2016. december 14., szerda

Örök kedvencek | Testápolás

Az örök kedvencek sorozatomat testápolással folytatom, méghozzá nagyrészt olyan termékek főszereplésével, amiről korábban már több ízben szó volt. Talán ez az a kategória, ahol a legtöbbet kísérletezem, ugyanakkor természetesen itt is akadnak dolgok, amikhez bármikor visszatérhetek anélkül, hogy csalódást okoznának. 


Balea tusfürdők: hatalmas tusfürdőmániás vagyok, ehhez kétség sem fér. Sok-sok márka van, amelyek közül szívesen szemezgetek, de a Balea tusfürdői azok, amelyek számomra verhetetlenek, az alig 300 forintos árukkal és hatalmas választékukkal az első helyen állnak nálam. Szinte minden alkalommal megveszem a limitált kiadásokat, leginkább a gyümölcsös illatvariációkat szeretem náluk, és mindig van itthon néhány flakonnal az aktuális kedvenceimből.

Garnier Oil Beauty testradír: rengeteg verziót kipróbáltam már, és ez az egyik, ami maradéktalanul bevált, és már a többedik tubussal fogyasztok belőle. Kellemes az illata, a benne található szemcsék kíméletesen, mégis hatékonyan távolítják el az elhalt hámsejteket, az olajos formula pedig úgy hidratál, hogy hogy nem hagy kellemetlen réteget a bőrön. Érdemes a Müllerben lecsapni rá, mert jó párszáz forinttal olcsóbb ott, mint a DM-ben - nem értem, miért -, és a maga 1600 forint körüli árával egyébként sem vészes, de kuponos akcióban végképp megéri. 

Ziaja narancsvajas tusfürdő-bőrradír: ezt azoknak ajánlom, akik durva radírozásra vágynak, ugyanis erősségben meghaladja az előzőleg mutatott Garniert. Az illata a valódi gyümölcsöt idézi, odavagyok érte, és egy egészen kevés is elég az egész testre. Korábban már írtam róla egy külön bejegyzést, amit ide kattintva elolvashattok. Beszerzése valamivel körülményesebb, mint az előbb említett termékeknek, ugyanis leginkább online rendelhető a hivatalos webshopból vagy Notinoról, személyesen én még csak az újonnan nyílt Camponában található üzletben láttam.

Balea Spray-On testápoló: ennek is szenteltem tavaly nyáron egy bejegyzést, és bár azóta számtalan egyéb nagyon hatásos testápolót kipróbáltam, mégis ez az, amit mindig újraveszek, legfőképp az utánozhatatlanul könnyű formulája miatt. Remélem, soha nem fogják kivonni, mert akkor alaposan be kell táraznom belőle.

Rexona Maximum Protection dezodor: őszintén nem tudom, mi volt velem azelőtt, mielőtt ez a polcokra került, de hogy azóta nem tudok élni nélküle, az is biztos. A Perspirex izzadásgátlóról szóló posztomban már meséltem kicsit arról, hogy sajnos nem mindegy, milyen dezodort használok, mert szinte semmi sem bizonyul elég hatásosnak azon és ezen kívül. Leggyakrabban a kék és zöld változatot veszem, de lényegében csak illatban különböznek. A teljes, 1400 forint körüli ára borsosnak tűnhet, viszont sokszor vannak rá akciók, főleg a Rossmannban, és napi használattal is több hónapig elég egy.

Naturland lábizzadás elleni spray: több hasonló terméket is kipróbáltam, és ennél az egynél tapasztaltam, hogy valóban csinál valamit. Főként a nyári időszakban jöhet jól, hogy hűsít, ráadásul nem csak időlegesen, hanem tényleg órákig érezhető. Ha az izzadást száz százalékosan nem is, a kellemetlen szagokat maradéktalanul megszünteti, és frissítő, mentolos illatot hagy maga után. Patikákban és a Tescoban biztosan kapni, de valószínűleg a márkát forgalmazó egyéb boltokban is megtalálhatjátok nagyjából 1000 forintos áron.

Természetesen a fürdőtermékek közül is rengeteg a kedvencem, de azokat sokkal gyakrabban váltogatom, és próbálok ki újdonságokat, ezért inkább márkákat mondanék. Fürdősók közül legjobban a Tetesept és Kneipp darabokat kedvelem, de az Isana szortimentjében is gyakran találni ígéreteseket. Ha fürdőbombákról és habfürdőkről van szó, a Lush és Bomb Cosmetics kínálatából szemezgetek, de annyifélét szeretek, hogy nem is tudnám felsorolni.

Innen tehát mindent csak ajánlani tudok, ezért bátran próbálkozzatok velük, és remélem, hogy Ti sem fogtok csalódni :) 

12 megjegyzés:

  1. A Balea tusfürdőit én is szeretem, most az Original Source is nagy kedvenc a Balea mellett, banánosat vettem legutóbb a Müllerben.
    Ezt a Rexonát még nem próbáltam, majd nyáron, most a kevésbé hatásosakat használom, inkább hideg van a melóban is, mint izzadás.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, a banános nekem is megvan, plusz most a Rossmannba behoztak még azon kívül 3 újabb fajtát, azokból is megvettem kettőt, nem mintha nem lenne elég tusfürdőm itthon :D

      Törlés
  2. Ezt a Ziaja radírt megnézem, hátha. Túl lusta vagyok kávé után takarítani, mert hiába szuper, procedúra. Hátha ez nem okozna irritációt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na hát a kávéshoz nekem nem lenne türelmem, pedig egyszer csináltam már, de kb sose használtam :D

      Törlés
    2. Voltam a DM-ben, hát megesküdtem volna, hogy múltkor még volt, most meg nem hogy ez, mást sem találtam a márkától, csak az arckrémeket meg valami testápolókat. Nem is DM Srbija lenne, ha két havonta egynél többször is töltené az árut... :D

      Törlés
    3. Istenem, annyira tipikus :D

      Törlés
  3. akkor irány a dm...:D
    ezer éve kéne vmi rendes radír, mert a kv után sikítok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy a Rossmannban van mégegy, nemrég találtam rá, de 3 testradír már sok lett volna egy bejegyzésbe, ez az: http://kremmania.hu/kremek/soliteint-testradir-oliva-barackmag-orlemennyel-kukui
      Ez valami brutál jó, és piszok olcsó is mellé :D

      Törlés
  4. A testápoló és a Rexona nekem is nagy kedvenc! Rexonából én mindig a kékhez térek vissza, nagyon szeretem az illatát! (-: A Ziaja termékeket szeretem, lehet kipróbálom ezt a radírt, mert kellene már valami ilyen termék..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most olyan boldog vagyok, hogy 5 percre tőlem nyitott üzlet, nemsokára megyek is újravenni :D

      Törlés
  5. A Balea -és kb az összes sajátmárkás- tusit én is imádom (mellettük a kedvencem még az Original Source, YR és 1-2 Fa darab). Nekem a kedvenc deóm a Garnier golyósai, és a Dove Original. Ziajából a kókuszos tusiért vagyok oda, olyan illata van, mint a Raffaellónak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Garnier golyós deókat mi is szeretjük itthon, anya pl. csak azt használja évek óta, a Dove Originalt meg egyszer megvettem, de rájöttem, hogy utálom az illatát :DD

      Törlés