2014. október 7., kedd

Elfogytak #8

Augusztus végén nem volt ilyen bejegyzés, nem gyűlt össze annyi termék, hogy érdekes lett volna, cserébe most egy elég szép kupac dolog van itt, sminktermékek és egyéb dolgok egyaránt :)



Balea Mango Mambo tusfürdő / Melon Tango tusfürdő: találkozhattatok már ezekkel a tusfürdőkkel kedvencek formájában, főleg a mangós nyerte el a tetszésemet a dinnyés meg apukámét, ha még találtok belőle a boltokban - ugyanis nyári limitált kiadásúak - és nem próbáltátok, akkor szívből ajánlom!
Újravenném? Igen.


Balea áfonyás sampon: szerettem ezt a sampont, nem szárított, nem zsírosított, egyszerűen csak elvégezte a dolgát és az illata...amíg még lehetett kapni, mindig volt itthon tartalékban, hogyha valami más nem válik be, visszatérhessek valami megbízhatóhoz.

Újravenném? Igen.


Dabur Vatika Wild Cactus sampon: Katynél hallottam róla, ő nagyon szerette és sokat nőtt tőle a haja, én is leginkább emiatt voltam kíváncsi rá. A hajnövesztést aláírom, de sajnos a szilikontartalmát nem tolerálta a fejbőröm, gyorsabban zsírosodott a hajam és az illata sem jött be, ráadásul iszonyat gyorsan elfogyott nálam és ehhez képest drága is.

Újravenném? Nem.


L'oreal EverRich balzsam: az egyik kedvencem, gyakran emlegetem. Valamivel drágább, mint a többi drogériás hajápoló vonal, ettől függetlenül megéri kipróbálni, szulfátmentes, jól hidratál, az illata isteni és sokáig megmarad a hajban és az egyenességet is több ideig megtartja valamiért.
Újravenném? Igen.


Gliss Kur Million Gloss kifésülő spray: régóta nem vettem már Gliss Kur termékeket de ennek megtetszett az illata a boltban és gondoltam, adok neki egy esélyt. Nekem bejön ez a fűszeresség, szerencsére a hajamon is érezhető volt még használat után. Főleg akkor fújtam rá, amikor hullámosan hagytam, nem hajmosás után, ahogy általában szokás. Fényesebbé tette a és friss kinézetet kölcsönzött a hajamnak, ha kissé leharcoltabb állapotban volt.

Újravenném? Talán.


Prinzessin Sternenzauber kifésülő spray: ezt használtam hajmosás után, kifésülés előtt. Nagy változást igazából nem tapasztaltam, kellemes barackos volt és nincs benne szilikon, de enélkül is ugyanúgy ki tudom bontani a hajam.

Újravenném? Nem.


Dove szárazsampon: újabb kedvenc, az ára ellenére is. Szeretem, mert nem hagy nyomot egyáltalán és imádom az illatát, használat után nem érzem, hogy azonnal ki akarom mosni.

Újravenném? Igen.



Bioderma Sensibio H2O micellás víz: már említettem, hogy nem igazán próbálkozom ezután micellás vizekkel, mert számomra ez a tökéletes. Sokszor ki lehet fogni egyet fizet kettőt kap akcióban és hasonlók. Kíméletes, nem csípi a szemet, jól lehozza még a vízálló sminket is, nem ragoznám, tudjátok...
Újravenném? Igen.


Bioderma Sébium habzó arclemosó: anno 1000 forintért lehetett hozzájutni ehhez a kiszereléshez, problémás bőrre ajánlják, már elhasználtam belőle egyet. A tisztítóhatásával meg voltam elégedve, annyira nem szárított, mint vártam és az egész Sébium termékcsaládnak az illata elég szép emlékeket hoz vissza, amit a mai napig nem értek mondjuk, nincs köze hozzá egyáltalán :D

Újravenném? Talán.


Bioderma Sensibio AR arckrém (minta): szerintem büdös, pirossághalványító hatását nem tapasztaltam, elég tömény állagú is így kézkrémként végezte.

Újravenném? Nem.



Max Factor Wild Mega Volume szempillaspirál: az őszi blogtalálkozón csereberéltem, már régóta szemeztem vele. Inkább hosszabbításban szuperál, mint dúsításban, a festék elég híg állagú és a homokóra alakú kefével elég furcsa volt dolgozni először. Nem fogyott el kifejezetten, inkább beszáradt.

Újravenném? Hááát...nem. Semmi különöset nem tapasztaltam a használatánál.


Max Factor False Lash Effect szempillaspirál: a szeptemberi kedvencekben írtam róla, az egyik kedvencem, el is fogyott.

Újravenném? Igen.

Essence Stay All Day 16h korrektor - 10 natural beige: rendkívül jó drogériás korrektor, mind szem alá, mind bőrhibákra. Nincs túl nagy fedése, cserébe nagyon természetes, én néha alapozóként is felkenem mindenhová, szépen kiegyenlíti a bőrszínt és elég sokáig fent marad. Az árnyalatai elég világosak, ez a sárgásabb, legközelebb lehet, hogy a rózsaszíneset veszem meg.
Újravenném? Igen.


Catrice Re-Touch Light-Reflecting korrektor - 001 porcelain: szerepelt már kedvencek között, szem alá egy olcsó és hatásos opció. Nem tartalmaz csillámokat, csak egy enyhe selyemfénye van. Az állaga sokkal sűrűbb, mint egy szem alatti korrektortól elvárná az ember, ezért nem is ül bele a kis ráncokba, egész nap fent van. Másfél ml van benne, ehhez képest nekem 3 hónapig simán kitartott rendszeres használattal.

Újravenném? Igen.


Catrice szemöldökceruza - 030 Brow-n-Eyed Peas: régebben nem kedveltem, mert nehéznek találtam a használatát, nem tudtam szépen szálazni vele, pedig a keménysége pont megfelelő ehhez. Nem túl puha, 2-3 használat után kell csak hegyezni. Elég természetes színekben kapható, nem túl vöröses árnyalatú és a másik felén levő kefe is praktikus.

Újravenném? Igen.


Essence Longlasting szemceruza - 02 hot chocolate: nem nagyon tudnék ennél jobb szemceruzát mondani az árkategóriájában, tényleg tartós, pigmentált és jól kihasználható színekben kapható. Amióta elfogyott, érzem a hiányát, nem is gondoltam, hogy mennyi mindenhez illik egy barna árnyalat.

Újravenném? Igen.


Rimmel Scandaleyes szemceuza - 013 purple: kissé csalóka, mivel nem fogyott el, szimplán használhatatlanná vált. Akármit csinálok, hegyezem, melegítem, csak morzsolódik és alig fog, így meg kellett válnom tőle, pedig fénykorában jól működött, tényleg tartós volt és a színét is szerettem.

Újravenném? Nem.


Gosh rúzs - 145 shocking coral: pont időben fogyott el, amióta vöröses a hajam, azóta nem nagyon passzol. Az állaga megfelelő volt, a szín intenzitásával is meg voltam elégedve, egyedül a színt nem éreztem magaménak. Az ára Bécsben 10 euró, ami szerintem sok egy rúzsért.

Újravenném? Más színben talán.

Használtatok már ezek közül valamit? Van olyan, amit szeretnétek kipróbálni? :)

7 megjegyzés:

  1. Az Essence Stay All Day korrektora nekem nagy kedvencem lett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Durva, hogy egy ilyen olcsó termék ilyen jó legyen :)

      Törlés
  2. A Catrice szemöldökceruzát nem merem kipróbálni, mert még egy hasonló termékkel sem tudtam szépen megcsinálni a szemöldököm, pedig annyira kipróbálnám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam vele először, de amióta ráéreztem a technikájára, azóta tetszik :)

      Törlés
  3. A Catrice szemöldökceruza és korrektor nálam is nagy kedvenc, a L'Oréal balzsamot pedig felírtam a novemberi kívánságlistámra, ugyanis születésnapom lesz, és mindent beszerzek, amit eddig halogattam, vagy megfeledkeztem róla. Remélem, lesz nálunk a Müllerben... Sajnálom, hogy a Vatika Nálad nem vált be, én azóta is mindig megszagolom a DM-ben, mert imádom az illatát, és dúsította is a hajam. Na jó, ezt is felírom arra a listára :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Listák, listák mindenhol :P Nekem a Glamour napok után semmire sem maradt keretem sajnos...

      Törlés
    2. Én pedig arról maradtam le, megint, úgyhogy legalább nyugodt szívvel shoppingolhatok majd :-D

      Törlés