2016. március 13., vasárnap

Teszt | Avon kontúrecset

Az utóbbi időben rájöttem, hogy igencsak híján vagyok az arcra való ecsetekre, szinte mindenből csak egy-egy darabom van, ami pedig sminkmániásként néha kevésnek bizonyul. Régóta nézegettem már a kifejezetten kontúrozáshoz kialakított ecseteket, mert bár a ferde ecsetem is megfelel a célnak, nem lehet vele annyira precízen dolgozni. Épp adtam volna le a rendelést, amikor érkezett az email az Avon februári újdonságaival, ahol helyet kapott egy ahhoz hasonló ecset is, amit eBay-en kinéztem, így úgy döntöttem, kipróbálom inkább ezt.


Meglepődtem, amikor megérkezett, mert egy bársonyhatású kis tokba volt csomagolva a szokásos fóliaborításon kívül, ez tök praktikus és elegáns megoldás. A nyele matt műanyag, nekem pont kézreáll, és mivel kis kezem van, szívesebben használok rövidebb ecseteket egyébként is.


Reménykedtem benne, hogy elég tömött lesz, mert pont olyan ecsetet szerettem volna, aminek elég tartása van kicsit intenzívebb és élesebb vonalakat húzni, szerencsére nem kellett csalódnom. A festék felvételéért felelős barna, puhább rész pont annyira laza, hogy rendesen felvigye és szét is dolgozza a festéket, ugyanakkor koncentráltan oda kerül, ahova kell. Az államnál és a homlokomnál is tökéletesen működik. Pirosítóhoz nem ezt használom, de gyanítom, hogy ahhoz is működne. Hatalmas plusz pont, hogy szintetikus szálakból készült, ha nem tudnám, simán azt hinném, hogy természetes a szőre.
Normál áron 1700 forint az Avonnál, ami soknak tűnhet, de láttam én már ennyiért drogériás arcra való ecseteket is, ettől függetlenül nem biztos, hogy ennyit kiadnék érte.

Ti milyen ecsetet használtok legszívesebben bronzosításra/kontúrozásra?

4 megjegyzés:

  1. Köszönöm a tesztet, már alig várom hogy megjöjjön a jövő héten. Remélem nem fogok én sem csalódni benne :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira szép ez a kis ecset :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És végre nem mindenféle hatalmas dolgokat fogok magammal hurcolni :D

      Törlés