2017. június 6., kedd

Új termékek a hajápolásomban #11

Régen volt már ilyen bejegyzés, mert a szorgalmi időszak alatt nem igazán próbálkoztam semmi újjal, csak örültem, ha a lehető leggyorsabban letudhattam a hajmosást. A nyár beköszöntével viszont én is visszatérek a többlépéses ápolásra, plusz az utóbbi időben ismét eléggé bevásároltam termékekből, lesz mit tesztelni bőven, úgyhogy nézzük is, mit használok mostanában. 


Schauma Nature Moments méz elixír és fügekaktusz olaj sampon: a Nature Moments samponok közül elhasználtam már egyet a málnásból, az tetszett, mert igazából semmi extrát nem nyújtott, és isteni volt az illata. Ettől kicsit féltem a méz miatt, mert nem a kedvencem, de szerencsére az én orrom szerint semmi köze hozzá, inkább vaníliásnak érzem. Nagyon jól habzik, mindent tud, amit egy samponnak tudnia kell, viszont az én hajamnak nyárra talán nem a legjobb választás, mert előbb zsírosodik, ha ezt használom. Még nem tudom, hogy eltegyem a maradékot őszre, vagy elhasználjam-e most, de mindenképpen el fog fogyni.

Cien Professional Keratin Repair balzsam: egy ideje már ezzel a balzsammal van tele a Krémmánia, rengeteg pozitív véleményt kapott, ezért szereztem be én is. A Lidl sajátmárkás terméke, teljes áron is 450 forintba kerül, de Glamour-napokon még ennél olcsóbban is hozzá lehet jutni, és azt kell mondjam, hogy ennyi pénzért tényleg csodás. Elég erős illata van, ami tartósan megmarad a hajban, az állaga szokásos balzsam állag. Puhává, fényessé, könnyen kifésülhetővé teszi a hajat a következő hajmosásig, nem tudok rá rosszat mondani. Vegyétek!

L'oreal Elseve Extraordinary Oil pakolás: itt csaltam, mert ez nem újdonság, viszont sok idő után most vettem ismét elő, és újból megbizonyosodtam arról, hogy számomra ennél jobb hajpakolás nem létezik. Az illatáért odavagyok, pláne, hogy napokon át érzem utána, főleg, hogyha a krémes-olajos nem kiöblítendő párjával együtt használom. Sűrű, elképesztően jól hidratál, féláron kuponnal pedig ajándék, de már annyiszor áradoztam róla, hogy itt most inkább be is fejezem.

got2b Fresh It Up Extra Fresh szárazsampon: mivel imádom a szárazsamponokat, és szeretem mindig a legújabbakat kipróbálni, ezért körülbelül amint megjelent, vettem is belőle. Többféle verziója is van, nekem ez tetszett leginkább a kissé citrusos, friss illata miatt. Könnyen eldolgozható a hajban, szinte alig hagy púderes érzetet, viszont nálam körülbelül 3-4 használat után teljesen el is fogyott, bár ekkora hajmennyiségnél ez nem meglepő. Nincs hajlakkos érzete, ez nekem fontos, mert azokat ki nem állhatom. Mostanra már az összes drogériában, és Notinon is elérhető, de ár tekintetében érdemes tájékozódni, mert a Müllerben legutóbb 1290 forintért láttam teljes áron, Notinon 1490 forintba kerül, a DM-ben és a Rossmannban viszont akció nélkül akár 1700 forintot is elkérnek érte. Szerintem jó kis darab, bár Krémmánián eddig nem kapott túl jó értékelést egy fajtája sem, de a narancssárgával is fogok tenni egy próbát.

Összességében mind a négy terméket ajánlom, de a pakolást és a balzsamot feltétlenül, a sampont pedig inkább száraz hajra / fejbőrre :)

6 megjegyzés:

  1. Nekem éppen mostanában lett elegem az eddig használt Yves Rocher sampon + L'Oréal balzsam duóból. Évek óta újra veszem őket, talán ezért is ért meg bennem mostanra, hogy váltani kellene. Első lépésként vettem egy hajbalzsamot az Aldiban, amivel előbb nagyon elégedett voltam, viszont azt vettem észre, hogy csúszik tőle a fürdőkád, szóval valahogy megtapadnak belőle a dolgok. Elgondolkodtatott, hogy vajon akkor mennyire lehet a hajról lemosni, és elment tőle a kedvem.
    Na, amikor idáig jutottam a gondolataimban, akkor mentem éppen a fodrászhoz, akinek elpanaszoltam problémáimat, és ajánlott az általa használt Joico márkától sampont, plusz balzsamot. Még nem próbáltam, de remélem elégedett leszek vele. Mindenesetre eléggé meggyőző volt, amiket mondott róla, kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Joico jó márka, én mondjuk még csak egy balzsamot használtam tőlük, de az szuper volt, úgyhogy ha felélem a temérdek hajápoló cuccomat, akkor több dolgot is ki szeretnék tőlük próbálni :)

      Törlés
  2. Épp szükségem van egy hajbalzsamra. Rohanok a Lidl-be. Köszi Kami! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, végre valami, ami nálatok is van, és ajánlom! :D

      Törlés
  3. Én szenvedek a L'oreal pakolással, olyan sok van még benne, sosem fog elfogyni. Az illatát-állagát szeretem, de nem érzem azt, hogy táplálna. Inkább olyan, mintha plusz volument adna az én göndör-hullámos hajamnak, és hajmosás után amúgy is úgy nézek ki, mintha most szabadultam volna a 70-es évekből... Szóval nekem nem játszik sajnos. A Cien-t viszont bepróbálom majd, ígéretesnek tűnik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én minden mosás után vasalom, de ezek szerint még jó is, bár nekem mindentől 70-es évek fejem lesz mondjuk, ha nem kezdek vele valamit :DDDD

      Törlés