2014. december 15., hétfő

Catrice Velvet Finish korrektor - 010 Velvet Ivory

Amikor először megláttam ezt a korrektort, rögtön a nagy kedvencem, az Essence Stay All Day jutott eszembe, amit előszeretettel használok mind az egész arcomra, mind a szemem alá, ezért automatikusan ahhoz hasonlítom. A "velvet" jelző is igencsak izgatta a fantáziám, mert sok helyen olvastam, hogy ez az a finish, ami a legtermészetesebb hatást adja és legszebbnek mutatja a bőrt. 



A csomagolása hasonló a NYX HD korrektorához - amit szintén nagyon ki szeretnék már próbálni - szokásos applikátoros megoldás, szép, letisztult, nekem tetszik. Az enyém a legvilágosabb árnyalat, de csalóka, ugyanis felvitel után valamivel sötétebb lesz, mint ahogy eredetileg gondolnánk. Ez számomra nem túl pozitív, ugyanis teljes arcra felvive nagyon kell vigyáznom, hogy ne nézzek ki úgy, mint aki túlzásba vitte a szolit...ezen kívül három árnyalatban kapható még egyébként.



Hyaluronsavat tartalmaz és azt ígéri, hogy hidratál, optikailag kiemel, segít elfedni a fáradtság jeleit és eltünteti a ráncokat, valamint 6-os fényvédő is található benne. Tény és való, hogy nem szárít, a kiemelést nem apró csillámokkal éri el, mint a legtöbb hasonló típusú korrektor, a ráncokról pedig (szerencsére) nem tudok beszámolni. A fedése közepes, a nagyobb bőrhibák elfedésére nem ehhez nyúlnék. Valamivel nehezebb eldolgozni, mint az Essence korrektorát, sűrűbb állagú is, de pont emiatt viszonylag tartós, csak minimálisan kopik meg a nap folyamán.

Water / Aqua  ,  Cyclopentasiloxane eo I szil  ,  Butylene Glycol h  1 0 ,  Triethylhexanoin eo  ,  Lauryl PEG-8 Dimethicone ti , Trimethylsiloxysilicate eo I szil  ,  HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer  ,  Ethylhexyl Methoxycinnamate f  ,  Talc  1 0 ,  Disteardimonium Hectorite  ,  Sodium Chloride  ,  Glycerin h  0 0 ,  Sodium Hyaluronate h  0 0 ,  Tocopheryl Acetate a I v  0 0 ,  Retinyl Palmitate a I v  2 2 , Allantoin gy  0 0 ,  Panthenol v  0 0 ,  Tocopherol a I v  2 2 ,  Propylene Carbonate  ,  Stearic Acid eo I eu  2 0 ,  Caprylic / Capric Triglycerideeo  ,  Disodium EDTA  ,  Dimethicone eo I szil  1 0 ,  PEG / PPG-18 / 18 Dimethicone eu I szil  ,  Cyclohexasiloxane eo I szil  ,  Polyglyceryl-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone szil  ,  Methicone  ,  Dimethiconol eo I h I szil  ,  Hydrogen Dimethicone ,  Laureth-12 ti I eu  ,  Polysilicone-11  ,  Quaternium-90 Bentonite  ,  Titanium Dioxide (Nano) f ,  Silica  ,  Aluminum Hydroxide eo I h  ,  Sodium Dehydroacetate ta  ,  Potassium Sorbate ta  ,  Phenoxyethanol ta  ,  Gold / CI 77480 sz  ,  CI 77491 sz  ,  CI 77492 sz  ,  CI 77499 sz  ,  Titanium Dioxide/CI 77891 sz  (forrás: Krémmánia)


Az ára, ha jól tudom, 1399 forint és csak a két méteres Catrice állványokkal ellátott Müller üzletekben tudjátok megvásárolni ((Budapest: Europeum, KÖKI ; Sopron, Kaposvár), 5 ml terméket tartalmaz.

Jó korrektornak találom, de kicsit többet vártam tőle, ezt a "velvet finish" dolgot nem igazán tudom hova tenni. 
Ti megvettétek ezt a korrektort? Ha igen, mi a véleményetek róla? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése