2016. október 26., szerda

Elfogytak #22

Úgy érzem, hogy mostmár tényleg mindig ugyanúgy kezdem ezeket a bejegyzéseket, hogy húha, milyen jól haladok, már megint mennyi mindent elfogyasztottam, és a többi, de most aztán tényleg rengeteg dolog gyűlt össze. Észrevettem azt is, hogy egyre inkább kapnak helyet olyan termékek, amelyeket gondolkodás nélkül vásárolnék újra, ennek pedig igazán örülök. Mint általában, van itt testápolás, hajápolás, arcápolás, de még smink is, szóval lássunk neki!


Balea Zuckersüß & Meeresrauschen tusfürdő: imádtam mindkettőt, túlzás nélkül a valaha volt legjobb illatokat hozta ki a DM ezen a nyáron, ráadásul a többi Balea tusfürdőhöz képest extrán sokáig tartósak voltak a bőrömön.
Újravenném? Igen, be is táraztam belőlük.

Nivea tusfürdő hab: nagyon szerettem, totál rákaptam erre a habos formulára, viszont sokkal hosszabb ideig elég volt, mint egy átlag tusfürdő, éppen ezért a végére már kicsit ráuntam.
Újravenném? Igen, de másik illatban.

Balea Fresh & Fruity tusfürdő hab: mondtam, hogy rá vagyok kattanva ezekre...ugyanazt tudom szinte elmondani róla, mint az előzőről, azzal a különbséggel, hogy ennek odavoltam az illatáért végig.
Újravenném? Igen.

Yves Rocher Plaisirs Nature citrom-bazsalikom tusfürdő: az egyik kedvencem, megunhatatlan ez a kombináció, és bármelyik évszakban képes vagyok elővenni. Az YR tusikat egyébként még mindig az egyik legjobbnak tartom, mindenképp megéri tenni velük egy próbát.
Újravenném? Igen, már meg is van az utánpótlás.

Bioderma Atoderm testápoló: nagyon régóta megvolt már, így eljött az ideje, hogy elhasználjam. Rendkívül sűrű állagú, illatmentes, tápláló krém, ami tökéletes ekcémára. Sajnos időről-időre előjönnek rajtam ekcémás foltok, ezt szoktam használni rájuk, éppen ezért egy mini kiszerelést is elhasználtam belőle, amit a táskámban tartok, meg egyébként kézkrémnek is kiváló.
Újravenném? Igen.

Naturland lábizzadás elleni spray: a legjobb ilyesmi termék, amit valaha próbáltam, nem is fogok már mással kísérletezni ezek után.
Újravenném? Igen.

Balea teafás lábápoló spray: ezt is szerettem, de mivel nincs benne alumínium, nem gátolja olyan hatékonyan az izzadást, mint a Naturland. Az illata nagyon megosztó, itthon a család utálja, számomra viszont kellemes, úgyhogy ezt érdemes lehet figyelembe venni, és megszagolni, mielőtt megvennétek. 
Újravenném? Talán.

Garnier Mineral UltraDry golyós dezodor: anyával évek óta mindketten ezt használjuk, és rengetegszer újravettük már. Számomra az összes fajta közül ez bizonyult a leghatásosabbnak és a legkellemesebb illatúnak, és bár most másik fajta Garnier deot vettem, bármikor visszatérnék hozzá.
Újravenném? Igen.

Isana Herzenswärme fürdősó: karácsonyi jellegű, meleg, fűszeres illata van, az ünnepi időszakra mindenképpen ajánlom.
Újravenném? Igen.


Pantene Expert Hydra Intensify hajszérum: nem használtam el teljesen, még maradt benne, de furcsa illata lett, és egyébként sem vettem elő gyakran, mert nem vettem észre semmi extrát a használatával, ezért mennie kellett. 
Újravenném? Nem.

Herbal Essences Clearly Naked sampon: a legutóbbi hajápolós bejegyzésemben már írtam róla, szerettem, de gyorsan fogyott, és van olyan sampon, ami jobban bevált.
Újravenném? Talán.

Aussie Miracle Shine sampon: meglepő módon valóban fényesebbé tette a hajam, nagyon jó illata volt utána, de ugyanaz a helyzet, mint amit már az előbb is említettem.
Újravenném? Talán.

Inecto Argan hajpakolás: volt külön bejegyzés róla és a hozzá tartozó hajvégápoló olajról, mindkettővel elégedett vagyok, kiemelkedőnek tartom őket a drogériás felhozatalból. 
Újravenném? Igen, de lehet, hogy előbb a kókuszos termékcsaládot próbálom majd ki.

OGX argánolajos balzsam: szintén volt róla szó, tetszett, de a teljes kiszereléséért az eredeti árát kicsit soknak tartom.
Újravenném? Talán.

Dove Regenerate Nourishment hajápoló szérum: amennyire szerettem az elején, annyira ráuntam a végére, és hogy őszinte legyek, nagyjából az utolsó egyharmadot már hajmosás előtti pakolásként használtam el. Úgy vettem észre, hogy a benne található kókuszolaj miatt egy idő után összeragasztotta a hajam, bár mindig száraz hajon, formázás után kentem fel. Ami vicces, hogy többen megjegyezték, hogy milyen jó illatú a hajam, ha ezt tettem rá.
Újravenném? Talán valaha teszek még vele egy próbát.

Balea szárazsampon: hatásában megegyezik a kivont Trend It Up szárazsamponnal, de sajnos az illata kevésbé semleges, kókuszos beütésűnek mondanám inkább. Pont a hétvégén vettem észre, hogy már itthon is lehet kapni - legalábbis Hódmezővásárhelyen már kint volt -, úgyhogy mostmár a beszerzése sem körülményes!  
Újravenném? Igen.

L'oreal Elvital Tonerde szárazsampon: csalódás, nem sikerült vele jó eredményt elérnem. Rengeteget kellett a hajtövekre fújni belőle, és akkor is csak megült rajtuk, brr.
Újravenném? Nem. 


Missha Pure Source Pearl fátyolmaszk: Notinoról - volt Iparfüméria - rendeltem több maszk társaságában. Még mindig bosszant, hogy ezek a maszkok hatalmasak az arcomra, szinte megfulladok bennük, de hidratált és szép lett utána a bőröm, úgyhogy néha-néha hajlandó vagyok feltenni egyet.
Újravenném? Talán.

La Roche-Posay termálvíz spray: főleg nyáron vettem hasznát, mostanában már csak azért fújkáltam, hogy elfogyjon. 
Újravenném? Nyárra igen.

Bioderma Atoderm PP habzó arctisztító (minta): szinte kizárólag utazásokra vittem magammal a kis mérete miatt, de egyébként szerettem, jól tisztított, nem okozott semmiféle problémát.
Újravenném? Talán, bár mostanában már inkább választok olyan arclemosókat, amik nem habzanak.

Bioderma Sébium Pore Refiner (minta): mattító sminkalapként használtam, és nagyon bejött, ezért már be is szereztem belőle a teljes kiszerelést. Nemsokára tervezek róla bővebben is írni.
Újravenném? Már meg is tettem.

Rimmel Match Perfection alapozó: el sem hiszem, hogy ez végre megtörtént, és sikerült elhasználnom egy alapozót. Nagy kedvenc, rengetegszer volt már róla szó, és végre itthon is kapható belőle a legvilágosabb, light porcelain árnyalat, úgyhogy biztos vissza fogok térni hozzá a jövőben.
Újravenném? Igen, amennyiben sikerül még ebben az életben felélni a gyűjteményem.

Collection Lasting Perfection korrektor: a legjobb bőrhibákra való korrektor, amivel valaha találkoztam, a Catrice Camouflage Cream-et is veri, és életem szomorúsága, hogy csak ismerősök által, vagy eBay-ről tudok hozzájutni. Szerencsére még van egy utánpótlásom belőle, de ha valaha boldoggá akartok tenni, egy ilyennel nyugodtan meglephettek :D
Újravenném? Igen.

Bioaqua filces szemhéjtus: párszáz forintos eBay szerzemény, ami kicsit mellényúlás volt, ugyanis egy másik fajtát szerettem volna megvenni, amikor ezt rendeltem, de végülis nem rossz, csak kicsit vastag a hegye.
Újravenném? Talán.

Essence I Love Nude szemhéjpúder - my favorite tauping: nem csoda, hogy teljesen elhasználtam, ugyanis a legmultifunkcionálisabb szemhéjpúder ez, amivel valaha találkoztam. Ezzel kontúrozok, az esetek nagy részében ez kerül reggelente a szemhéjamra, és a szemöldököm kitöltésére is tökéletes. Természetesen nyáron ezt is kivonták, úgyhogy rögtön kettőt is vettem belőle leárazva, hogy néhány évig még biztosan legyen belőle utánpótlás.
Újravenném? Igen.

Essence The Gel alaplakk & Essence Better Than Gel Nails fedőlakk: együtt fogytak el, hiszen együtt használtam őket. Tartósabbá és gyorsabbá tették a lakkozást, könnyű volt velük dolgozni, mindezt megfizethető áron. A BTGN fedőlakkot sajnos kivonták, szerencsére abból is sikerült vennem még, de az alaplakk még kapható.
Újravenném? Igen.

Lady Gaga Fame parfüm (minta): még ezer éve Pixiboxban jutottam hozzá, azóta néha-néha használgattam, de nem lett a kedvencem. Engem kicsit a köptetőre emlékeztetett, ráadásul egyáltalán nem volt tartós.
Újravenném? Nem.

Dolce & Gabbana Pour Femme parfüm (minta): az egyik Notino rendeléskor dobtam be a kosárba, mert az illatjegyei alapján úgy gondoltam, hogy tetszene, és szerencsére nem tévedtem! Nagyon telt, édes, már-már cukros illat, de odavagyok érte, úgyhogy nem kizárt, hogy az ára ellenére valamikor megveszem nagyobb kiszerelésben is.
Újravenném? Igen.

8 megjegyzés:

  1. Jó sok mindent sikerült elhasználnod. (-: Lehet a Garnier deot bepróbálom télre, ilyenkor kicsit gyengébb is elég. Szerintem az Essence BTGN-t nem vonták ki, legalábbis a debreceni Müllerben sikerült vennem, és új designt kapott a csomagolása, kicsit hasonló, mint a mellette lévő alaplakk a képeeden, csak feketében. Az ilyen hab állagú tusfürdőket én is nagyon szeretem. Egy Kneipp-el szemeztem, csak nekem is olyan mennyiség van itthon, hogy nagy nehezen lebeszéltem magam (amúgy sem olcsó :D ).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, köszi az infót, akkor nem aggódom :D Az a baj, hogy engem nem tántorít el az itthon sorakozó kb. 15 bontatlan tusi sem egy újtól, de Kneipp nekem is kicsit túl drága már.

      Törlés
  2. Wow, bárcsak, valaha elhasználnék egy egész szemhéjpúdert! Kettő olyanom van, aminek már látom az alját, egyszer csak megtörténik már a csoda... A Lady gaga Fame illat egyébként nekem sem jött be annyira.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem palettákból sikerült már párat, de igazán fogyhatnának a monok is :DD

      Törlés
  3. Azta mennyi mindent használtál el. Nekem eddig 8db gyűlt össze. :D

    VálaszTörlés
  4. Szép lista, grat. :D
    Engem régóta érdekel az a Lady Gaga illat, de sehol sem találom. Most, hogy neked nem jött be, most még jobban akarom. :'D Én úgy emlékszek ezer évvel ezelőttről, hogy tök jó illata van, csak nem nagyon éri meg az árát, az inkább a csini külsőnek szól.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem kapni már online sem? :O Az elején nekem is tetszett, de aztán valamiért már nem, most meg kifejezetten szenvedősen használtam el :D Pedig amúgy egy csomó ismerősöm van, aki szereti, úgyhogy rossz nem lehet :D

      Törlés