2016. szeptember 8., csütörtök

Szerzemények #26 | Yves Rocher, Yankee Candle, Rossmann...

Mostanában szinte csak kedvezménnyel, vagy valamilyen akció keretein belül vásároltam, leginkább a drogériákban. Szerencsére több olyan dologhoz sikerült ilyen módon hozzájutnom, amit kinéztem vagy szükségem volt rá, bár a fő (erő)forrásaimat természetesen a közelgő Glamour napokra tartalékolom. Sajnos a legtöbb ajánlat már nem él, de igyekeztem mindig szólni róluk Instagramon vagy a Facebook oldalon.


Az Yves Rocherben pár hete kettőt fizet, hármat kap akció volt a kis kiszerelésű tusfürdőkre, és mivel visszatért a citrom-bazsalikom termékcsalád, nem volt kérdés, hogy kihasználom. Harmadikként a kókuszos tusi jött velem, én a hidegebb időben sokkal jobban szeretem a kókusz illatát, mint nyáron. Szinte már alig lehet találkozni a Balea Zuckersüß tusfürdővel, de már említettem az augusztusi kedvenceknél, hogy anyukám betárazott belőle nekem, nekem pedig sikerült lecsapni a Supersoft testápolóra, ami elméletileg vaníliafagyi illatú, de a gyakorlatban egy isteni citromos-vaníliás sütire hajaz.


Megvettem a Balea Fresh & Fruity tusolóhabot, amivel illatügyileg talán kicsit elkéstem, de tudjátok, ami citrusos, az nálam bármikor jöhet. Az AirWick Life Scents gyertyák is le vannak árazva jelenleg a DM-ben, velem a Mom's Baking jött haza. Jártunk a Dohány utcai Yankee Candle boltban, megszaglásztuk az új, limitált kollekció gyertyáit, innen a Rhubarb Crumble tetszett egyedül, a Cranberry Pear tart hónap illata lévén 25% kedvezménnyel került hozzám, a Riviera Escape pedig nem is tudom, hogyan kerülhette el eddig a figyelmem. 


A Rossmannban múlt hétvégén minden sminktermékre 33%-os kedvezmény volt, ami még a Glamour napi dekorkozmetikai kuponnál is kedvezőbb, így azon márkák kínálatából szemezgettem, amikre általában nincs akció, úgymint Essence, Catrice, Rival de Loop Young. Az új Catrice HD Liquid Coverage alapozó már azóta kívánságlistás, amióta megjelent, csakúgy, mint az Essence Lash Princess szempillaspirál zöld verziója. A Lovely Curling Pump Up szempillaspirálból ez már nem az első darab, mindig van itthon tartalékba. Szemceruza fronton általában szintén ilyenkor tárazok be, az Essence Longlasting, valamint a Kajal Pencil fajták közül válogattam. Ugyan nem szenvedek hiányt púderből, de az Essence All About Matt! préselt változatát még nem próbáltam, pedig rengetegen dicsérik körülöttem. Kíváncsi lettem a Rival de Loop Young Crazy Matt 'n' Lasting matt ajakkrémre is, amit a 02 trendsetter árnyalatban hoztam haza. Végül pedig vettem egy Rival de Loop Young kétlyukú hegyezőt, semmi érdekes.

Mindennek nagyon örülök, amit vettem, most egy jó időre nem szenvedek hiányt sem tusfürdőből, sem alap sminktermékekből, és igyekszem majd az érdekesebb darabokról szépen sorban beszámolni :)

10 megjegyzés:

  1. Az az essence púder tök jó. Nyáron semmit nem ért, de ahogy jön a hűvösebb idő már sokkal jobban dolgozik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A porpúder megvan belőle, és azt szeretem, úgyhogy remélem ez is jó lesz :D

      Törlés
  2. Az új Yankee illatokkal én is szemezek, nagyon szeretném őket kipróbálni, de még sok van a régi rendelésemből sajna :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem ez nem zavar, minél több illatom van, annál jobb válogatni :DDDDD Ennél kivételesen nem akarok elhasználni egyet, mielőtt kibontok egy másikat :D

      Törlés
  3. Az essence spirált már annyiszor kerestem, de csak a rózsaszín verziót találom :(. Pedig ez sokkal jobb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is az utolsó darabot hoztam el, jelnek vettem :DD

      Törlés
  4. A Catrice cseppentős alapozót én is megvettem, és nagyon király. Nyáron a négy fal között napoztam, szóval színem kb. 0 :D De a legvilágosabb jól passzol most hozzám. Kíváncsi vagyok, hogy fog szuperálni neked az Rdl matt ajakkrém.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is eddig csak jókat olvastam erről az alapozóról, azért is vettem meg, az egyetlen negatív véleményező Krémmánián valószínűleg nem olvasta el, hogy ez egy alapozó, és nem egy szérum, hogy antioxidánsok meg gyémántkivonat legyen benne :DD Meglepődtem, hogy milyen világosak, az üvegben valahogy mind sötétebbnek tűnt, mint bőrön, de örülök neki.
      Az ajakkrém ha olyan, mint a Lovely, akkor szeretni fogom, kinézetben arra hajaz.

      Törlés
  5. Jaj, erről az Yves Rocher akcióról én nagyon lemaradtam (eddig nem is tudtam róla), pedig tuti vettem volna pár tusfürdőt :( A Rossmann-os 33%-os akcióra egyébként én is pont azért kaptam fel a fejem, mert nagyobb kedvezményt adnak ilyenkor, mint a Glamour napokon. Erősen gondolkoztam, hogy kell e valami, persze végül semmit nem vettem, amit utólag nagyon bánok :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem tudtam róla, anya ment el venni nekem, mert ő volt akkor Yves Rocher közelében, és úgy hívott fel, hogy az eladó mondta neki, hogy van ilyen, milyet vegyen még :D Nem igazán hirdették, úgy tűnik. Most éppen a tisztítószerekre van 33%, csinálhatnának ilyet többször is, mondjuk hajápoló cuccokra, azt nem bánnám :DDDD

      Törlés