2014. február 8., szombat

Szerzemények #3

Tegnap és tegnapelőtt vásároltam egy kicsit, mint már az előző postban is említettem, nagyon kíváncsi voltam az új Catrice szortimentre, amit egyelőre a Müllerben raktak még csak ki. Több dolgot terveztem venni, de aztán rájöttem, hogy inkább megvárom a Krémmániás véleményeket és utána tartok egy második kört.

image

Catrice körömlakk - 55 Get the Blues: alapból nem lakkozom a körmeimet  de ez a szín nagyon megtetszett. Ezen kívül van még pár az új darabok között, amin gondolkodom, de őszintén, sokallok 800 forintot kiadni egy lakkért…

image

Balea Professional After Sun hajolaj: limitált kiadású, az akciós állványról kaptam le. Alapvetően a szilikonmentes hajápolás felé tendálok, de mostanában a hajvégeimen nem zavar a szilikon, még a boltban gyorsan lecsekkoltam, hogy mit írnak róla Krémmánián, de 500 forintra leárazva úgy éreztem, hogyha nem csodaszer, akkor sem leszek kiborulva. Tegnap este használtam is, elég erős kókuszos-vaníliás illata van, ennél többet még nem igazán tudok róla mondani.

Garnier Fructis Oil Repair 3 balzsam: 500 forint volt a Müllerben, ez már nem is tudom, hanyadik tubus, nagyon szeretem.

Dove szárazsampon: amikor először megjelent ősz környékén, akkor vettem belőle egyet, ami még a mai napig nem fogyott el, de amikor a Rossmann akciós szórólapján láttam, hogy -25% lesz a Dove hajápolási termékekre, akkor eldöntöttem, hogy veszek még belőle. Alapból 1600-1700 forint körül mozog az ára, ami szerintem elég húzós…így 1350 forintért lett az enyém. Amúgy nagyon jó, gyümölcsös illata van és anélkül hatásos, hogy úgy néznék ki, mint aki őszül.

Balea Men Power Effect Coffein Tonikum: igen, férfi hajtonik. Egyre gyakrabban veszem észre, hogy a férfi termékek sokszor sokkal jobbak. Ezt is számtalanszor újravettem már, most 410 forint volt a DM-ben (alapból 700 körül mozog az ára), remélem nem azért, mert kivonják. Át szoktam rakni egy pumpás üvegbe és hajmosás előtt közvetlenül 20-30 percig hagyon a hajamon. Nem tudom, hogy ennek kifejezetten mennyi hatása van, mert most többféle hasonló funkciójú dolgot is használok egyszerre, mindenesetre lényegesen gyorsabban nő a hajam.

Babylove Tusfürdő és Sampon: szinte állandóansamponvadászaton vagyok, gondoltam, biztos jó lesz, ha már nincs benne káros anyag meg babáknak készült, és amúgy is csak 500 forintba kerül (leárazva), de jelentem, hogy samponként nekem nem vált be. Most, hogy kivonták az egyetlen sampont, ami viszonylag bevált (Balea feketeáfonyás), már csak néhány termék maradt, amit nem próbáltam, de ha azok sem lesznek jók, akkor maximum életem végéig nem mosok hajat, vagy nem tudom…

Catrice Longlasting vízálló szemceruza - 090 Petrol And The Wolf: ilyenem van már feketében is, tényleg vízálló, pigmentált, az eddigi legjobb szemceruzám, ezt a türkizes színt nem tudtam otthagyni.

image

Ezen kívül vettem még a Müllerben JellyBelly-t, ha már az ismerőseim között mindenki erről áradozik, baromi drága volt (800 forint/100 gr) de egyszer belefér. Elég érdekes, rossznak nem mondanám, de szerintem maradok a Skittles-nél. (Ha esetleg valakinek van amerikai savanyú Skittles-e, akkor nyugodtan meglephet vele.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése