2016. március 18., péntek

Teszt | Avon matt hatású ajakrúzs - Berry Blast

Régen nagyon nem voltam rúzsos, macerásnak tartottam, mert mindig figyelni kell, hogy vajon nem kenődött-e fel a homlokomig és hasonlók. A mai napig akadnak ezzel problémáim, és nagyon irigylem azokat, akik egy egész napos mászkálás alkalmával is képesek egész nap tökéletes sminkben létezni, de nekem sajnos ehhez az esetek többségében nincs türelmem. Ettől függetlenül az utóbbi időben megannyi ajakra való termékkel bővült a gyűjteményem, főleg a sötét, feltűnő színek közül, így az Avon új, matt rúzsai közül is a Berry Blast árnyalatot választottam, ami egy lilás bogyószín. Utólag mondjuk már bánom, hogy nem tettem mellé egy natúrabb, hétköznapibb darabot, főleg így a tavasz közeledtével.



Ezúttal a rúzsok egy matt, kissé gumis fekete csomagolásban kaptak helyet, amin felül szokásosan található egy átlátszó rész, aminek én nem veszem túl sok hasznát, de ezen keresztül elméletileg láthatjuk a színt. Teljesen le volt fóliázva, így biztosak lehetünk benne, hogy vadonatúj. Erős kattanással záródik, abszolút táskába dobós. Az illata valamiféle bogyósgyümölcsre emlékeztet, ami felkenéskor elég erős, utána viszont már nem érezhető - bár nekem annyira tetszik, hogy azt sem bánnám, ha tartósan megmaradna.



Eszméletlen könnyen siklik az ajkakon, javítani is könnyű, és a sok esetben megszokott rászáradós érzés nélkül éri el a matt hatást. A pigmentáltságára és fedésére egy rossz szavam sem lehet, még az ajkam belső részét is tökéletesen megszínezi, ahol egyébként a legtöbb rúzs elvérzik. Még mindig küszködöm az ajakszárazsággal és a kisebesedéssel, féltem is, hogy csak ront majd a helyzeten, de semmilyen szárító érzetet nem tapasztaltam még aláhidratálás nélkül sem. A tartóssága átlagos, nekem főleg orrfújás után kellett újrakennem, de evés-ivás után is jobb ránézni, cserébe viszont komfortos viselet. A világosabb árnyalatoknál ugyanakkor valószínű, hogy kevésbé feltűnő a kopás.



15 árnyalatban rendelhető az Avon webshopjából teljes áron 1700 forintért, 3,6 gramm terméket tartalmaz.

Nehéz megfizethető árú, mégis megbízható matt rúzst találni, ami biztosan nem szárít, és jól is néz ki az ajkakon, de ez pontosan ilyen. Lehet, hogy be kell még szereznem párat belőle...

12 megjegyzés:

  1. Csodaszép vagy ❤ jól is áll Neked!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)))) Eléggé eltaláltam a színt amúgy, pedig féltem tőle :D

      Törlés
  2. Gyönyörű vagy, ez a szín csodálatosan illik hozzád! Szuper bejegyzés lett, meghoztad a kedvem a matt rúzsokhoz.

    VálaszTörlés
  3. Ez az első teszt erről a színről, ami után működésbe lépett nálam a KELL reflex. Nagyon jól áll ez a szín Kami, iszonyú dögös vagy vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóóó, de örülök, nagyon szépen köszönöm :)) Mostanában állandóan ezt hordom, annyira bejön :D

      Törlés
  4. Csodásan áll, igazán Kamis! :) A hajszíned pedig gyönyörű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi!! :) A hajam képeken mindig jobb, mint élőben...:D

      Törlés
  5. Nagyon jól áll ez az árnyalat, úgy irigyellek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)) Áh, rengeteg minden meg nem áll jól, úgyhogy kiegyenlítik egymást :DDDD

      Törlés
  6. Csatlakozom az előttem szólókhoz: csodásan áll neked ez a szín. :) Már nagyon hiányzik egy olyan matt rúzs a kollekciómból, ami a fent leírtakat biztosítja, ezért örülök, hogy megírtad ezt a tesztet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, és örülök, hogy meggyőzött :) Eddig minden matt rúzzsal bajom volt, és néhány használat után a fiókban landoltak, hogy aztán fél év múlva megtaláljam őket és belegondolja, hogy húha, használni is kéne, de ez állandóan használatban van egyelőre, ez jó hír :D

      Törlés