Kedvenceim újratöltve | 2018 Május

Májusban is visszatekintünk kicsit a korábbi havi kedvenceimre, ezúttal pedig a tavalyi májusi kedvenceimet szemeltem ki erre a célra. Nem telt el túl sok idő azóta, mégis az akkor bemutatott termékek nagy része már nincs a birtokomban, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lettek volna jó termékek. 


A Fa Hawaii Love tusfürdőt és az Yves Rocher olívás tusoló koncentrátumot szerettem, elhasználtam, de nem vásároltam újra. A NIVEA MicellAIR Expert micellás víz is elfogyott, és ezt egyébként bármikor újra is venném, most viszont ismét a Biodermát használom. A Bath & Body Works Tahiti Island Dream testpermetet még a mai napig szoktam használni, viszont nem mindig van kedvem hozzá, éppen ezért nem is fogy túl gyorsan. A The Body Shop mandulatejes testjoghurt nagy kedvencem, odavagyok az illatáért, jelenleg viszont rengeteg testápolóm volt itthon, ezért még nem vettem újra. A Clinique Repairwear Laser Focus szemkörnyékápolót nem a szemem alá használtam, és nem is vettem meg nagy méretben.
Az A'Pieu Pure Block fényvédő azóta is a napi rutinom része, ezt használom az arcomra minden nap, és továbbra is csak ajánlani tudom. A L'Oréal Lumi Magique korrektorból azóta többet is elhasználtam, viszont mostanában nem fogom újravenni, mert szeretnék más korrektorokkal is kísérletezni. A The Balm Mary-Lou Manizer highlighteréről egyszerűen nem tudok leakadni, szívem szerint minden egyes nap ezt használnám, és úgy érzem, hogyha valaha el fogok használni egy highlightert, akkor az ez lesz. A Revolution Sophx palettát bár nagyon szerettem, azóta odaadtam egy barátnőmnek, mert valahogy nem inspiráltak a színek, túl keveset vettem elő. A Maybelline Superstay Matte Inkekről pedig nem is írok bővebben, mert szerintem már mindenki tudja, hogy imádom őket.

Összességében túlnyomó részben pozitív érzésekkel gondolok vissza erre a válogatásra, van néhány dolog, aminek elgondolkodtam az újravásárlásán is. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyereményjáték | Téli csomag - 2018

Nyereményjáték | Szülinapom alkalmából - LEZÁRULT!

Nyereményjáték | 500.000 oldalmegtekintéses köszönet