2016. december 12., hétfő

Teszt | IsaDora Boho Baroque Face Sculptor Strobing highlighter paletta és Lip Desire rúzsceruza

Bár nem gyakran fordulok meg a Douglasban, azért nagyjából tisztában vagyok a választékkal, és ugyan még sosem volt IsaDora termékem, ismertem a koncepciót és a kínálatot. Még novemberben kaptam egy e-mailt, hogy szívesen küldenének nekem az idei karácsonyi kollekcióból néhányat kipróbálásra, én pedig éltem a lehetőséggel, mert szimpatikusnak tűntek, és kíváncsi voltam, mit tudnak. 


Három ceruza formátumú rúzs és egy higlighter paletta érkezett a csomagban, azonban mielőtt bemutatnám őket, néhány szó a márkáról: svédországi székhelyű, minden termékük illatanyag-mentes és klinikailag tesztelt és cruelty free. 


Nem vagyok nagy highlighter guru, legfőképpen azért, mert a az én szememben a legtöbb egyáltalán nem természetes hatású, és izzadt, zsíros hatást kelt az arcon. A Face Sculptor Strobing highlighter palettában három különböző árnyalat található, az egyik kifejezetten világos, rózsaszínes-pezsgős tónusú, míg a másik kettő inkább a bronzos-aranyos vonalat képviseli, felkenve mégis elég világosak ahhoz, hogy ténylegesen arcfényként lehessen használni őket.



A festékek textúrája rendkívül finom, egyáltalán nem porolnak, és úgy vettem észre, hogy a legszebb hatást ujjal felvive lehet elérni. Számomra a legnagyobb pozitívum, hogy nem volt különösebben feltűnő, mégsem tűnt el a nap közepére az arcomról. 2 színösszeállításban kapható, az enyém a 21 warm glow nevet viseli. 18 gramm termék található benne, tehát hogy színenként 6 gramm, mindez pedig 9990 forintba kerül, amin őszintén meglepődtem, mert nem számítottam rá, hogy ennyire magas árkategóriában mozog.

Balról jobbra: 70 Baroque Red, 72 Purple Plum, 68 Rum Raisin
Számtalanszor említettem már, hogy inkább a matt rúzsok és ajakkencék felé húz a szívem, de mivel közelednek ünnepek, minden csillog, meg persze ezzel együtt a hideg idő is megérkezett, ilyenkor sokan szívesebben hordanak krémes, hidratálóbb formulát. A Lip Desire rúzsok fényességük ellenére eszméletlen pigmentáltak, és nagyon könnyen siklanak az ajkakon. Pont emiatt nekem némi nehézséget okozott a pontos felvitel, de ajakceruza használatával ez kiküszöbölhető. Az ecsettel való kontúrozás nekem nem jött be, mert pont az intenzív színüket veszítik el úgy.


Fentről lefelé:70 Baroque Red, 72 Purple Plum, 68 Rum Raisin
A finish miatt a tartósságuk nem kiemelkedő, én evés előtt inkább letöröltem, és utána felkentem újra, az ivás viszont megoldható, ha ügyesek vagyunk. Szárítani természetesen nem szárítanak. Az általam bemutatott három árnyalaton kívül még 7 másik létezik belőlük, és kapható hozzájuk színben passzoló vízálló ajakceruza is, amik mattak, és önmagukban rúzsként is funkcionálnak. Tekerősek, 3,3 gramm terméket tartalmaznak, és 4990 forintba kerülnek.

Baroque Red élesben
Purple Plum élesben
Rum Raisin élesben
Összességében a termékek minőségével és teljesítményével meg vagyok elégedve, ugyanakkor nyilvánvalóan nem drogériás árkategóriába tartoznak, és ennyiért valószínű, hogy magamtól nem vettem volna meg őket. Ettől függetlenül ha valakit - vagy éppen magatokat - meg szeretnétek lepni valami különlegessel, érdemes lehet vetni rájuk egy pillantást. 

10 megjegyzés:

  1. Nagyon jól állnak ezek a rúzsok! :) Különösen az utolsó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nekem is az tetszik a legjobban, a másik kettő kicsit ijesztő :D

      Törlés
  2. Ó, csodás a Baroque Red! Imádnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon durva piros, csak sajnos nekem meg nem áll jól :D

      Törlés
  3. Mindegyik nagyon jól áll. :)

    VálaszTörlés
  4. A Purple Plum nagyon tetszik a mintán, élesben már nem annyira, sokkal szebb lenne teljesen mattban, bár ez már egyéni vélemény. Baroque Red kicsit cseles, de a másik kettő nagyon jól áll, főleg az utolsó, annyira illik hozzád. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokkal inkább matt párti vagyok, főleg ha pirosakról, vörösökről van szó :D Annyira vicces, hogy nekem tényleg csak ezek a lehetetlen színek állnak jól, szerintem lassan hagyhatnék csak ilyeneket a kollekciómban :D

      Törlés
  5. Nagyon jok a ruzsok! A legutolso all a legjobban. A pirosat esetleg nem tesztelhetnen en, ha mar neked nem tetszik ? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem pontosan értem, mit értesz ezalatt, hiszen a termékteszt már elkészült róla. A már kipróbált/használt termékeket nem áll szándékomban továbbadni.

      Törlés