2017. június 22., csütörtök

Teszt | Nyári testápolás az Avonnal

Nagyon szoktam szeretni az Avon nyári kiadású tusfürdőit és testpermeteit, mert szinte mindig az ízlésemhez illő illatokkal, illetve illatkombinációkkal rukkolnak elő. Idén sincs ez másképp, így most a júniusi újdonságok közül mutatok hármat, melyek közül kettő a Naturals vonal tagja, egy pedig a Senses családba tartozik. 


A pink grapefruit és menta párosítása nem újdonság, ha azt mondom, hogy azonnal felkeltette az érdeklődésem, így innen mind a tusfürdőt, mind a testpermetet örültem, hogy kipróbálhatom. Egyébként ebből az illatcsaládból létezik még egy testápoló is, de azt nem próbáltam, valamint a teljes kollekció kapható szettben is. 
A tusfürdő esetében nem érzem a mentát, és hűsítő hatása sincs, a pink grapefruit kissé fanyar, mégis édeskés illata viszont abszolút kárpótol, mert már csak emiatt is frissítő élmény a használata, én pedig úgy általánosságban sem várom feltétlenül minden mentás illatú terméktől, hogy hűsítsen. Mint általában a Naturals tusfürdők, ennek az állaga is elég folyékony, viszont jól habzik, de nem szárít. Az illata nem marad meg tartósan a bőrön, de nyáron őszintén szólva én nem is nagyon szeretem, ha valami még órák múlva is érezhető rajtam. 200 ml terméket tartalmaz, és teljes áron 999 forintba kerül, viszont jelenleg (2017.06.22.) 699 forintért juthattok hozzá.


A testpermet a tusfürdő egy valamivel édesebb változata, de még mindig egyértelműen citrusos, és itt pedig már nagyon enyhén a menta is érezhető szerintem. Azoknak ajánlanám, akik nem szeretik a kifejezetten édes illatokat, és nem szívesen használnak parfümöt a kánikulában, mert bár kifújáskor elég intenzív, néhány perc után már csak finoman érezhető az illat mind a bőrön, mind a ruhán. 1-2 óra után érdemes újrafújni, ez viszont a táskabarát kiszerelésének és csomagolásának köszönhetően minden probléma nélkül megoldható. 100 ml-s kiszerelésben kapható, ami teljes áron szintén 999 forintba kerül, most viszont ez is akciós.


Ritkán van olyan kozmetikum, ami még anyukámnak is tetszik, a Senses Oriental Zen tusfürdőre viszont még ő is azt mondta, hogy kellemes és friss illat, bár ő egyébként is szokta szeretni a zöld teás dolgokat. A jázmint én egyáltalán nem érzem benne - szerencsére, mert nem szeretem -, csak némi megfoghatatlan virágosságot, de emellett is teljes mértékben a zöld tea dominál. Éppen ezért én egy olyan terméknek mondanám, amit bárki használhat kortól és nemtől függetlenül. Az állaga gélesebb, mint a fent említett Naturals darabnak, és ez sem szárít, viszont az illata valamivel tartósabb, de nem zavaró módon. Létezik belőle 500 és 250 ml-s kiszerelés is, előbbi teljes áron 1099 forintba, utóbbi pedig 699 forintba kerül, de jelenleg ezekhez is olcsóbban lehet hozzájutni.

Én mindhárom terméket ajánlom, tökéletesek a nagy melegben, és azok is szeretni fogják, akik nem szeretik az orrbavágós, intenzív, tartós illatokat nyáron.

2 megjegyzés:

  1. A tusfürdő az, aminél nálam nem játszanak az újdonságok, meg úgy egyébként semmi, tántoríthatatlanul, évek óta használom ugyanazt a Creme21 jázmin-vanilia illatú csodát, lehet akár tél, akár nyár :) De tényleg, olyan nekem, mint egy drog, imádom az illatát.
    Mondjuk nem csoda, múlt héten voltam Zólyomi Zsoltnál parfümtanácsadáson, mondta, hogy az orrom tévedhetetlenül választja ki azokat az illatokat, amilyen a beállítottságom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülj ennek, mert olyan felhalmozást lehet belőle csinálni, hogy az valami elképesztő, tapasztalom :DDDDDD

      Törlés