2015. január 20., kedd

Catrice Longlasting Brow Definer szemöldökformázó filc - 030 Chocolate Brow'nie

Külföldi blogos berkekben már régóta nagy népszerűségnek örvendenek a filces szemöldökformázó termékek, több, nálunk nem kapható márka is rendelkezik a saját verziójával belőle. A leghíresebb talán a NYX-é, amivel én is szemeztem már, de nem szerettem volna látatlanban rendelni. A Catrice két méteres állvány megjelenésével jött be hozzánk ez a szemöldökfilc, összesen 3 árnyalatban. Nem is volt kérdés, hogy lecsapok rá, a legsötétebb árnyalatot választottam.


A csomagolása teljesen olyan, mint egy mezei szemhéjtusé. A hegye nagyon vékony, ennek köszönhetően ténylegesen szemöldökszálnak hihető vonalakat húzhatunk vele, elsőre borzasztóan meglepődtem, hogy ilyet tényleg lehet. A pigmentáltságára sem lehet panasz, nem kell órákig rajzolgatni vele, mindazonáltal én nem igazán ajánlanám a teljes szemöldök kitöltésére. Hogy miért nem? Az állaga akárcsak egy filctollé, éppen ezért könnyű természetellenes, rajzolt hatást elérni, az eldolgozgatás, satírozgatás pedig nem éppen időbarát. Az enyémben nincsenek hiányzó részek, mindössze annyi vele a probléma, hogy hosszúak a szálak és ezért nem tűnik annyira dúsnak, mint szeretném és valahogy sosem tudok annyira természetes hatást elérni vele, mintha porral vagy ceruzával tölteném ki a szemöldököm vonalát. Valahol olvastam, hogy a kontúrt érdemes ezzel megrajzolni és a maradék részt porral kitölteni, megmondom őszintén, nekem erre a mindennapokban nem igazán van türelmem, pláne, hogy a szemöldökformázás a legutáltabb lépés nálam a sminkelés folyamán :D


Talán ez az árnyalat egy kicsit sötét az én szemöldökömhöz, pláne, amióta vörösebbre váltottam, az eggyel világosabbat viszont túl világosnak találtam. A tartósságával meg vagyok elégedve, bár én mindig fixálom, de zokszó nélkül bírta a meleg napokat is. 
Az ára 1000-1100 forint körül mozog, ezért az árért ugyanakkor csak 1 ml terméket kapunk, ami valljuk be, nem túl sok, de talán nem szárad be, mielőtt elhasználnánk. Kapható minden két méteres Catrice állvánnyal ellátott Müllerben.

Tetszik ez a megoldás, vagy inkább maradtok a por- és ceruzaformátumnál? :)

10 megjegyzés:

  1. Picit csalódott vagyok, mert nincsenek "élesben" fotók.
    Szemöldök mániás vagyok, állandóan keresem az új termékeket. Most ceruzát és port használok vegyesen, de ez a termék is szimpi és a géles verziók is tetszenek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Használtam már sminknél, de egyszerűen annyira furcsán nézett ki már azokon a képeken is, hogy nem szerettem volna még egyszer lefotózni :D
      http://behindmymakeup.blogspot.hu/2014/11/ismerkedesem-voros-ruzzsal-3-zoella.html ez a bejegyzés az :)

      Törlés
  2. Én nem szeretem a filces formázókat, meg ha picit is hozzáérek annyi neki, ha esik az eső annyi neki, másrészről pedig nagyon mű az eredmény vele. Én is ceruzát és port használok vegyesen, nekem ez vált be legjobban eddig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg is őrülnék, ha esőben lefolyna a szemöldököm :DD

      Törlés
  3. Jaj, próbálkoztam vele, de katasztrófa. Borzalmas lett a végeredmény :D Nekem sokkal jobban bejön vagy a gél, vagy a ceruza + wax, mert ezzel olyan érzésem volt, mintha megfogtam volna egy random filcet és próbáltam volna alkotni valamit :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lassan tényleg nem értem, hogy ki az, aki ezzel ténylegesen dolgozni tud, jelentkezzen, ha van ilyen :DD

      Törlés
  4. Hú, ez nekem annyira fura, abszolút nem tudom elképzelni, hogy filccel rajzolgassam a szemöldököm. :D Még a ceruzát is utálom, csak a por jöhet szóba. Én megnéztem azt a bejegyzést, ahol használtad és nekem egyáltalán nem tűnik furcsának rajtad, sőt, észre se venném. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Néztem a képeket, miközben szerkesztettem és sokáig nem tudtam rájönni, hogy mi olyan fura, aztán jöttem rá hogy olyan a szemöldököm mintha odarajzolták volna :D Bár én mindig észreveszem, ha erősebb vagy éppen halványabb, mint ahogy általában megcsinálom :D

      Törlés
  5. Sziasztok!Hol lehet még ilyet kapni?Ahol eddig kaptam már nincs és a többi helyen sincs,ahol eddig volt :( az egyik kedvencem.. a színe..a tartóssága.. tökéletes!!!!Ha viszont ténylegesen megszűnt,akkor tudnátok ajánlani ugyanilyet,csak másik márkában?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már kivonták :( De az elfnek ha jól tudom, van ilyen terméke, meg talán az Adennek is!

      Törlés