2016. január 19., kedd

Teszt | Makeup Revolution Amazing rúzsok - Depraved, Serpent

Régóta szemeztem már a Makeup Revolution rúzsokkal, mert nevetségesen alacsony áron kínálnak az "átlagos" vörösek és rózsaszínek között olyanokat is, mint a pasztell lila, a világoskék, vagy éppen a sötétzöld. Engem pont az ilyen szokatlan árnyalatok csigáztak fel, mert más márkáknál hasonló színeket többszörös áron tudnék csak kipróbálni, ezért a legutóbbi lányokkal közös Iparfüméria rendelésünkkor rögtön két átlagosnak nem nevezhető darab landolt nálam.



A csomagolás hajaz a MUA rúzsokra, egyszerű, fényes fekete műanyagból, ami annak ellenére, hogy nem a legminőségibb, jól záródik, ráadásul a rúzsok teljesen visszatekerhetők, így biztosan nem teszünk kárt bennük véletlenül a kupakkal. A végükön egy kis színminta is található, ami akkor jön jól különösen, ha több van belőlük a készletünkben, így rögtön látjuk, hogy melyik melyik. Az illatukat csak akkor érezni, ha kifejezetten beleszagolok, a lilának (Depraved) gyümölcsös beütésű, a zöldnek (Serpent) semleges. Előbbi a Scandalous, utóbbi az Atomic kollekció tagja, ezért lehet, hogy illatukban, formájuban és végeredményükben is különböznek kicsit.



Leginkább attól féltem, hogy nem lesznek elég pigmentáltak, és pont a drámai hatás nem érvényesül majd, de örömmel jelenthetem, hogy erről szó sincs. Mindkettő rendkívül pigmentált és krémes, talán túlságosan is, emiatt a Serpent hajlamos enyhén csíkozni, ha az ajkunk valamelyik részére véletlenül több kerül belőle. A Depraved sima krémes finishű, a Serpentben azonban találhatók apró arany csillámok, amik csak lámpafénynél észrevehetőek. Jobban örülnék, ha mattak lennének, de így sincs velük probléma.



Lévén, hogy elég figyelemfelkeltő színek, nem kenem fel őket minden nap, de bármilyen meglepő, mindkettőt hordtam már utcára, a Depraved-et többször is. Na nem nagyon tevékeny napokon, mert ilyen feltűnő árnyalatoknál bizony a legapróbb hiba is képes nevetséges dolgokat eredményezni, de 2-3 órán át simán a helyükön maradtak, még ha egyszer-egyszer azért a biztonság kedvéért ellenőriztem is az állapotukat útközben.


Depraved élesben
Serpent élesben
590 forintos áron rendelhetőek meg az Iparfümériáról 21 árnyalatban, de szokott lenni akció, amikor 540-520 forintért is lecsaphattok rájuk.

Egészen biztos, hogy le fogok még csapni néhányra főként az extrémebb árnyalatok közül, mert ha nem is a világ legtartósabb és legjobb minőségű rúzsai, bőven megállják a helyüket, kiváltképp különleges alkalmakra. 
Nektek hogy tetszik? Bevállalnátok hasonlót?

8 megjegyzés:

  1. Az a zöld *-* Nagyon ütős :)

    VálaszTörlés
  2. Az mennyire durva, hogy jól állnak neked ilyen lehetetlen színek. :D
    A lila nagyon tetszik, a zöld nekem már sok :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a cirkuszi bohóc effekt ott van :D
      Szerintem az bárkinek sok lenne :DDDDD

      Törlés
  3. Utcára tuti nem hordanám őket, de poénnak jó itthonra vagy mondjuk egy házibuliba :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos gondolták az emberek, amikor megláttak az utcán, hogy Halloween már elmúlt, farsang meg még nincs itt, eltévedtem kicsit :D

      Törlés
  4. Nem merném őket viselni utcára, de nagyon jól néznek ki. :D Jól áll neked ez az extrémebb ajakfestés. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, sosem gondoltam volna amúgy, hogy valaha ilyeneket fogok hordani :D

      Törlés