában szinte az összes árnyalat természetes, semleges barna, enyhén waxos állaggal, ami segít helyén tartani a szálakat, ugyanakkor nem kopik olyan gyorsan, hogy minden használat után hegyezni kelljen. Plusz dolog, hogy szerintem ennek a ceruzának a legjobb a végén található keféje.
Újravenném? Igen.

4 megjegyzés:

  1. Klassz bejegyzés volt. A fürdősóra és a hajpakolásra nagyon kíváncsi lettem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Lehetne itthon is többféle Balea fürdősó, majd talán egyszer :(

      Törlés
  2. A fürdősó engem is érdekelne, bár ma bementem a DMbe, és teljesen le volt fosztva a polc. Őket ismerve nem is lesz hamar feltöltve. Avagy az idén is csak két hónapot késtek az új szortírmentekkel. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt én nem is minden DM-ben látom, van, ahol még ilyen ősrégi illatok vannak kitéve :DD

      Törlés