2016. augusztus 22., hétfő

Teszt | Maybelline Color Drama Intense Velvet rúzsceruza

Már azelőtt szemeztem a Maybelline ceruzaformátumú rúzsaival, mielőtt megtudtam, hogy Magyarországra is behozzák őket. Külföldi videókban láttam, hogy mennyire pigmentáltak, milyen szép a finishük, aztán tavasszal megjelentek nálunk is, én pedig baromi boldog lettem. Legelőször Iparfümérián bukkantak fel, jóval olcsóbban, mint a drogériában, ezért innen rendeltem az első, 210 Keep It Classy árnyalatot, a másodikhoz pedig már a Glamour napok alkalmával féláron jutottam hozzá, ez a 410 Fab Orange nevet viseli.


Meglehetősen kicsik, és sajnos hegyezni kell őket, pozitívum azonban, hogy nem a szokásos műanyag borítást kapták, hanem fából vannak. Legjobban itt is a fagyasztós megoldás működik, mert az állaguk nagyon krémes. A ceruzák legvégén láthatjuk az árnyalatot, ami szerintem egészen színhű, viszont a nevük csak a kupakon van feltüntetve. Az illatuk gyümölcsös, ami felkenés után már nem érezhető.


Ennyire pigmentált rúzsceruzákkal eddig még sehol nem találkoztam, és megkockáztatom, hogy az "átlagos" rúzsok közül is vernek néhányat. Találni a kínálatban 1-2 csillámos színt, az enyémek inkább csak krémes fényűek, bár a Fab Orange alig észrevehetően mattabb. Kellemes őket viselni, és meglepő módon nem szárítanak, de a biztonság kedvéért nem árt előtte hidratálni. A vastagsága abból a szempontból lehet negatívum talán, hogy a kontúrokat nehezebb megrajzolni, nekem meggyűlt párszor a bajom ezzel - bár ebben egyébként is béna vagyok. Mivel ennyire intenzívek, evés előtt mindenképpen letörlöm őket, és inkább újrakenem utána, minthogy bohócot csináljak magamból, az ivást viszont egészen sokáig bírják, 2-3 órát mondanék a tartósságukra. A Fab Orange befogta az ajkaimat, a másik nem.

Bal: 410 Fab Orange, jobb: 210 Keep It Classy
Keep It Classy élesben
Fab Orange élesben
Drogériában fronton csak a DM-ből lehet hozzájutni 1990 forintért körülbelül 7-8 árnyalatban, de mint már említettem, Iparfümérián is kapható a teljes ár kicsit több, mint feléért. 2 gramm terméket tartalmaznak, ami kevésnek tűnhet, de legalább biztosan elfogy majd.

Összességében egyáltalán nem csalódtam, sőt, és örülnék, ha idővel bővítenék a kínálatot - jelenleg a legtöbb szín pink vígy rózsaszínes, ami üti a hajam és nem is áll jól -, mert egészen biztosan beszereznék még párat belőlük, legfőképp a formula miatt. 

11 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek, nem is drága. Én jobban szeretem a faragós változatokat, a tekerősek egy idő után mintha kiszáradnának, pedig nem szoktam elhajigálni a kupakot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez fura, én még egyetlen tekerősnél sem tapasztaltam ezt :O Mondjuk mindössze három Astor darabom van, meg még pár másik, és egyik sem túl régi :D

      Törlés
  2. A Keep it Classy nekem is megvan, meg még a Pink So Chic. A Keep It Classy abszolút kedvenc, míg a másikat szerintem ki is dobom. Az egy dolog, hogy nem pont az én színem és finish-em, de nem is tartós, mászik amerre éri... a Keep it Classy meg a szöges ellentéte. Fura.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint jókat fogtam ki, én most még az In With Coral-lal szemezek...:D

      Törlés
  3. Olyan szépek a fotóid, már csak ezekért is megérte benézni az oldaladra.:) Nekem is tetszettek ezek a ceruzák, de eddig még nem mertem megvásárolni őket. De az iparfumeriás ár után elgondolkozom rajta..:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, köszönöm :) Én azt hittem, hogy ez az akciós ára, de úgy tűnik nem, mert hónapok óta ennyibe kerül :D

      Törlés
  4. Óó, ez a Keep it Classy igazán a te színed, ránézek, és egyértelműen te jutsz eszembe róla :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a vicces, hogy amikor megjött, akkor azt hittem, hogy rettenetesen fog kinézni a hajammal, de valószínűleg a lilás tónus miatt egész jól működik vele, ha rózsaszínesebb lenne, na akkor tényleg borzasztó lenne :D A narancsossal meg néha kicsit pornósnak érzem magam :DDDDDDDD Van még egy nagyon sötét lila is belőlük, szerintem legközelebb azt fogom megvenni :D

      Törlés
    2. De bolond vaaagy :DDDD
      Szerintem meg marhajó mindkettő!

      Törlés
  5. Én anno nem mertem megvenni a Keep it classy-t, mert túlságosan mályvásnak tűnt és én piros/bordó párti vagyok, de a szádon nagyon szép árnyalatot mutat, meghoztad hozzá a kedvemet :) Nekem még a Light it up van meg a Fab Orange mellett, az egy szép mélybordó szín :)Nagyon szeretem ezeket a ceruzákat, sok rúzst lepipálnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább lilásbordónak mondanám a Keep It Classy-t, én meg pont annak örülnék, ha lenne 1-2 mályvásabb árnyalat is a kínálatban :D

      Törlés