2015. július 20., hétfő

Born Pretty Store | The Hot Shop rúzs

Nemrég megkerestek a Born Pretty Store-tól, hogy nem lenne-e kedvem választani tőlük 1-2 dolgot, amiről utána megosztom a véleményemet. Úgy voltam vele, hogy miért ne, hiszen csak az eBay-t próbáltam eddig ilyen "mindenes" oldalak közül. A sminkes szekcióból válogathattam, és kettő termék mellett döntöttem: az egyik egy Beauty Blender hasonmás sminkszivacs, a második pedig egy rúzs. Tudom, hogy eléggé merész vállalkozás egy ilyen oldalról sminktermékkel próbálkozni, de őszintén más nagyon nem keltette fel az érdeklődésemet, ez pedig izgalmasnak ígérkezett.



A csomagolás egyértelműen a Topshop kozmetikumaira hajaz, szinte majdnem tökéletesen megegyezik a tok. A használt műanyag jó minőségű, fémhatású, erősen záródik. A rúzs teljesen visszatekerhető, így biztosan nem kaszaboljuk le egy véletlen mozdulattal.




Illata és íze egyáltalán nincs, amit én nem bánok. A finishe fényes - azt hiszem, matt verzió is létezik belőle az oldalon - , és hihetetlenül krémes állagú a benne található kókuszolaj miatt. Nem tudom, hogy csak a meleg miatt ilyen-e, de őszintén meglepődtem, amikor először felkentem. Az enyém a 14-es számú, ami egy semleges tónusú bordós-piros árnyalat. Azt ígéri, hogy hidratál, nálam itt általában elcsúszik a dolog, mert eddig még csak a Carmex vált be erre. Ennél sem éreztem, hogy különösebben táplálna, de nem szárít, és még a legcserepesebb ajkakon sem mutat csúnyán. Hajlamosabb kenődni, mint átlagban a rúzsaim, kevésbé tartós is, egy evést-ivást nem bír ki, szintén az olajos/krémes összetétele miatt.


Ezen kívül még 14 másik árnyalatban kapható, nehéz dolgom volt a választásnál, mert a legtöbb elég rózsaszínes, ami nem a kedvencem. Jelenleg 4.29 dollárba kerül az oldalon - eredeti ára 7.64 dollár - 3.5 grammos és innen tudjátok megrendelni. Külön pozitívumnak tartom egyébként - én is ezalapján válogattam - hogy a más bloggerek által készített képeket és véleményeket feltüntetik minden terméknél. Egy kicsit drágának tartom, mert átszámolva (~1070/1910 forint) ennyiből itthon a drogériában szinte már Rimmel vagy Catrice rúzst kapunk, de ugye ezért nekem most nem kellett fizetnem.

Kaptam egy kuponkódot is, így ha a BHH10 kódot beírjátok fizetéskor, 10% kedvezményt kaptok a rendelésetekből, amennyiben a választott termékek nem akciósak.
Rendeltetek már erről az oldalról? Milyen tapasztalatotok volt?

6 megjegyzés:

  1. Én is nézegettem már őket, de eddig nem mertem rendelni rúzst, mert bár nem vagyok egy nagy összetevő-mágus, itt azért picit tartok tőle. Sminkek közül pirosítókat rendeltem, azokkal eddig nem volt bajom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pirosítópalettákat néztem, aztán sosem rendeltem végül...:D

      Törlés
  2. Én a rúzsceruzáját választottam tesztelésre, nekem is voltak kételyeim a kozmetikumokkal, de eddig úgy tűnik rendben van, és tényleg full Topshop koppintások :D Ennek nagyon szép a színe!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is nézegettem, de aztán végül ez lett belőle :D

      Törlés
  3. Én AliExpress mániában szenvedek, az Ebay-t sosem próbáltam, és a Born Pretty Store-on se sokat nézelődtem. Bár úgy nézem totál mindegy, honnan rendelsz, mindenhol ugyanaz van, meg mindenhol lehet több áron is beszerezni, mindenhol vannak jó és kevésbé jó eladók is.
    Mostanában nem tervezek rendelni, olyan mindenem megvan hangulatom van. :D Bár egy highlighteren nagyon gondolkodom, valahogy vágyok (még)egyre, de a drogériákban semmi izgit nem találok, ami érdekel azt meg drágállom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az AliExpressen olyan fura a fizetési mód, meg van egy csomó dolog amiből csak baromi sokat lehet vásárolni :D Ami meg tetszik az általában Ebayen olcsóbb..:DDD A Lovely Silver highlightere nagyon szép, nem tudom, nálatok van-e :)

      Törlés