2014. december 11., csütörtök

Rimmel Lasting Finish primer

Körülbelül fél évvel ezelőtt ismerkedtem meg a primerekkel, azelőtt nem használtam ilyesmit. Még októberben volt egy akció a Müller üzletekben, hogyha egy Lasting Finish alapozót vásárolsz, ajándékba kapsz mellé egy sminkalapot is. Kapva kaptam az alkalmon, megvásároltam a kedvenc alapozómat, a Lasting Finish Nude-ot és kipróbálhattam ezt is. Akkoriban elég újnak számított még a magyar piacon, nem sok embernél láttam véleményt róla, így eléggé próba szerencse volt. 



A termék ígérete, hogy minimalizálja a pórusok méretét, elfedi a bőrhibákat, egyenletes bőrfelszínt biztosít és akár nyolc órával is meghosszabbítja az alapozó tartósságát, valamint ezen kívül E-vitamin tartalmának köszönhetően hidratál is.
A kiszerelése tubusos, ami itt nem zavaró, ugyanis elég sűrű ahhoz, hogy ne kelljen attól félnünk, hogy a kupak lecsavarásakor szanaszét folyik majd. Az állaga szilikonos, ahogy azt sejteni lehetett, de nem hagy maga után ragacsos vagy csúszós érzetet. Kezdetben fehér színű, először meg is ijedtem, de eldolgozáskor teljesen hozzáidomul a bőr árnyalatához, viszonylag egyszerű eloszlatni is.
Illata egyáltalán nincs.


Nem mondanám, hogy a használata után rögtön olyan hatást érünk el, mintha Photoshopolták volna az arcunkat, egy kicsit valóban kiegyenlíti a bőrfelszínt, de ne várjunk csodát tőle. A pórusminimalizáló hatásról nem tudok nyilatkozni, ugyanis ilyen gondokkal nem küzdök. Amit észrevettem a használatakor, hogy előbb fénylik át az alapozóm, mint alap helyzetben, ami egy elég nagy mínusz pont még akkor is, ha egyébként tényleg tartósan fent marad a sminkem. Ez betudható talán a hidratáló hatásának, de nem én voltam az egyetlen, akinél ez a probléma előjött.
Olvastam még, hogy sokaknál tartós használat során pattanásokat okozott, ezt szerencsére nem tapasztaltam, de nem is használom minden nap.
Az árával nem vagyok teljesen tisztában, hiszen én nem fizettem érte, de az biztos, hogy 2000 forint alatt kapható minden Rimmel állvánnyal ellátott Rossmannban, DM-ben és Müllerben, 30 milliteres kiszerelésben.

Használgatni fogom még, mert szeretném, ha működne, de nem mondom, hogy maradéktalanul meggyőzött.
Ti próbáltátok már? Ha igen, hogyan szerepelt? :)

5 megjegyzés:

  1. Én a kék verzióját próbáltam, de valahogy az sem győzött meg :( A Maybelline Baby Skinjét próbálgatom emellett még, de egyelőre barátkozunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Baby Skint szerettem volna megvenni Skóciában, de lemaradt végül...:/

      Törlés
  2. I also like yours, especially the photos and the design! :))
    I followed you back!

    VálaszTörlés
  3. Én is szeretnék beszerezni egy jó primert, de sajnos a sok negatív vélemény miatt nem akarok pénzt kidobni a drogériás termékekre, habár a baby skint nagyon dicsérik. Persze minket mindig kihagynak a jóból....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Baby Skint meg szerettem volna venni Skóciában, de végül lemaradt, ami viszont tényleg jó és működik, az a Garnier 5sec Perfect Blur, írtam róla régebben, plusz most tesztelem a Paese primerjét és arról is lesz bejegyzés, ha beválik :)

      Törlés