2014. október 25., szombat

Catrice Lash Boost Lash Extension Fibres szempillaspirál alap

Lollynál láttam, még sosem használtam ezelőtt semmiféle alapot a szempillaspirálom alá, nem is hittem bennük, de a képek eléggé meggyőztek. Nincs probléma a szempilláimmal - lekopogom - sőt, nagyon sok dícséretet szoktam rájuk kapni, joggal kérdezhetnétek hogy miért is van nekem szükségem szempillaspirál alapra kis szálacskákkal, amiktől még dúsabb és hosszabb lesz a szempillám? Az egyik válaszom az, hogy szeretek kísérletezni, másrészt pedig a szempillákkal lehet az egyik legnagyobb változást előidézni egy sminkben. Ha siet az ember és nem szeretne tusvonallal, szemhéjpúderrel pepecselni, viszont van egy jó szempillaspirálja, az majdnem ugyanolyan értékű szerintem, főleg év közben, az iskolai hónapok alatt szoktam csak szempillaspirált használni a szemeimen.



A termék ígérete szerint hosszabb és sokkal dúsabb pillákat eredményez három egyszerű lépésben és bármilyen spirál alá használhatjuk. Kontaktlencséseknek nem ajánlott - érthető okokból, ugyanis mikroszálakkal operál.
Használat: vigyünk fel egy réteget a szempillaspirálunkból, mielőtt megszáradna, vigyük fel ezt, majd fejezzük be a műveletet még egy réteg spirállal.


Csomagolás: egyszerű, fehér-ezüst csomagolás, elegáns hatást kelt és biztosan nem keverem össze mással.


Hatás: a képeken annyira nem jön ki a különbség, élőben viszont látszik, hogy enélkül sokkal természetesebb a végeredmény. A kis szálak hozzátapadnak a saját szempillánk szálaihoz, mind térfogatban, mind hosszúságban megnövelve azt, ezáltal vastagabbnak tűnnek. Főleg a dúsítást emelném ki pozitívumként, sokkal definiáltabbak a szempillák, ha ezt használom. Én nem vettem észre, hogy jobban irritálta volna a szememet a nap folyamán, mintha csak szimplán spirálozok - sajnos hajlamos vagyok rá - ettől függetlenül olyan spirálokhoz nem ajánlom, amik már alapból hajlamosak peregni.




Két réteg Max Factor False Lash Effect önmagában

Max Factor False Lash Effect alappal

Ár, elérhetőség, kiszerelés: 1399 forintba kerül minden Catrice állvánnyal ellátott Rossmanban, valamint a Müllerekben, 0.8 g terméket tartalmaz.

Összességében nem érzem kihagyhatatlan vételnek, mindenesetre alkalmakkor biztosan használni fogom és szerintem gyakran hétköznap is bevetem majd, mivel gyors és egyszerű a használata :)

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon átjön a képeken a különbség. :) Nekem is hosszúak, ívesek a szempilláim alapból, így mindig a dúsítás a sarkallatos pontja a spirál választásnak. Néhány külföldi blogon már beleütköztem ebbe a "mascara primer" kifejezésbe, áradoztak róla, de csak most esett le, hogy ez a Catrice termék is ugyanezt tudja. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én teljesen azt hittem, amikor először hallottam róla, hogy ez valami szempillaspirál állagú dolog, eléggé megijedtem, amikor megláttam, hogy kis szálakból áll :D

      Törlés