2016. szeptember 5., hétfő

Teszt | Maybelline Fit Me! korrektor

Az évek során sikerült rátalálnom arra a néhány korrektorra, amikhez bátran nyúlhatok, és a legjobban működnek rajtam, de csakúgy, mint az alapozók esetében, itt is elcsábulok néha egy-egy újdonságra. A Maybelline Fit Me termékcsaláddal is először külföldi videósoknál találkoztam, mostanában pedig annyi jót hallottam a korrektorról, hogy kívánságlistássá vált. 


A küllemről igazából nem ejtenék túl sok szót, nekem tetszik ez az egyszerű, letisztult dizájn. Átlátszó, és mint a Catrice Liquid Camouflage esetében, itt is látni, ahogy fogy, mert idővel lefolyik az aljára, ahelyett, hogy feltapadna a csomagolás szélére, így valószínűleg több terméket nyerhetünk ki, mint egyébként. Nincs illata, és az összetevők között sem található parfüm. Az enyém a 15-ös árnyalat, ami csalóka, mert világosabb, mint a 10-es számú. A német drogériákban mindössze három színben láttam, de leginkább kettőben, mert a sokadik DM-ben találtam csak rá a legvilágosabbra.
Update: azóta már van belőle egy 05-ös, még a 15-ösnél is világosabb szín, és még egy közepes árnyalatú.


Teljesítményileg a helyzet az, hogy ez a legjobb szem alá való korrektor, amit valaha próbáltam. Sokan összehasonlították a fent említett Catrice Liquid Camouflage-zsal, ami hatalmas kedvencem, ezért nem hittem, hogy felveheti vele a versenyt. Jelentem, sikerült megközelítenie, és bár le nem körözte nálam, de fej-fej mellett állnak. Könnyű állaga ellenére nagyon jó a fedése, nem ül bele a ráncokba, és egy egész napot kibír. Lusta napjaimon bőrhibákra is használom, ott is bevált, bababőröm lett tőle anélkül, hogy meglátszana. Szigeten volt alkalmam rendesen tesztelni a tartósságát, egészen a sminklemosásig meg sem mozdult. Szerintem a képek abszolút magukért beszélnek:



8,5 ml terméket tartalmaz, én Németországban a DM-ben teljes áron 4,5 euróért vettem, ami átszámolva körülbelül 1400 forint. Iparfümérián is kapható négy árnyalatban, 1800-2000 forint környékén - én valószínűleg innen fogom újrarendelni, ha elfogy -, valamint Feelunique-on is megtalálható. (Frissítés: Budapesten a Mammut új Rossmannjában kapható a kibővített Maybelline pulton!)

Ha van lehetőségetek, és épp korrektort kerestek, mindenképpen ajánlom, hogy tegyetek vele egy próbát, mert zseniális. Azt hiszem, nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy kérünk belőle a drogériákba! 

9 megjegyzés:

  1. En is imadom ezt a korrektort!vqn egy jo hirem a mammutban nyilt uj rossmqnn es a p2 pult mellett kibovitették a maybeline standot!!vqn fit me termekcslad!ket arnyalatban van korrektor de szerencsere a ket legvilagosabb. El sem hiszem hogy ezt megéltük :D boldogság van ! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeeeee, ugye nem mondod komolyan, hogy pont ma, amikor ezt kitettem :D A p2-ről hallottam, majd' kiugrottam a bőrömből, úgyhogy már tudom, hova fogok menni Glamour napozni :D

      Törlés
    2. Annyi hogy 1800ft de szerintem igy is megéri.A p2-nek meg van a szemöldök gélje amiről írtàl posztot,egyből a kosaramban landolt..:D Hát igen,Glamour napokon tuti jobban körbenézek majd a maybellin pulton :D ajj a pénztárcámnak...

      Törlés
  2. Vidékre is kérünk bővített Maybelline és P2 pultot!!! ez annyira nem fair :(

    VálaszTörlés
  3. Folyékony photoshopnak becézem, azt hiszem a képed ezt 100%ig jól reprezentálja. :D :D A második tubust fogyasztom belőle :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg olyan, mintha szanaszét retusáltam volna a szemkörnyékem :DDDD Hát nekem is lesz második tubus, az tuti, meg még több is...:D

      Törlés
  4. Juj, a képek alapján abszolút meggyőző! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még én is meglepődtem a képeken, amikor feltettem őket :DD

      Törlés