2014. december 8., hétfő

Szerzemények #10 | Bloggertalálkozó és Rival de Loop Young

A múlt heti blogtalálkozó alkalmával ismét csaptunk egy kis csereberét a lányokkal, ennek keretében kerültek hozzám - magamhoz képest - sok körömlakk és egyéb termék is, amiket nagyon várok már, hogy kipróbálhassak! :)


Rimmel Salon Pro Kate - 711 Punk Rock
Rimmel Salon Pro Kate - 712 Rhythm & Blues
Catrice Ultimate Nail Lacquer - 430 Purplelized
Catrice Ultimate Nail Nacquer - 600 After Eight
Manhattan Quick Dry 60 Seconds - 710T
e.l.f. - Dark Glitter Purple


Nálam körömlakk fronton két eset jöhet szóba: vagy nagyon sötét, vagy nagyon világos, természetes árnyalatok, lehetőleg mindenféle csillám és selyemfény nélkül. Ezúttal a világos lakkok közül nem is szemezgettem, ellenben néhány sötét árnyalat igencsak megtetszett.


Szilvitől zsákmányoltam ezt az Avon Advance Techniques Strenghten & Protect öblítést nem igénylő hajerősítő pakolást, amit ő egyáltalán nem használt, így zsákbamacska lesz, hogy nálam beválik-e.


Elhoztam még egy Essence Sun Club highlightert 01 summer glow árnyalatban és egy Oriflame szemhéjpúdert (amin nem találok színt), ha már mostanában úgyis csillámmániában szenvedek, ha sminktermékekről van szó. A Manhattan Soft Rouge rúzsokat már anno a boltban is kerülgettem, de aztán nem vettem meg, most azonban Flóra jóvoltából hozzám került egy, ami a  Festival Icon árnyalatnevet viseli. Mostanában szerettem meg a krémes szemhéjfestékeket és szemhéjceruzákat, azért nagyon kíváncsi leszek az Astor Perfect Stay-re is 210 Pacific Blue színben. Ugyan az Etude House Proof 10 szemhéjalapja teljes mértékben szerelem nálam és nem hiszem, hogy akármi is átvehetné a helyét, a NYX HD szemhéjalapozóval próbálkozni fogok. És végül, de nem utolsó sorban ismét egy termék, amit többször visszatettem már a polcra a Rossmannban, méghozzá Catrice Check & Tweed trendkiadásának C01 Queen's BEAUTea Time árnyalatú rúzsa, ami egy csodás narancs, ilyen árnyalatokat is előszeretettel hordok mostanában.


A hozzám legközelebbi Rossmannban nincs Rival de Loop állvány, ezért borzasztó izgatott lettem, amikor az Árkádban belefutottam egybe. Nem volt kérdés, hogy a sokak által dícsért rosegold Baked highlighter (01 moon dust) fog hazajönni velem potom 600 forintért és hogy ne csak ezen egy termék alapján ítéljek, a 04 party glam néven futó rózsaszín csillámos körömlakkot is megvettem.

8 megjegyzés:

  1. Tegnap én is a party glam-et kentem fel. Hát tiszta csillámpóni lettem :D Tényleg 3 réteges, de még így is abszolút vizsgázós körömlakk. ;)

    VálaszTörlés
  2. A highlightert én is megvettem gyorsan 450.- Ftért ... :D

    VálaszTörlés
  3. Az e.l.f lakk mennyire jól néz ki! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye?! *-* Már kiváncsi vagyok milyen lesz felkenve...:)

      Törlés
  4. Remélem tetszeni fog neked az Elf lakk, az is tőlem van :P Én azért váltam meg tőle, mert nekem kicsit folyós volt, plusz van ehhez hasonló színem is. Viszont durván jó képet sikerült róla lőnöd, nekem nem volt ilyen szerencsém anno.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont most kentem fel és naaaagyon szép! :) Az állagát meg külön szeretem ^^

      Törlés