2016. január 17., vasárnap

Szerzemények #19 | Bécs, Lush, Catrice kiárusítás...

Az idei téli leárazások alkalmával főként a ruhatáram bővítése és részint lecserélése volt a cél, így a szépségápolási termékek kissé háttérbe szorultak, de természetesen azért akadt néhány dolog, amire elcsábultam. Na meg persze motivációnak sem utolsó, ha egy-egy sikeres vizsga vagy jegy után megjutalmaztam magam valamivel. Apropó, szerdával befejeződött számomra a vizsgaidőszak, mostantól kezdődik egy néhány hetes pihi, meg lélekben felkészülés a következő félévre :) 


Készült beszámoló a bécsi utazásomról, ahol említettem, hogy csak néhány "blogba illő" terméket szereztem be. A DM-ben találtam egy régi fajtájú Balea Trend It Up szárazsampont, úgyhogy azonnal le is csaptam rá, és baromira örültem neki. A Kikoban egyetlen körömlakkot vettem, méghozzá a 336 Electric Blue árnyalatban, ami mindössze 1,90 euroba került az legtöbb lakkal egyetemben. A Müllerben rátaláltam négy fürdősóra, ami itthon nem kapható, ezek név szerint a Tetesept Paradiesgarden; Deine Kuscheizeit; Schön, dass es Dich gibt és a Dresdner Essenz Abendruhe. Ugyanitt vettem két doboz Pringles chipset is, mert jó árban voltak. 


Eddig minden téli leárazás alkalmával sikerült lemaradnom a legizgalmasabb Lush fürdőtermékekről, most viszont résen voltam, és már az első nap meglátogattam az Allee-ban található üzletüket. Szerencsémre mindenből volt még, amit szerettem volna. A Bûche de Noël arctisztító visszatérő vendég nálam ilyentájt, plusz hazajött még velem egy Shoot For The Stars, egy Luxury Lush Pud és egy Cinders fürdőgolyó is.
A Catrice kiárusított termékek közül mindössze háromra csaptam le: két Luxury Nudes körömlakkra, amelyek a 01 White & Bright, valamint 02 Fresh Love Affair névre hallgatnak, és egy Velvet Matt szemhéjpúderre a 070 Princess Mattleine árnyalatban. 


Volt még egy köröm a Kristóf téri Lush-ba is pár nappal később, akkor a Father Christmas és a Lord of Misrule fürdőbombára neveztem be, valamint egy Gold FUN gyurmaszappan is a kosaramban landolt. Mindenről lesz teszt egyébként.
A Zarában nem terveztem vásárolni, de amikor kilyukadtam a parfümöknél, egyből elgyengültem. Így került hozzám végül a Turquoise Green parfüm, valamint egy mini golyós szett, ami az Iced Fresia és a Frosted Cotton illatokat tartalmazza. A Zara parfümjeit egyébként csak ajánlani tudom, mert a kiszerelésükhöz és a tartósságukhoz képest rettentő olcsók, és szinte mind iszonyat finom. A DM-ben kiszúrtam egy Cool Blossom nevű új Balea tusfürdőt, mániákusként nyilván nem tudtam otthagyni. A Müllerben vettem a Schwarzkopf Styliste Ultime Satin Frizz Control hajegyenesítő szérumot, ezt máshol még nem láttam, és egy Dresdner Essenz Winterbad fürdősót, amiről Niki blogján olvastam.


A Nivea Men Sensitive aftershave balzsam egy féláras karácsonyi ajándékcsomagban volt egy tusfürdővel együtt, amit apának adtam. Igen, engem is elkapott az aftershave-primer-helyett láz...Az Isana Intensiv 2in1 hajolajjal régebb óta szemeztem már, és mivel akciós is volt éppen, megvettem. Az Essence pult akciós termékei eléggé le voltak már fosztva, mire a Müllerbe értem, de szerencsére sikerült találnom egy utolsó darabot a kedvenc mini hajgumijaimból. Két lakkot is vásároltam, egyik az I Love Trends The Nudes kollekció darabja, aminek az árnyalata 03 i'm lost in you, a másik pedig az Effect körömlakkok közül a 35 shine brighter!


Most pedig ti meséljetek, melyik bolt vagy márka akcióinak nem bírtatok ellenállni? :)

24 megjegyzés:

  1. A Nivea aftershave balzsamról készítesz majd egy tesztet? :) Nagyon sok youtubos használja és kíváncsi lennék rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen, lesz teszt, bár annyit elöljáróban elmondhatok, hogy tényleg működik :D

      Törlés
  2. Erről az Aftershave dologról nem is hallottam még, remélem írsz majd róla, kíváncsivá tettél! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most tele van vele az internet, azért is vettem meg, hogy nehogy kimaradjak a buliból :DD

      Törlés
  3. Mennyi fincsi fürdő dolog. :) Az a gyurma mit tud?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg letörögetsz belőle, és lehet használni habfürdőként, samponként meg tusfürdőként is, bár ezt az arany csillámosat nem valószínű, hogy a hajamra kenem majd :D

      Törlés
  4. Nem semmi mennyi jó dolgot sikerült beszerezned!! ;) A LUSH cuccok biztos jók lesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És akkor ez még nálam a kevés dolog! :D Jók is, legalábbis amiket eddig kipróbáltam belőlük, nem értem, miért nem vásároltam be eddig náluk :D

      Törlés
  5. De jó Neked! Nekem csak szerdától kezdődik a vizsgaidőszak...szerencsére karácsonykor viszont nem fájt a fejem ez miatt :D (imádlak Erdély :D)
    Nem vásároltam semmit mostanság, viszont ha lejártak a vizsgáim meglepem magam pár dologgal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallottam, hogy ti ott a határon túlon meg vagytok áldva a késői vizsgaidőszakkal :D Az a vicc, hogy nálunk mi egy héttel később végzünk, mint a többi egyetem, ehhez képest február 8-án már megyünk is be :D
      Lepd is, megérdemled ;) :P

      Törlés
    2. Február 11.én lesz az utolsó vizsgám és csak 22.-én kezdődik a második félév.
      Igen, ezért nagy mázlink van :D Viszont az államvizsgától már parázom :-s

      Törlés
    3. De jó lenne, ha már ott tartanék, hogy államvizsga :DD Bár nem, mert már most is ha meghallom azt a szót valakitől, hogy szakdolgozat, végem van, pedig addig még van pár évem :D

      Törlés
  6. Jajjj azok gyurmák annyira izgatják a fantáziám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is mostmár tűkön ülök, lehet, hogy ma este kipróbálom :D

      Törlés
  7. Nagyon jó dolgokat vettél! A Zara parfümök közelébe már nem merek menni, mert mindenki jót mond róluk, és biztos vagyok benne, hogy elcsábulnék egy illatra minimum. A gyurmaszappanra nagyon kíváncsi vagyok, majdnem megvettem, de végül mégsem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is már vettem ezeken kívül legalább két Zara parfümöt életemben, úgyhogy tényleg addiktív :D Én is otthagytam először, de még jó, hogy visszamentem érte :D

      Törlés
  8. Imádom a Zara parfümöket, most is van 4 illatom tőlük. :D
    A Balea tusit meg fogom majd nézni. :) Na meg az After Shave-et is, mert kíváncsi vagyok rá, hogy nekem beválna e primerként. :D
    Klassz bejegyzés volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Amúgy az After Shave-et mindenképp akciós csomagok között keresgéld, ha még találsz belőlük, mert bőven olcsóbbra jön ki, mintha csak simán egyedül vennéd meg.

      Törlés
  9. Erre az after shave dologra nagyon kíváncsi vagyok, eddig még sehol nem találkoztam vele. A Bûche de Noël lemosót viszont én is nagyon szeretem, annyira karácsonyi hangulata van a fincsi mandula illattól. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fura, hogy én egyáltalán nem asszociálok miatta a karácsonyra, pedig mindenki más igen :D

      Törlés
    2. Nekem talán azért juttatja egyből a karácsonyt az eszembe, mert csak ilyenkor eszek marcipánt...szaloncukor formájában. Pedig édesszájú vagyok, de az év többi szakában még így is túlságosan tömény. :D

      Törlés
    3. Úúú, én soha semmilyen módon nem szerettem a marcipánt :DDD

      Törlés
  10. Köszönöm az említést!:) Próbáltad már a fürdősót, milyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már el is fogyott, az illatáért odavoltam, úgyhogy megyek, és betárazok életem végéig :D

      Törlés