2015. november 16., hétfő

Avon Planet Spa Herbal Steam Bath kondícionáló hajpakolás

Az Avon októberi újdonságai közül hajmániásként egyértelműen ez a pakolás keltette fel leginkább az érdeklődésem, így amikor lehetőségem volt választani néhány terméket, elsőként erre esett a választásom. Nem tudtam, mire számítsak, hiszen eukaliptuszos hajápoló termék igen kevés van a piacon, és bár használtam már egy szintén Avon mentol illatú hajerősítő szérumot, kíváncsi voltam, ezt hogyan kivitelezik majd. 




A csomagolás meglepett, de a tégelyt mindenképp jobb megoldásnak tartom a szokásos tubusnál, ugyanis maradéktalanul kinyerhető a termék, ráadásul rendszerint újrahasznosítom az ilyesmiket. Az arany-sötétzöld színkombináció abszolút karácsonyi hangulatot idéz, elegáns és letisztult. Belülről egy zárófólia védte a terméket, amit némi küzdés árán sikerült csak leszednem, és nem is sikerült maradéktalanul eltávolítani, de annyi baj legyen. 
A hajpakolás maga világoszöld színű, és nagyon sűrű, szinte már testvaj jellegű, zselés-géles beütéssel. Cédrus- és eukaliptuszkivonatot tartalmaz, az illata is ennek megfelelően eukaliptuszos-gyógynövényes, cédrust viszont még sosem szagoltam, így erről nem tudok nyilatkozni. Mint már említettem, számomra ez egy hajápoló terméknél kissé szokatlan, tényleg olyan, mintha valamiféle kezelésen vennék részt.




Első használatkor sikerült egy igen nagy mennyiséget kimarkolnom belőle, de kár volt, ugyanis a masszív állaga ellenére könnyen eloszlatható. Plusz pont, hogy amíg 10-15 percig fenthagyva tettem-vettem, nem kezdett mindenfelé csöpögni, ahogy a folyékonyabb balzsamoknál és pakolásoknál gyakran tapasztalom. Nem ígér túl sokat, mindössze annyit, hogy hirdatál és fényessé teszi a hajat, és ezeket be is váltja anélkül, hogy csúszós, olajos érzetet hagyna maga után, ezért bátran fel merem vinni egészen a hajtövek közelébe is. Lehet, hogy ezt csak én tapasztalom, de mintha jobb tartása is lenne tőle a hajamnak. Az illata enyhén ugyan, de megmarad száradás után. 
200 ml-s kiszerelésben kapható, eredeti ára 1800 forint, online megrendelhető itt

Hatásos pakolásnak tartom, és habár szívesen kísérletezgetek, próbálok ki új termékeket, meghozta a kedvem a többi Planet Spa hajápolási termék szemrevételezéséhez is. 

10 megjegyzés:

  1. Ezek a sablonos képek? :D Szerintem nagyon szépek. :)
    Jól hangzik ez a pakolás, lehet teszek is vele egy próbát, ha még a téli időszakban elfogy a többi itthon lévő (bár erre nem sok esélyt látok :D).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezek azok :D Köszi <3
      Hát, nekem is annyi van, hogy nemhogy télen, de soha nem fognak elfogyni :DDD

      Törlés
  2. Nagyon szépek a képek :)
    Érdekesen hangzik, hogy mentolos, szerintem sosem volt még semmilyen mentolos hajápolóm. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kösziii :) Elég durva, ha beteg leszek, majd ezt használom :D

      Törlés
  3. Kábé nekem is csak a fogkrémem mentolos a fürdőszobai cuccok közül, igen érdekes ez a mentolos cucc, de ha a hajnak jót tesz, akkor lehet, teszek vele egy próbát.
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itthon sem tudták elképzelni, hogy mégis mi az istennel mosok hajat...:D

      Törlés
  4. Különlegesnek hangzik, de mondjuk inkább a nyári időszakban tudnám elképzelni egy kis hűsítő felfrissítés gyanánt. Az eddig próbált Planet Spa kozmetikumok egyébként szinte egytől-egyig beváltak számomra, azonban ezek elsősorban arcápolási termékek voltak, de lehet, hogy egy jó kis tápláló hajpakolásra is megérné beneveznem ezek után. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is tudtam, hogy a Planet Spa termékek között van arcápolás is :O Kicsit el voltam tévedve ezek szerint:DD

      Törlés
  5. Megkérdezhetem, hogy az égősorod honnan van? Nagyon szépek a képek (bár tudom most nem az a lényeg) :D

    VálaszTörlés