2017. július 2., vasárnap

Júniusi kedvencek

Koncert és fesztivál főszezon ide, vagy oda, mostmár hivatalosan is kijelenthetem, hogy még mindig nem szeretem a nyarat, úgyhogy bármit, ami elviselhetőbbé teszi valamilyen szinten örömmel fogadok. A most bemutatott termékek mind ilyenek, és bár főként fizikai szinten hatnak, ez is több a semminél. 


A Balea dinnyés tusfürdőjéből még tavaly nyáron táraztam be, mert azt hittem, hogy idővel ki fogják vonni, de nem így történt, a mai napig kapható még. Ennek nagyon örülök, mert valahogy úgy alakult, hogy Szigetről hazaérve mindig ezt használtam, így az illatáról az ott töltött idő jut eszembe. Sokat használtam még az Yves Rocher Collection Été tusfürdőt, ami limitált kiadású, és igazi nyári citrusos-gyümölcsös illata van. Mostmár egyébként kifutó termék, ha jól emlékszem, 570 forintért juthattok hozzá az üzletekben, szóval ha még szeretnétek belőle, siessetek! Az utóbbi hetekben rengeteg fényvédőt vettem, illetve kaptam, de egyelőre még mindig a Lavozon Fresh Up! spray naptejet használom, és eléggé meg vagyok vele elégedve, mert csak minimálisan érezhető a bőrön, és tartósan véd. Ugyan tartalmaz alkoholt és némi illatanyagot is, de nekem még soha semmi problémám nem volt vele. Végül pedig az Aromax légfrissítő spray-t említeném még meg, ami eukaliptusz, borsmenta és kakukkfű illóolaj van. Ezzel Raminál találkoztam először, és annyira tetszett az intenzív, frissítő illata, hogy én is vettem egyet, és azóta rendszeresen fújkálom ezzel a lakást. A Tescoban éri meg a legjobban venni belőle, mert ott a legolcsóbb, és sokszor akciós. 


Sok-sok keresgélés után még tavasszal az A'Pieu Pure Block fényvédőt rendeltem meg az arcomra, amit nagyon sokan szeretnek és használnak az ismerőseim közül is. Fontos volt számomra, hogy olyan terméket vegyek, ami megfelelően véd, könnyű állagú, nem zsírosít, mégis szépek az összetevői, ez pedig minden kritériumnak megfelel, ráadásul rendkívül kedvező az ára is. Biztosan újraveszem, ha elfogy. Arcnál maradva ismét elővettem a Rimmel Lasting Finish púderalapozóm, ugyanis nyáron ez bizonyult a legtartósabb púdernek a kollekciómból, ráadásul mivel önmagában is van némi fedése, némi korrektorral tökéletes viselet a nagy melegben. Az IsaDora Strobing folyékony highlighteréről néhány másik újdonsággal egyetemben nemrég volt teszt a blogon, ezt is sokat használtam júniusban. Az Avon True Glow bronzosítót deep glow árnyalatban meglepetésként kaptam a cégtől, és nagyon betalált nálam, teljesen le is váltottam rá azóta a Sleek Antique pirosítómat, amit eddig bronzosítóként alkalmaztam. Hideg tónusú, szép, de mégis visszafogott fénye van, csak ajánlani tudom. Végül pedig a legtöbbet használt palettám a MUA Undressed volt, ami már elég ramaty állapotban van, a teteje le is tört, de nem zavar, mert imádom attól függetlenül is, hogy nem kifejezetten nyári árnyalatokat tartalmaz. 


Nem tudom, hogy vagytok vele, de én nyáron is szeretek gyertyákat és viaszokat égetni, elég sok illatom van, amik pont erre az időszakra tökéletesek. Az egyik legnagyobb kedvencem a Kringle Candle Strawberry Lemonade miniviasza, amit Notinoról rendeltem, és amellett, hogy pontosan olyan illata van, mint egy epres limonádénak, a márka többi terméke is elképesztő, de már áradoztam róla korábban. Sajnos jelenleg csak teamécses kivitelben található az oldalon, de remélem, hogy lesz még belőle, mert másképp eléggé szomorú leszek. 


Nem sok filmet néztem júniusban, de az Ultrát nagyon élveztem, ami Simonyi Balázs dokumentumfilmje a 246 kilométeres Spartathlonról. A hangulata brutális, és igazából nem is tudok róla sokat mondani, mert ezt látni kell, úgyhogy ha szeretitek az ilyesmi filmeket, csak ajánlani tudom.

Tudom, uncsi már, ígérem szeptemberig ez az utolsó említése az egyetemnek, de a hónap közepén végre minden vizsgámat letudtam, aztán bandáztunk Hódmezővásárhelyen a lányokkal, végül pedig a VOLT-on is voltam (ha-ha), erről beszámoló is készült. Ja, és végre tudok néha aludni.

Kedvenc zenék:

Júliusban lesz EFOTT, mininyaralás, meg még ki tudja mi minden, de én mégis az augusztust várom a legjobban a Sziget miatt, amivel kapcsolatban szintén vannak izgi dolgok, ezt viszont még nem szeretném elkiabálni, majd úgyis lesz róla szó, ha aktuális. 

4 megjegyzés:

  1. A fényvédőből látom van többféle is. Melyiket érdemes megvenni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, ezt az egy fajtát próbáltam belőle, én is Oh My Brush Vikinél olvastam utána.

      Törlés
  2. A dinnyés Baleás tusfürdőért én is nagyon oda vagyok, most az új nyári limitált kollekcióból vettem meg az ananászosat és annak is nagyon finom illata van! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, abból rögtön kettőt vettem, hogy legyen jövőre is :DDDD

      Törlés