2017. március 3., péntek

Teszt | NYX Lip Lingerie folyékony rúzs

Az első magyarországi NYX üzlet nyitása kapcsán a Lip Lingerie vonalra is meglehetősen kíváncsi voltam, mert rengeteg pozitív véleményt olvastam és hallottam velük kapcsolatban. Alapvetően a matt ajkak felé húz a szívem, ezek pedig erről (is) híresek, ezért természetesen elhoztam egyet ebből is, az 02 Embellishment árnyalatra esett a választásom.


A csomagolás ezesetben átlátszó, amit én két szempontból is szerencsésnek tartok: egyrészt pontosan az a szín köszön vissza, amit majd felkenve látunk, másrészt többé-kevésbé figyelemmel követhetjük, hogy még mennyi termék maradt benne. Az applikátor hosszúkás és lapított, és viszonylag sok terméket vesz fel. A kivitelezése egy sötét szín esetében talán hiba lenne, de mivel a Lip Lingerie kollekcióban leginkább natúr árnyalatokat találhatunk, nem akkora probléma, hogy kevésbé precíz az applikátor.



Sokkal krémesebb, testesebb formulájú, mint a korábban bemutatott Liquid Suede, éppen ezért én könnyebben dolgozom vele. Már egy rétegben is intenzív fedést biztosít, de szerencsére jól rétegezhető, és én ajánlom is, hogy építgessétek - vékonyan! -, mert a gyors száradás miatt foltos lehet, ha nem vigyázunk, főleg, ha vannak száraz részek az ajkunkon. Másodpercek alatt tökéletesen lemattul, érzetre viszont kissé ragacsos marad, ám ez tényleg minimális, nem zavaró.
A kedvencem azonban a tartóssága: akkor is minden további nélkül felkenhetem, ha beteg vagyok, és állandóan fújom az orrom, vagy ha az egyetemen ülök, és nem szeretném óránként nézegetni a sminkem. Az ivást tökéletesen bírja, és evésnél sem nagyon kopik, bár az olajosabb, nehezebb ételek után persze érdemes ránézni, és pótolni, ha itt-ott lejött, de talán ez az egyetlen ajakra való termékem, amit nem törlök le teljes egészében, ha bekapok pár falatot. Az eltávolítását egyébként kétfázisú sminklemosóval oldom meg, mert úgy vettem észre, hogy a micellás víz, vagy bármi más kevésbé birkózik meg vele. Az én ajkaimat nem szárítja észrevehetően, de ez ugyebár mindenkinél eltérő. Illata és íze szinte egyáltalán nincs.

Két rétegben
4 ml terméket tartalmaz, 12 árnyalatban kapható, és 2690 forintba kerül az ALLEE-ban található NYX üzletben, de rendelni is lehet például Feelunique-ról.

Összességében engem nagyon meggyőzött, amióta megvan, ez a "go to" ajaktermékem. Valószínűleg fogok venni más árnyalatot is, bár a legtöbb inkább rózsaszínes, meleg tónusú, amit én kevésbé kedvelek magamon, de körbe fogok nézni még a kínálatban. 
Ja, és fun fact, hogy a kiejtése - csak mert én is nemrég tudtam meg - szép fonetikusan leírva lip la(á)nzsöri / lanzsöréj. 

6 megjegyzés:

  1. Érkezik még 12 árnyalat, ha igazak a pletykák. :)
    Erősen gondolkodok, hogy ezt is be kellene szerezni, bár van hasonlóm, előbb azt elhasználom. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én személyes okok miatt már nem vagyok hajlandó bemenni az itthoni üzletbe (de erről psssszt :D), úgyhogy netről fogok rendelni úgyis dolgokat, ott tuti előbb lesznek új színek, ha lesznek, haha :D

      Törlés
    2. Van már a NYX-nek végére magyar webshopja?

      Törlés
    3. Nope, de értékelném, ha lenne már végre...

      Törlés
  2. A megnyitás óta már kétszer is jártam az üzletben, de csalódott voltam mindkétszer, mert akármelyik folyékony rúzst akartam kipróbálni, mind ki volt fogyva.. így meg nem mentem vele többre, mintha netről rendelnék. Ráadásul azt hiszem pont ez a Lip Lingerie vonal volt az, amiből ráadásul csak csupa barna árnyalat volt, de azok tömkelegével, bármi más árnyalat meg sehol, pedig kifejezetten ezekre az itthon újdonságoknak számító dolgokra lettem volna kíváncsi. Azóta el is ment a kedvem tőle, amúgy ez az árnyalat szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meh, szép, akkor igaz a hír, hogy sok minden out of stock általában, neten legalább nem az van, hogy felkészülsz, odamész, és szívás, mert nincs. Valamiért az volt eddig az illúzióm, hogy itt mindig mindenből van rendesen készleten :D
      Engem egyébként a nyitáskor is zavart, hogy a teszterek ide-oda szét voltak pakolva, semmi sem volt a helyén, pedig legalább 3-4 eladó volt a boltban, én tuti azzal tölteném a munkaidőm, ha ott dolgoznék, hogy rendezkedem :D Jó, azóta nem voltam bent, és lehet, hogy jobban figyelnek erre, de na.

      Törlés