2017. január 31., kedd

Variációk Tangle Teezer-re #4 | Az utazós - Tangle Teezer Compact Styler

Van már egy Tangle Teezer hajkefém, amit annyira megszerettem, hogy a táskámba is szerettem volna egyet. Főleg a téli időszakban járok gyakran úgy, hogy a sálak miatt a tarkómnál totálisan összecsomósodik a hajam, amit jobb híján az ujjaimmal próbálok kibogozni, ilyen esetekre pedig nem árt, ha van nálam valami, ami effektívebb ennél. A cím csalóka, mert amint látni fogjátok, én elvileg a férfiaknak készült haj- és bajuszkefét rendeltem meg még a télen, gyakorlatilag viszont semmiben sem különbözik a Compact Styler változattól, és ezzel tisztában is voltam: mindössze azért választottam ezt, mert jobban tetszett a színe.


Kinézetileg az Original változatnál valamivel kisebb, szögletesebb, és ami a legfontosabb: tartozik hozzá egy rápattintható tető, ami a fogakat védi, így bátran táskába vagy neszeszerbe dobható. Tömeg szempontjából valamivel nehezebb, de nem számottevően, még így is a legkönnyebb hajkeféim közé tartozik. A fogak ugyanakkorák és ugyanúgy helyezkednek el, mint az eredeti esetében, ezért szerencsére hatásában sem különbözik: könnyen és fájdalommentesen bontja ki a hajat, a szálak nem ragadnak benne, és egyszerűen tisztítható.




A férfiaknak készül változatot én itthon még csak Notinon láttam 3500 forint környékén, külföldi oldalak közül viszont a Feelunique-on is kapható. A sima Compact Styler is fent van Notinon vagy Feelunique-on, ebből több szín és minta létezik, valamint párszáz forinttal olcsóbb. Ha valaki ódzkodik a rendeléstől, azt hiszem, hogy Müllerben is megtalálja, de erre ne vegyetek mérget.

Nagyon örülök, hogy megrendeltem, mert igazi csodák ezek a kefék, mindenképp ajánlom kipróbálásra, főleg a hosszú, gubancolódásra hajlamos hajú lányoknak! :)

4 megjegyzés:

  1. Én is úgy emlékszem, mintha láttam volna a Müllerben ilyen kompakt változatot! Nekem egy angyalkám van, egy feltűnően lila Tangle Angel. :D Azért döntöttem mellette, mert nyeles, bár a formája is nagyon tetszik. Viszont, lehet bennem van a hiba, de annyira nem szerettem meg! Mindig inkább fésűpárti voltam, bele is telt több, mint egy évbe, mire rászántam magam. Van egy Tigi karbon bontófésűm, számomra még mindig az a legjobb! Lehet, hogy azért, mert nekem sima hajam van, bár fenékig érő, és így télen sajnos azért gobalcolódik is..... A kapucnis kabát sem barátja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annak nem túl nagy a feje? Olyan fura, hogy ilyen széles, nem tudom, hogy kézreállna-e :D Én mondjuk sosem használtam fésűt, max. elválasztáshoz, vagy ilyesmikhez.

      Törlés
  2. De jó a hurcolós változat! Szeretem én is kefémet, lila-piros van meg. Először utánzatot vettem, az annyira nem jó, mert műanyagok a sörték, de ezek a szilikon vagy milyen fogak szuperek, minden pénzt megért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én az Ebelines utánzatot szerettem, az teljesen jó volt, a Detangler viszont baromira szúrt, viszont ezentúl tuti, hogy eredetieket fogok venni csak.

      Törlés