2017. január 19., csütörtök

Elfogytak #23

Eljött az az idő, amikor úgy érzem, rengeteg dolog vár arra, hogy újravásároljam, mert valahogy minden, amit gyakran használok, mostanában fogy el. Ennek köszönhetően ismét jó adag üres csomagolás gyűlt össze a kis dobozkámban, leginkább fürdőtermékek és hajápolási kencék terén. Egyébként el tudjátok hinni, hogy a legutóbbi ilyen bejegyzés október végén készült? Szinte hihetetlen.


Balea Mystic Fantasy tusfürdő: kellemes, narancsos illata volt, de az ünnepibb, melegebb fajtából. A színét különösen imádtam, mert pont olyan élénk kék volt, mint a csomagolás.
Újravenném? Talán.

Fa Frozen Joghurt tusfürdő: az illata a barackos Danoninora emlékeztetett, és mind nyáron, mind télen el tudom képzelni a használatát. Régóta nem vettem már Fa termékeket, ezért meglepett, hogy mennyivel krémesebb habja van, mint például egy Balea tusfürdőnek.
Újravenném? Igen.

Avon Senses Creamy Fantasy tusfürdő: áradoztam már róla, nagyon szerettem az illatát, igazi egyedi élmény volt vele a fürdés.
Újravenném? Talán, mert csak télen tudom elképzelni, hogy használjam.

Yves Rocher Plaisirs Nature Vanille Bourbon tusfürdő: a fűszeresebb vaníliás illatokat kedvelőknek ajánlanám, akik nem bánják, ha tartósan megmarad az illat a bőrükön. Habfürdőként is tökéletes. 
Újravenném? Igen.

Balea Marshmallow tusfürdő: sajnos enyhébb volt az illata, mint számítottam, egyébként pedig szokásos Balea minőség.
Újravenném? Nem, mert nem volt annyira nagy szám.

Eucerin AtopiControl testápoló (minta): leginkább kézkrémnek használtam, mert a kézfejemen szoktak megjelenni ekcémaszerű száraz foltok, azokat teljesen rendbetette. Illatmentes, gyorsan beszívódik, jó kis testápoló.
Újravenném? Talán, az ára miatt, ami elég borsos.

Természetesen ismét elfogytak fürdősók is, amiket mind újravennék, mert szerettem őket.


Balea Winter Protect sampon: az egyik legjobb drogériás sampon, amit valaha próbáltam, mert nem zsírosít, nem viszket vagy korpásodik tőle a fejbőröm, ráadásul körülbelül 400 forintba kerül.
Újravenném? Igen, de sajnos limitált, úgyhogy be kell belőle táraznom, amíg még kapható.

Vitalcare Luxury Argan spray balzsam: a sietős napjaim megmentője volt, amikor nem volt kedvem lemosandó balzsamokkal pepecselni. Meglepően jól hidratált, kifésülhető, puha és fényes lett tőle a hajam, hiányzik is. Kicsit drágább, mint az átlag fújós balzsamok, mert 2000 forintba kerül, de szerintem megéri.
Újravenném? Igen.

Syos Color Refresher hajszínező hab: a vörös hajra való változatot használtam el belőle, ami nagyon szép színt ad, ha éppen rámfért egy festés, vagy csak fel akarom frissíteni kicsit a hajszínem. Az én derékig érő hajamra legalább 15-20 használatra elég volt, így nagyon gazdaságos is.
Újravenném? Már meg is tettem.

Batiste Oriental és Strenght & Shine szárazsampon: együtt említem őket, mert ugyanannyira kedveltem mindkettőt, bár utóbbit talán egy picikét jobban az illata miatt. Szokásos Batiste minőség, nekem nincs velük semmi problémám, ezt a kettőt viszont csak Notinoról tudjátok beszerezni, itthon boltban nem kapható.
Újravenném? Igen.

Isana hővédő olaj: nemrég az Örök kedvencek sorozatom hajápolásról szóló részében már áradoztam róla, így nem is pazarolnék rá több szót.
Újravenném? Igen.

L'oreal Elseve Selymes Olaj károsodott hajra: szinte csoda, hogy elfogyott, olyan régóta használtam már. Nem rossz, az illatát imádtam, de találtam hatásosabbat. Féláron Glamour napokon viszont megéri megvenni, mert 1000 forintért rengeteg ideig elég.
Újravenném? Talán.


Bioderma Sensibio H2O micellás víz: kell még bármit is mondanom?
Újravenném? Már meg is történt.

Vichy Idéalia Life szérum (minta): napközbenre nem kenném fel, mert van egy irizáló rózsaszínes fénye, én pedig általában a matt bőrt preferálom, ezért esténként szoktam hidratáló krém gyanánt az arcomra tenni, úgy nem rossz.
Újravenném? Nem, mert annyira nem extra, és ahhoz képest drága is, de a mintákat szívesen használom belőle.

Himalaya Herbals Sparkly White fogkrém: egy ideje már csak ezt a fogkrémet használom, mert ez vált be a legjobban minden téren. Sajnos eléggé érzékeny az ínyem, gyakran vérzik is, de ezzel ez a probléma nagyrészt megszűnt, plusz hiába fehérítő hatású, nem érzékenyít.
Újravenném? Igen.

Ebelin sminkszivacs: rengeteg repedés lett rajta, azért dobom ki. Bár sokak szerint nem jó, mert túl kemény, meg a többi, nekem bevált.
Újravenném? Igen.

Catrice Prime & Fine púder: régen a kedvencem volt, azóta viszont találtam néhány hasonló (vagy még jobb) tudású púdert, ettől függetlenül viszont a mai napig működik, és teljes mértékben megállja a helyét.
Újravenném? Talán.

Maybelline Lash Sensational szempillaspirál: már áradoztam róla, és bátran kijelenthetem, hogy a legjobb szempillaspirál, amit valaha próbáltam, és nem szeretném lecserélni.
Újravenném? Igen, és már meg is van az utánpótlás.

Végül pedig elhasználtam két Yankee Candle tartot a Cranberry Twist és a Pink Dragonfruit illatból. Mindkettőt újravenném, mert isteni gyümölcsösek, és bármelyik évszakban szívesen égetem őket.

2 megjegyzés:

  1. Az Isana hővédőt muszáj lesz kipróbálnom. Régen vettem Balea tusfürdőt, mostanában mindig az Original Source után nyúltam, kipróbálom őket sorban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Original Source nagyon jóóó! Nyáron szerintem én is bevásárolok a gyümölcsös illataikból, most még túlzás lenne :D

      Törlés