2017. október 5., csütörtök

Glamour-napi tipp | Rimmel Provocalips rúzs

Több platformon hírt adtam már arról, hogy szeptember 28-ától limitált ideig a DM üzletekben kaphatók a Rimmel Provocalips tartós folyékony rúzsok, amelyek közül lehetőségem adódott választani egyet, ezt szeretném ma bemutatni nektek.  (Ezzel kapcsolatban egyébként még néhány napig egy nyereményjáték is zajlik nálam, katt ide, ha érdekel.) Lelövöm a poént: egyszerűen imádom, de hogy mivel is érdemelte ki a feltétlen szeretetem? Olvassatok tovább, és megtudjátok!



Az árnyalat, amit választottam az 550 Play With Fire, ami egy bordós szín, az itthon kapható 5 árnyalat közül a legsötétebb. Mint az általam korábban már bemutatott L'oreal Infallible 2in1 tartós rúzsok, ez is kétvégű, az egyik felében találjuk a színt, a másikban pedig egy balzsam van, ezesetben applikátoros formában. Az applikátor viszonylag kicsi, ezért precízen és pontosan lehet vele dolgozni, emellett viszont a rajta levő festék megfelelő mennyiségű, egy belemártásból mindkét ajak kifesthető vele. Illata szinte egyáltalán nincs.



A festék kellően folyékony, könnyen lehet dolgozni vele, és hihetetlenül pigmentált, akár egy réteggel is tökéletes fedés érhető el, bár én azért a biztonság kedvéért kettőt szoktam felvinni. Körülbelül egy fél perc elteltével elkezd megszáradni, de nem érdemes így hagyni, mert ragadni fog, mindenféleképpen kell fölé a balzsam már csak a tartósság bebiztosítása érdekében is, ám miután ez elkezd kopni, a ragacsosság elmúlik, ezek után pedig már csak rajtunk áll, hogy hagyjuk "mattan", vagy újra felvisszük a fedőréteget. A mattot azért tettem zárójelbe, mert olyan ajkakra száradós, valóban matt sosem lesz, csak fénye nem marad. A tartósságára nem lehet panaszom, bombabiztosan bírja a teljes napot, rajtam többször volt úgy reggeltől estig, hogy mindenfélét ettem, ittam vele, és meg sem mozdult, a szám belső feléről sem kezdett el kopni, és mindezek mellett szárító hatást sem tapasztaltam, és egyébként a száraz részeket sem emelte ki, legalábbis nálam. Eltávolításához kétfázisú, vagy olajalapú sminklemosó szükséges, mással nem fog lejönni.


Összesen 5 árnyalatban kapható (nude, pink, egy lilásabb pink, egy ennél melegebb, élénkebb piros, valamint ez) a készlet erejéig a DM üzletekben csomagban 3 másik termékkel együtt 5990 forintért - a féláras Glamour-kupon felhasználható rá, így nagyon megéri! -, de ha jól tudom, önmagában is megvásárolható, úgy viszont sajnos nem tudom az árát. Ha lemaradnátok róla, akkor se csüggedjetek, mert olyan külföldi webshopokban is kapható 8 euró környékén, mint a Lookfantastic - itt ingyenes a szállítás -, vagy a Feelunique.

Én csak ajánlani tudom, csapjatok le rá mielőbb, ha jó és extrán tartós ajakkencére vágytok :)

6 megjegyzés:

  1. Kár, hogy a Rimmel nem CF, pedig olyan jó terméknek tűnik :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg egyszer az lesz, és ki tudod próbálni, mert tényleg szuper :(

      Törlés
  2. Én múlt hétvégén több helyen is hajkurásztam, de egyik DM-ben sem hallottak hírből sem a rúzsokról, szóval már ráuntam, hogy utána futkossak, pedig kíváncsi voltam rá :D De nem szeretem mikor valamit beharangoznak úgy, hogy hú de limitált és szaladj rohanj, mert fogy, aztán napokkal később sincs semmi, és mindenki más infóval szolgál. De ha legalább olyan jó, mint a Loreal-é, akkor majd ha arra járok és lesz még tényleg beszerzem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hallottam hírét, hogy valahol kikerültek már, ott mostanra le lett fosztva az állvány, máshol híre hamva, és senki nem tud semmit, csóró eladók meg aztán pláne nem tudják, hogy mi meg hogyan...

      Törlés
  3. Nagyon szép, de engem a sima folyékony rúzsok jobban érdekelnének, remélem azokat is behozzák hamarosan. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azokból rendeltem egyet, de kék színben, úgyhogy sok alkalmam még nem volt hordani :D

      Törlés