2017. június 3., szombat

Kívánságlista #4

Valószínűleg már említettem, hogy időről-időre szemezgetek a Krémmániára feltöltött újdonságokból, valamint a véleményeket is rendszeresen figyelemmel követem, és ha valami megtetszik, berakom az ottani kívánságlistába. Ebből szemezgetek ismét, ráadásul pont úgy sikerült a válogatás, hogy a termékek többsége kifejezetten nyárkompatibilis, szóval még aktuális is. 

A sort természetesen fürdőtermékekkel, azon belül is tusfürdőkkel kezdeném, mert tudjátok, hogy ez a mániám, és azokból sosem elég. A Kneipp Glücksmoment tusolóhabja a citromos-mentás illatpárosításával a legtökéletesebb választás az én ízlésemhez. Azt hiszem, Müllerben elérhető, szóval ha legközelebb arra járok, egészen biztosan megnézem magamnak. A másik fürdőtermékre eBay-en akadtam rá, ami nem más, mint a Welcos Kwailnara Body Milk Cleanser, magyarul egy banános tusfürdő. Nem olcsó, de cserébe hatalmas mennyiség, és engem szinte bármivel meg lehet venni kilóra, ami banánillatú. Bár épp most rendeltem egy arcra való fényvédőt, a La-Roche Posay Anthelios fényvédős arcpermetnek igencsak jó hasznát venném a fesztiválok során, így valószínű, hogy beszerzem majd. Évek óta szeretnék venni egy Remington Pearl kúpvasat, mert ami van itthon hajsütőm, az bár működik, de nem az igazi, erről pedig csupa jót hallottam, így talán többször és szívesebben is venném elő, mint a jelenlegit. 
Szerintem rájöttetek már, hogy teljes mértékben sminkfixáló lázban égek, rengetegfélét vettem az utóbbi időben, és imádom őket használni. Ezek közül ígéretesnek hangzik Misslyn Stay With Me! fixáló spray, ami ráadásul matt hatású, ezért a legközelebbi Müller látogatásom alkalmával ezt is felkutatom majd, remélem, már lehet kapni. A Clinique Blend It Yourself pigment drops termékéről is sok jót hallottam, aminek lényege, hogy lényegében ennek segítségével a hidratáló krémedet alakíthatod alapozóvá, adagolástól függően módosítva a fedését. Nem olcsó, de mivel tényleg csak néhány csepp kell belőle, biztos sokáig elég, nyárra pedig különösen jó választás lehet. A Peripera Peri's Ink Velvet ajaktintára szintén eBay-en bukkantam, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs itthon éppen elég matt ajaktermékem, de koreai sminkeket még nem igazán próbáltam, ennek pedig az ára sem húzós. Az Artdeco matt ajakpúderek azért keltették fel az érdeklődésem, mert sokáig azt gondoltam, hogy ez egészen biztosan nem működik, és ki volt az, aki kitalálta, viszont egyre több helyen olvasom, hogy mennyire jók. Láttam a Trend It Up kínálatában is ilyet, szóval valószínűleg előbb azt fogom kipróbálni, mert lehet, hogy maga a dolog nem is az én világom, aztán majd meglátjuk.

Remélem, sikerült mutatnom olyasmit, amit még nem ismertetek, én pedig bár nem tervezek mostanában hatalmas vásárlásokat, meglátjuk, mit fogok beszerezni ezek közül a nyári hónapokra :)

2 megjegyzés: