2018. január 7., vasárnap

Kívánságlista #9 | Catrice tavaszi-nyári szortimentfrissítés 2018

Hamarosan elkezdődik a drogériákban az Essence és a Catrice szokásos kiárusítása, hogy helyet csináljanak a tavasz folyamán megjelenő újdonságoknak, amelyek a Catrice esetében a hivatalos honlapon már megtekinthetők. Ezek közül szemezgettem ismét, hiszen sok-sok izgalmas termékkel készül idén is a márka.


A HD Liquid Coverage Precision korrektor valószínűleg az imádott folyékony korrektor kifejezetten bőrhibákra specializálódott változata lesz, ami a képek alapján mindössze annyiban tér majd el, hogy vékonyabb ecsetet kap. Ez főleg akkor lehet hasznos, ha valaki szeretné a híres Lisa Eldridge féle pinpoint technikát alkalmazni. A Galactic Highlighter Drops és a Holo To Prisma Holographic Stick az újdonsült highlighter mániámnak kedvez, és ahogy látom, lesz választék bőven porállagú termékekből is ilyen téren. A Dewy Eye Gloss Pen remélhetőleg kiváló lesz a nedves hatású szemsminkek elkészítéséhez, amihez tudom, hogy átlátszó szájfényt is lehet használni, de azért én szívesebben bízom "speciális" termékekre magam, főleg, ha elérhető áron találok ilyet. Nem vagyok oda a pigmentekért, de a Precious Pigments vonal néhány árnyalata igencsak csábító, mint például a képen látható vibráló lila árnyalat. Ajaktermékekből sem lesz hiány, a Pure Pigments Lip Lacquer folyékony rúzsok között sok sötétebb, bevállalósabb szín is lesz - végre!!! -, csakúgy, mint a Prisma Chrome rúzskollekcióban, amely ezen kívül még különleges metálos-prizmatikus végeredményt is ígér. A NYX kínálatában kapható egy a Prime And Fine Lip Colour Removerre nagyban hajazó kifejezetten ajakfestés eltávolítására kifejlesztett lemosó, aminek a beszerzését mindig csak halogatom, ez viszont állítása szerint a tartós rúzsokat is lehozza, így valószínűleg tenni fogok vele egy próbát.

Összességében nagyon várom már az újdonságokat, és légyszi, ha látjátok, hogy valahol már elkezdődött a kiárusítás, ne habozzatok értesíteni róla, mert mint mindenről, erről is mindig lemaradok! :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem az újdonságok most kicsit uncsik, van hasonlóm, vagy úgyse használnám ki. Nem baj, kíváncsi leszek az Essence frissítésére. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na arra én is, pedig most elhasználnom kéne, nem vásárolni :D

      Törlés