2017. március 10., péntek

Elfogytak #24

Ismét sikerült elhasználnom egy jó adag terméket, és ezúttal tényleg minden van, még smink is! Mostanában egyébként tényleg megfogadtam, hogy gyakrabban váltogatom az aktuálisan használt dolgokat, úgyhogy elővettem a régen nem használt szemhéjpúder palettákat, alapozókat, testápolókat, és még a krémmintáimat is elővettem, és elkezdtem felélni, úgyhogy azt hiszem jó úton haladok. 


Isana tusolóhab: nagyon jó kis találmány, még apukám is szívesen használta! Konkrét hab helyett egy zselés állagú dolog jön ki belőle, ami vízzel elkeverve válik habbá, és isteni vele a fürdés. Az illata friss, kissé gyümölcsös, de egyébként behatárolhatatlan, és sokkal több ideig elég, mint egy hagyományos krémes tusi.
Újravenném? Igen.

Balea Sweet Wonderland tusfürdő: édes, vaníliás illat, amiből szerencsére én a rózsát egyáltalán nem éreztem ki, és az egyik legjobb Balea tusinak tartom, amivel az évek során kijöttek.
Újravenném? Igen.

Lush Snow Fairy tusfürdő: idén vettem ilyet először, és meglehetősen szürreális élmény volt, mert az illata egy az egyben a régi Vademecum krokodilos fogkrémre emlékeztet. Őszintén szólva leginkább hajmosásra használtam el, mert meglepő módon samponként is jól funkcionál, és szerette a hajam.
Újravenném? Talán.

Balea Super Soft testápoló: alapjáraton az illatáért vettem meg, ami isteni vaníliás sütire emlékeztető volt, emellett viszont remekül hidratált, könnyen beszívódott, nagyon szerettem.
Újravenném? Igen, de limitált volt.

Yves Rocher Plaisirs Nature Mandarin-Citrom-Cédrus testradír: a Plaisirs Nature tégelyes testradírokról tudni kell, hogy alapvetően olajos alapúak és bőven meg vannak pakolva cukorszemcsékkel, ennek következtében nem csak a dolgukat végzik, de testápolózni sem szükséges utánuk. Inkább őszre és télre ajánlanám.
Újravenném? Igen.

Lush Butterbear fürdőgolyó: pillanatok alatt elolvadt a kádban, látványos igazából nem volt, cserébe viszont jó illatúvá, selymessé és hidratálóvá tette a fürdővizet.
Újravenném? Talán.

Két fürdősó is elfogyott, ezek közül a Dresdner Essenz Winterbeerenbadot egészen biztosan újravásárolnám, mert imádtam az illatát, az altapharma viszont nem igazán jött be.


Mane 'n Tail sampon: igen, ez valóban egy lovaknak (is) készült sampon, és volt már róla szó, hogy ez az egyetlen termék, ami valóban és látványosan bevált hajnövesztésre. Szerencsére mostmár Feelunique-on is elérhető, így nem kell Amerikából rendelni. Az első időkben észrevettem, hogy lassabban zsírosodott a hajam, ha ezt használtam, a többedik flakon után viszont ez a hatás megszűnt, ez viszont nem változtat a tényen, hogy valóban segít a hajnövekedés gyorsításában.
Újravenném? Igen.

Balea szárazsampon világos hajra: szerintem nem kell róla semmit sem mondanom, potom összegbe kerül (450 forint), és zseniális! A sötét hajra valót viszont ne vegyétek, az pocsék, a világos hajra valót is maximálisan bele lehet dolgozni a hajba.
Újravenném? Igen.

Batiste Original szárazsampon (mini): ilyen formában pont ezzel a változattal még csak Notinon találkoztam itthon - én ezt a darabot Berlinben vettem -, de a Müllerben lehet kapni a cseresznyésből, illetve a virágosból utazó méretet. Szerettem, kellemes, citrusokra hajazó illata volt, nagyon szeretem a márka szárazsamponjait.
Újravenném? Igen.

Aussie Luscious Long hajbalzsam: nem rossz, de így a második flakon végére sajnos megcsömörlöttem az illatától, pedig kezdetben odavoltam érte. Furcsa, zselés állaga van, de könnyen fésülhetővé és puhává teszi a hajat.
Újravenném? Talán.

Joico K-Pak újjáépítő hajbalzsam (mini): a Krémmánia Beauty Boxból jutottam hozzá. Hajbalzsamhoz képest meglehetősen folyékony állagú, karácsonyra emlékeztető illatú termék, ami szuperül hidratál. Nyilván egy ekkora kiszerelés után messzemenő következtetéseket nem tudok levonni, de megszerettem, és ezek után szívesen kipróbálnék a márkától több mindent is.
Újravenném? Igen.


Rexona Maximum Protection dezodor: ez nem tudom hogy került az arcápolási kupacba, de mindenesetre nem hinném, hogy túl sokat kéne róla írnom, hiszen ti is tudjátok, hogy számontarthatatlan darabot elhasználtam már belőle, és továbbra is az egyik (ha nem a) leghatékonyabb dezodornak gondolom a piacon.
Újravenném? Igen.

Nivea Creme Care arclemosó krém: hatalmas kedvenc, szinte nem is használok már más arctisztítót. Az illata tipikus Nivea, és érzetre valóban olyan, mintha a tégelyes krémmel mosnék arcot, de maradéktalanul lehozza a szennyeződéseket, ugyanakkor nem szárít. Sminklemosásra nem ajánlom, arra nem fog működni.
Újravenném? Igen.

Mizon Ultra Suboon hidratáló krém: vizes, géles állagú hidratáló, amit elsősorban zsíros és/vagy vízhiányos bőrre ajánlok, mert száraz bőrre szerintem kevés lenne, télen nekem sem elég. Szépek az összetevői, könnyen beszívódik, illatmentes, olcsó (kb. 1500 forint eBayről), alapkrémnek tökéletes, ha az enyémhez hasonló arcbőrötök van.
Újravenném? Igen.

Hada Labo Arbutin Whitening Lotion (mini): eBay-ről rendelhető, színtelen, szagtalan, víz állagú termék, ami bár elsőre semmi extrának tűnhet, a bőrömön azonnal meglátszik, ha nem használom rendszeresen. Sokkal egységesebb tőle az arcom, a pigmentfoltokat is halványítja, úgyhogy szerintem a többi félét is ki fogom próbálni.
Újravenném? Igen.

NeoStrata Resurface High Potency 20 Bionic / AHA krém (mini): pontosan nem tudom meghatározni, hogy mi is volt ez, de leginkább talán kémiai hámlasztónak mondanám, legalábbis én annak használtam. Úgy vettem észre, hogy valóban javított a bőröm állapotán, felváltva használtam a Paula's Choice Resist 2%-os BHA hámlasztóval, ketten együtt remek párost alkottak /alkotnak. Ami meglepett, hogy rengeteg van ebben az 5 grammos kiszerelésben is, hónapokon keresztül elég volt. Notinoról rendelhető a teljes méret, én is egy ottani vásárláshoz kaptam ajándékba két mintát belőle.

Bioderma Atoderm testápoló (mini): a táskámban tartottam kézkrém gyanánt, ugyanis a téli hideg totál kikészítette a kézfejemet, ez pedig rendben tartotta. Szeretem ezt a krémet, egy teljes kiszerelést már elhasználtam belőle korábban, nagyon testes és tápláló, "átlag" használatra talán túlságosan is.
Újravenném? Talán.

Innisfree Soybean Finish krém: cserebere alkalmával került hozzám, és meglepően jó volt. Pontosan nem tudom, mit jelent a "finish cream" kifejezés, én szimpla arckrémként használtam, erre bevált.
Újravenném? Talán.

Paese Smoothing sminkalap: anno Katynél nyertem nyereményjátékon, és azóta is áldom, hogy kipróbálhattam általa. Hihetetlenül jó alapot képez és sokkal tartósabbá is teszi a sminket, de sajnos a csomagolása borzalmas, az utolsó néhány adagot már alig lehet kipiszkálni belőle. Makeupplazáról rendelhető, és bár az évek során eléggé felment az ára, biztosan meg fogom venni egyszer újra.
Újravenném? Igen.

Max Factor CC krém: ez volt az utolsó előtti darab, amim még volt belőle itthon, mert biztosan tudjátok, hogy kivonták, már nem kapható. Imádtam, többször is áradoztam már róla, de hát ez van.
Újravenném? Igen, de már sajnos nem tudom.

Essence Say No To Redness korrektor: a csomagoláshoz hűen zöld színű volt, ami a pirosságot hivatott elfedni. Nem volt a legnagyobb fedésű, de a dolgát úgy ahogy végezte. Fölé mindenképpen érdemes volt egy bőrszínű korrektort is használni.
Újravenném? Talán, de kifutó termék volt, már nem kapható.

Essence vízálló fedőspirál szemöldökre: színtelen fedőspirál, ami fixálja és vízállóvá teszi a szemöldököt. Mindkét funkcióra bevált, valóban betonbiztosan a helyén tartja a szálakat akkor is, ha ceruzával, porral, vagy géles szemöldökformázóval csinálom meg a szemöldököm.
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

Maybelline Lash Sensational Luscious szempillaspirál: említettem már, hogy szerettem, de rettentő folyós volt az állaga, és a kefe rengeteg festéket vett fel, ezért minden használat előtt le kellett törölnöm a felesleget. Éppen ezért viszonylag gyorsan elfogyott, plusz a festék besűrűsödésével már kevésbé csinált szép pillákat, de ettől függetlenül jól dúsított, baromi tartós volt, nem kenődött, ajánlom, viszont a hagyományos Lash Sensational-t nem veri.
Újravenném? Igen.

Lovely Curling Pump Up szempillaspirál: az egyik kedvenc drogériás szempillaspirálom, már nem is tudom hanyadikat használom el. Inkább hosszít, mint dúsít, de nem tapasztja össze a pillákat, mégis hangsúlyosak lesznek, és teljes áron is csak valami 700 forint, zseniális.
Újravenném? Igen.


A végére is értünk, gratulálok annak, aki idáig kitartott! 

5 megjegyzés:

  1. Találtam kettő kedvencet, és jó pár terméket ami felkerült a listámra :D.
    A Balea szárazsampont imádom, életmentő tud lenni néha mikor a lustaság átveszi a hatalmat és emberek közé akarok menni. :D
    A Lovely spirált nagyon szeretem, viszont most valamiért a Miss Sporty cicását vettem meg helyettem , és kb. ugyanaz a hatása annak is. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor miattam fogsz pénzt költeni, bocsi :DDDD
      A Miss Sporty-t hallottam, hogy jó, de megfogadtam, hogy mostantól maradok a Maybelline-nél, és mást nem veszek :DDDDD Kíváncsi leszek, meddig bírom :D

      Törlés
    2. Én is a Maybellinet akartam, az eredeti rózsaszint vagy az essen lash princess-ét, de mindkettő készlethiányos volt mikor kerestem és sürgősen kellett egy spirál.

      Törlés
  2. Köszönöm a gratulációt :-D Továbbra is a kedvenceim az ilyen bejegyzéseid :-)

    VálaszTörlés