2016. szeptember 26., hétfő

Új termékek a hajápolásomban #8

Jó régen, több, mint két hónapja jelentkeztem utoljára ilyen bejegyzéssel, de közben azért lelkesen próbálgattam az újdonságaimat, és mostanra jutottam el odáig, hogy biztos véleményem legyen róluk. Igazából akár elfogytak bejegyzés is lehetne, mert a négyből három terméket már szinte teljesen el is használtam, úgyhogy fogjátok még látni őket a közeljövőben.


Herbal Essences Clearly Naked Glanz sampon: Évi hatására vettem meg, már jó ideje kerülgettem a Müllerben. Viszonylag jó áron, 600-700 forint körül kapható, isteni, citrusos-mentás illata van, és szilikonmentes, tehát ebből a szempontból pont nekem való. Hatásában teljesen átlagos, jól habzik, szépen tisztít, nem viszket tőle a fejbőröm, ugyanakkor nagyon gyorsan fogy, és és semmi extrát nem tapasztaltam. Elhasználgatom, de nem fogom újravenni. 

L'oreal Hair Expertise 6-in-1 tisztító balzsam: amióta kipróbáltam az Uniq tisztító balzsamját, azóta teljesen rájuk kattantam, mert rengeteg időt és energiát lehet spórolni velük. Németországban vettem ezt a L'oreal fajtát, ebből a vonalból használtam már az itthon is kapható hajpakolást, ami nagy kedvenc. A használata rendkívül egyszerű, néhány pumpálásnyit kell eloszlatni a nedves hajon - én a biztonság kedvéért megismétlem a műveletet -, belemasszírozni, majd alaposan (!) kiöblíteni. Ugyanolyan puhává és könnyen kezelhetővé teszi a hajam, mintha pakolást használtam volna, közben pedig tisztít, tökéletes kombináció. Megint csak azt tudom mondani, hogy bárcsak kaphatók lennének itthon is ilyenek. 

OGX argánolajos balzsam: szintén német szerzemény, mert a teljes kiszerelés árát kissé borsosnak találtam a próbához. Tetszik, jó sűrű, tápláló formula kellemes illattal, és bár talán annyira nem kiemelkedő, meghozta a kedvem a márka többi termékéhez is. Egyébként a Müllerben kapni őket is, és egyre csak bővítik a kínálatot. 

Balea szárazsampon: tudom, már uncsi, de ezt is Berlinben vettem, mert hozzánk még nem hozták be ezt a fajtát, ugyanakkor sokan a már megszűnt Trend It Up darabhoz hasonlították, amit imádtam. Hatásában valóban szinte teljesen megegyezik vele, de sajnos az illaton változtattak, ennek kókuszos beütésű és kicsit mű, a régiben pedig pont a semlegességet értékeltem leginkább. Ettől függetlenül a célnak tökéletesen megfelel, ha látjátok valahol, bátran próbáljátok ki. 

2 megjegyzés:

  1. Jaj, pont valamelyik nap szagolgattam a kék flakonos Herbal Essences sampont. Tiszta nosztalgia volt, 12-13 évesen használtam utoljára, aztán kivonták őket, pedig én szerettem anno :( Lehet, hogy teszek majd velük egy próbát megint, meg az OGX samponokkal is régóta járjuk már a táncot, lehet beadom a derekam egy Müller szombat keretében (bár most a Sleek állvány teljesen elvette az eszem, nem tudom betelni a sok szépséggel, amit láttam ma).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeeen, nem is értettem sokáig, hogy hova tűntek, de aztán szerencsére visszahozták őket :D Ne is mondd, a fél vagyonomat el tudnám költeni Sleek cuccokra :D

      Törlés