2017. november 22., szerda

Teszt | Golden Rose Longstay Precise Browliner szemöldökceruza

Mint már tudhatjátok, nagy kedvencem a Catrice automata szemöldökceruzája, azonban mivel az hihetetlenül gyorsan fogy, elkezdtem alternatívák után kutatni, hátha találok olyat, ami felér hozzá, de nem kell 1-2 hét után búcsút mondanom neki. Így találtam rá a Golden Rose szemöldökceruzára, ami ígérete szerint vízálló és kellően precíz, ráadásul az ára sem vészes.


Én a 102-es árnyalatot választottam a netes színminták alapján, amikre érdemes rákeresni, mert a 107-es árnyalat például jóval világosabb ennél, a 103-mas viszont sötétebb. Utólag meggondolva nekem is lehet, hogy egy világosabb színt kellett volna választanom, mert ez épphogy nem túl sötét. 
Csomagolásában engem az Anastasia Beverly Hills Brow Wiz-re emlékeztet, ami talán nem véletlen.  A hegye nagyjából ugyanolyan vastagságú, mint a Catrice ceruzának, az állaga viszont keményebb,  inkább waxos, mint krémes, ezért egyrészt könnyebben kontrollálható, másrészt nem fogy olyan gyorsan, én már legalább 1-másfél hónapja használom napi szinten, és körülbelül az egyharmada megvan még. Emiatt ugyanakkor számomra talán kicsit kevésbé természetes a hatása, mint a Catrice-t használva, azzal valahogy szebb és vékonyabb szálakat tudok húzni, de nem feltűnő a különbség, szerintem csak én veszem észre. A tartóssága szuper, egész nap tart, és valóban vízálló, és a hátulján levő kefe is jól használható.



0,09 gramm terméket tartalmaz, és én Pink Pandáról rendeltem 2090 forintos áron.

Összességében szerintem megéri kipróbálni, mert körülbelül 1-2 hónapig elég napi használat mellett, és szép eredményt lehet elérni vele, ami még tartós is. Kíváncsi vagyok egyébként a márka többi termékére is, mert sokáig csak a körömlakkjaikat ismertem, de amint látjátok, vannak sminktermékeik is egészen elérhető áron. 

7 megjegyzés:

  1. Én most az új Metals kollekcióra lettem kíváncsi a márkától. Az Aura mellett a GR volt az első kedvenc márkám. Igaz sokat drágultak, de még mindig brutál jók, jó nézni hova fejlődtek. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem van Sheer Stylo Lipstick rúzsom két árnyalatban a Golden Rose-tól, szintén Pink Pandáról, nagyon szeretem őket. Tartósnak ugyan egyáltalán nem lehet nevezni, de szép a színük, és valahogy olyan jól esik viselni, nagyon kellemes. A körömlakkokat is nagyon szeretem, kár, hogy már nincsenek a Müllerben, jó volt, amikor volt állványa.
    Nekem amúgy van egy szemöldökceruzám, de szinte sosem használom, mert a szemöldököm így is túl dús, nem győzőm szedni :). Max. át szoktam rajta menni egy szemöldökkefével, hogy normálisan álljon, aztán csókolom. Van egy szemöldökcerkám vész esetére (ha túl szedném, vagy valami), de gyakorlatilag még csak kipróbáltam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincsenek már körömlakkok a Müllerben? :O Én amikor legutóbb voltam az Europeumban, még voltak, nofene...
      Anyukám szemöldöke is olyan, mint a tied, de hát ezt nem örököltem tőle sajnos :D

      Törlés
  3. Én eddig a Catrice, Maybelline és NYX hasonló darabjait próbáltam. Eddig a Catrice a kedvencem, de sajnos baromi gyorsan fogy.
    Én rengeteget szenvedek a szemöldökömmel és hét napból kb 4-en nem is sikerül olyanra mint szeretném, Anastasia pomade és ecset ide vagy oda. :D Mondjuk a hajammal is így vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az egyik szemöldököm maga a tökély, de a másik meg...próbálom ugyanolyanra rajzolni, de sosem sikerül :D

      Törlés