2017. július 4., kedd

Zsákbamacska | Mi volt a Clinique-Pixibox különkiadásban?

Amióta csak elkezdtek érdekelni a kozmetikumok, figyelemmel követem a Clinique kínálatát, emlékszem arra az időre, amikor mindenki a háromlépéses arcápolókat használta, de sokáig semmit sem próbáltam tőlük. Aztán egyszer beadtam a derekam, megvettem a Moisture Surge hidratálót, és onnan nem volt megállás, mostmár rengeteg dolog van a márkától a kívánságlistámon. Éppen ezért lettem hihetetlenül izgatott, amikor megláttam, hogy az idei Pixibox különkiadás a Clinique-kel együttműködésben készül, de mivel előre tudni lehetett, hogy ez a doboz extrán limitált darabszámú, csak reménykedni tudtam, hogy sikerül majd megrendelnem. És sikerült, szóval lássuk, mi volt benne.



Amit a hírlevélből tudni lehetett, hogy összesen 5 dolog lesz a dobozban: egy teljes kiszerelésű limitált termék, 3 luxusminta és egy "rendes" minta, valamint, hogy található közöttük smink, arcápoló és illat is. Abban biztos voltam, hogy a Moisture Surge hidratáló bele fog kerülni, mivel ez az egyik legnépszerűbb termékük, szinte kihagyhatatlan. Igazam is lett, némi csavarral, ugyanis az intense változatból kaptunk egy 15 ml-s tégelyes mintát, ami nekem különösen jól jött, mert mivel az eredetit imádom, ezt is ki szerettem volna már próbálni. Reménykedtem benne, hogy a Take The Day Off arclemosó balzsamot is kipróbálhatjuk valamilyen formában - ez az a termék, ami jelenleg a kívánságlistám egyik első helyén áll -, és bár ez a tippem pont így nem jött be, arctisztítót mégis kaptunk a dobozban, méghozzá habzó verziót. Egyszer már kipróbáltam, mert kíméletesen, de mégis jól tisztít, kíváncsi leszek rá hosszabb távon is. A harmadik, és egyben utolsó luxus minta a Repairwear Anti-Gravity szemkörnyékápoló volt 3 ml-s kiszerelésben, ami még így is rengeteg, mivel nagyon kevés kell belőle. Ennek is örülök, mivel pont mostanában gondolkodtam, hogy be kéne szerezni egy kifejezetten szemkörnyékre való krémet kipróbálásképp. A Calyx illatot nem ismertem korábban, ez volt a minta kiszerelés, és egyelőre még nem tudom, hányadán állok vele, mert kifújáskor túl erős és zöld nekem, később viszont már kellemes. Végezetül a teljes, limitált kiadású termék egy Crayola rúzsceruza volt, amiből hozzám a fuzzy wuzzy árnyalat került, ez egy barnás, csillogó szín.

A rendeléssel kapcsolatban megemlíteném, hogy teljesen elkeserített, amilyen hisztit kommentben egyesek levágtak, néhányan még az ügy jogi útra való terelésével is fenyegetőztek - igen, szimplán azért, mert nem sikerült rendelniük, és szerintük túl kevés doboz állt rendelkezésre ahhoz képest, amekkora felhajtás volt körülötte -, és végül sikerült annyira felhúzniuk, hogy a saját nevem alatt bizony én is írtam egy kommentet, amiben némileg kiosztottam az elégedetlenkedőket. Ettől függetlenül a Pixi csapata hihetetlen jól kezelte az ügyet, igyekeztek minden kommentre korrekten válaszolni, később pedig rendesen el is magyarázták a hibákat, szerintem így kell csinálni.

Összességében nekem tetszik ez a kiadás, nem bántam meg, hogy megrendeltem, mindent fogok tudni belőle hasznosítani. Remélem, hogy lesz még több ilyen márkaspecifikus kiadás a jövőben, mert igen hasznosak és izgalmasak tudnak lenni :)

12 megjegyzés:

  1. Én kimaradtam ebből az őrületből, de láttam más hasonlót a DM Boxok kapcsán is.
    Ott is osztották ezerrel, hogy bezzeg a bloggereknek mindig sikerül... na most, nekem most sikerült először, pedig az utolsó három alkalommal 3-4 címről is jelentkeztem több dobozra. Mégsem vertem magam a földhöz.
    Nevetséges, hogy egyesek milyen hisztit képesek leverni ilyen dolgok miatt.

    A doboz nem hozott lázba, nem tudom mennyibe került, de például az osztrák drogériákban szokott lenni ekkora kiszerelésű Clinique ajándék és van hogy magazinokhoz csomagolják a szemceruzáikat és a szemhéjpúdereiket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, ott is láttam mindig ezeket, rendesen idegesítő...
      6 ezer forint volt szállítással együtt, és igen, tőlünk nyugatabbra elég nagylelkűek ilyen tekintetben, simán lehet néha teljes kiszerelésű termékeket is kifogni újságokban egy-egy márkától.

      Törlés
  2. A hisztikről én is olvastam és továbbra sem értem a reakciókat. Kezdetben én is lelkesedtem a beauty boxokért, de már leszoktam róluk. Egyetlen-egyszer sem volt olyan doboz amelyből minden terméket használni tudtam volna, sőt. Általában a kisebb része voltmegfelelő. Így inkább nem rendelek de jót nevetek a kommenteken :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostanában már én sem jelentkezem amúgy gyakran értük, a DM Boxokkal anno még próbálkoztam, de amióta publikus a tartalmuk, egyik sem olyan, amiből mindent használni tudnék, úgyhogy inkább meghagyom az esélyt másnak. Ha valahol minden márka érdekel, akkor elgondolkodom rajta.

      Törlés
  3. Én életemben eddig csak egy boxot rendeltem, a Krémmánia magyar kiadását. Most gondolkodtam ezen is, de végül elvetettem. Nem akartam ennyi pénzt olyasmiért kiadni, amit nem tudok, hogy mi. Pl. tuti olyan rúzsceruzát kaptam volna, ami nem áll jól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a magyar Krémmánia kiadás nagyon jó volt, utólag már kicsit bánom, hogy nem rendeltem meg :)

      Törlés
  4. Én szomorú voltam, hogy nem sikerült, eddig az összes ilyen különkiadást meg tudtam szerezni.. Számomra a technikai háttér volt kicsit dühítő, tehát éppen megrendeltem, és akkor fagyott le a szerver....... A csalódásom volt egyébként nagy, annál a cégnél dolgozom, ahol a dobozokat gyártják, és már több, mint egy hónapja készültem..... Így utólag annyia nem sajnálom, de én is tudtam volna mindent használni. Hát, majd máskor hátha sikerül! (-: Egyébként tényleg le a kalappal előttük, számomra nagyon szimpatikus cég, és nagyon korrekt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is egyébként kétszer frissíteni kellett, mert pont a kosárnál dobott ki, de aztán végül simán sikerült. Nagyon jók amúgy ezek a dobozok, én eddig mindet megtartottam, és körömlakkokat tárolok bennük :D

      Törlés
  5. Már nagyon rég szemezgetek pár termékkel ezek közül.
    De mindig mikor alkalmam nyílna rá teljesen kimegy a fejemből.:(
    Én az arctisztítóról sok jót hallok.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mostmár többedjére használtam az arcisztítót, és nekem is tetszik :) A hidratálóikat nagyon szeretem, úgyhogy biztosan venni fogok még több mindent is idővel.

      Törlés
  6. Hasonlóan vagyok a márkával kapcsolatban, a Moisture Surge-el kezdődött, ami miatt elkezdett érdekelni a többi termékük is, aztán vettem egy fényvédőt is, aminek meglepően tökjó az inci-je és be is vált, azóta pedig egyre több mindenen gondolkozom, hogy ki kellene próbálni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most a hidratálóba keverhető alapozócseppeket nézegetem elég szorgosan, de annyi alapozóm van, hogy ezzel még várok azért :D

      Törlés