2014. október 22., szerda

Balea Beautiful Feelings tusfürdő

Nagy "rajongója" vagyok a Balea tusfürdőknek, ugyanis az állandó illatok mellett néhány havonta meglepnek minket 2-3 limitált, évszakhoz illő darabbal, ezen kívül rettentő olcsóak és a minőségükben és hatékonyságukban sem találni kivetnivalót. Ha DM-ben járok, rendszeresen megnézem, van-e valami újdonság, nem volt ez másképpen múltkor sem, amikor is rátaláltam erre.



Először a csomagolása tűnt fel, megtetszett ez a sötét zöldeskék tubus rajta gránátalmával és egyéb érdekesnek tűnő növénnyel. Amikor megszagoltam, azonnal eldőlt, hogy hazaviszem. Első blikkre mintha kókusz éreztem volna, ám amikor elolvastam a cimkét a hátulján, egy szóval sem említette, hogy lenne benne, helyette magnólia, mósusz (ismertebb nevén pézsma) és gránátalma adja ezt a kissé édes, virágos-gyümölcsös, meleg őszi illatot.
A minősége a szokásos, nem szárít, de nem is hidratál, megfelelően tisztít. A habja mintha valamivel krémesebb lenne, mint a szokásos Balea tusfürdőknek és az illata is tovább megmarad, mint ahogy megszokhattuk - rajtam legalábbis. A színe világoskék, ami egy igen lényegtelen információ, nekem mindenesetre tetszik :)
Az ára valamivel magasabb, mint a rendes, flakonos verzióknak, ennek 200 millije kerül 350 forintba, míg a "simák" 300 millisek és 270 forintért juthatunk hozzájuk.



Mindenképpen ajánlom, hogy szagoljátok meg, hátha elnyeri a tetszéseteket, nálam abszolút az elmúlt pár hét kedvence lett! :)

14 megjegyzés:

  1. Én is kipróbálom mindig az újdonságokat :)

    VálaszTörlés
  2. Kedvelem a Balea tusfürdôket, egyet sajnálok, hogy az illatuk gyorsan elillan. Legközelebb megszaglászom :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ez negatívum, talán ennek és a maracujásnak van a legtartósabb illata :)

      Törlés
  3. Na majd megszagizom, bár megvenni most nem fogom, mert folynak ki a fiókomból a tusik :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem ez nem tart vissza, úgyis elfogy egyszer...:DDD

      Törlés
  4. Imádom a Balea tusfürdőket, olyan szuper illatokat tudnak kitalálni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen! :) Nem mindegyik tetszik és van egy csomó hasonló illat de van, amikor beletrafálnak :D

      Törlés
  5. Abszolút felkeltette az érdeklődésemet ez a tusfürdő, pláne, hogy úgy ítéled meg, hogy tartósabb az illata, mint általában a többinek (hátha én is ezt tapasztalom majd :) ). Azt hiszem legutóbb tavaly vásároltam Balea tusfürdőt, amikor a mandulás/marcipános és a csokis illatok voltak limitált kiadásúak (ha jól emlékszem).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pont az a kiadás nem jött be, a csokis dolgokat abszolút nem preferálom tusfürdők terén, akkor már inkább a gyümölcsös illatok...:) Többet sajnálnék is kiadni egy tusfürdőért, jó, hogy vannak ezek :)

      Törlés
  6. Te vagy a vesztem! A múltkor Nálad láttam meg a barackos testradírt (holnapra időzített zsákmányban látható is lesz majd), nagy nehezen beszereztem, erre most itt egy újabb limitált, és mehetek megint a DM-be. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt nem csodálom, mert mostanában lesz még egy limitált kiadás a sima tusfürdők terén...:D

      Törlés
    2. Na tessék, akkor még egy ok :-D Én is nagyon szeretem a tusijaikat, így aztán nem hagyom ki a limitáltakat sem, ha tehetem. Na nem baj, amúgy is ideje lenne már egy jó kis drogériázásnak :-)

      Törlés
  7. Kerestem-kerestem, de az itteni dm-ben nincs pedig kíváncsivá tettél. Na mindegy, kutatok tovább hátha :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy annyira népszerű, hogy máris elkapkodták! :D

      Törlés