2016. január 28., csütörtök

Januári kedvencek

Talán ez lesz a blog történetének legrövidebb kedvences bejegyzése, de semmiképpen sem szerettem volna kihagyni, mert már szinte hagyománnyá vált, hogy minden hónapban jövök vele. Látszik, hogy január legnagyobb részét itthon töltöttem, már-már unalmas módon, és szinte mindenki tudja, hogy minek köszönhetően - de ha mégsem: vizsgaidőszak, meg az utána levő pihi kiélvezése.


Testápoláson belül ismét egy olyan rózsás terméket használtam, ami ez - szerencsére - nem élvezhető. A Balea Frost Flower tusfürdőre inkább mondanám, hogy fenyőfás-férfiillatú, amit a furcsa kombináció ellenére is megkedveltem. Mint mindig, a termék most is olyan színű, mint a flakon, ráadásul meg is színezi a vizet egy kicsit. Mivel ebben a hónapban elég sok fürdőgolyót és fürdősót használtam, gyakran vetettem be a Babylove Dusche & Shampoo tusfürdőt, mert semleges illatának köszönhetően nem keveredett az egyéb termékekkel. Kicsit elfelejtődött, de most újra felfedeztem a Charles Worthington Straight & Smooth egyenesítő krémet, amit még egy londoni Bootsban vettem. Az illata nagyon furcsa, kicsit műanyagos, ezért nem is vettem elő sokáig, de a hővédő hatása mellett még jól is szuperál, ezért megbarátkoztam vele. 


Az egyik leginkább kedvelt alapozómmá nőtte ki magát az utóbbi időben a L'oreal Infallible 24H matt verziója, amit általában akkor vetek be, ha tudom, hogy tartós és viszonylag erős fedésre van szükségem. Pluszpont, hogy a 10 porcelain árnyalat tényleg nagyon világos, úgyhogy csak felviszem, és már kész is. Mostanában cserélgetem a szempillaspiráljaimat, egyrészt, hogy egyik se száradjon be, másrészt, hogy minél előbb kibonthassam az újakat, jelenleg éppen az Essence Lash Princess van használatban. Van már róla teszt, még mindig nagy kedvenc, és szeretném idővel kipróbálni a zöld társát is. Ebben a hónapban legtöbbször a Catrice Ultimate Stay rúzsok 050 Mauve Your Lips árnyalatát kentem fel, ami egyébként is a top ajakra való termékeim közt van, és sokszor említettem már. Télen mindig előkerül a néhány évvel ezelőtti Essence Breaking Dawn trendkiadás pirosítója, ami a 01 Renesmee Red nevet viseli, ilyenkor hónapokon át csak ezt használom, csodás téglaszín, és remélem, hogy soha nem fog elfogyni. 


Rengeteg nyakláncom van, lassan már ki sem lépek a házból anélkül, hogy ne viselnék egyet közülük. A jobboldali különlegessége, hogy eddig minden vizsgámkor ez volt rajtam, a baloldalit pedig a medálja miatt leginkább ilyenkor hordom. Mindkettő eBayről van egyébként, ahogy az ékszereim legnagyobb százaléka. 


Akik ismernek, azok tudják, hogy nem szeretem a teákat, amióta viszont anya egyik kolléganője által megkóstoltam a Lidl-ben kapható Lord Nelson márka Pure Miracle változatát, azóta teljesen rákattantam. Az egyik heppem, hogy csak a piros színű teákat vagyok hajlandó meginni - ne kérdezzétek... - ez pedig piros, és ráadásul isteni. Feketeribizli és sárkánygyümölcs ízű egyébként.

A hónap első fele meglehetősen unalmasan telt, a vizsgáimra tanultam, de tizenharmadikán végre valahára végeztem (micsoda alliteráció, figyelitek!) mindennel. Láthattátok, hogy ezután blogos szempontból kicsit elszaladt velem a ló - pozitív értelemben -, mert magamhoz képest sok bejegyzést írtam, plusz három kerek számot is produkáltatok: elértük a százezer oldalmegjelenítést, a kétszáz feliratkozót a blogon, és több, mint négyszáz követőt az Instagramon. A legtöbb fordulópontnál pont gép előtt ültem, és még mindig nagyon boldog vagyok miattuk, köszönöm szépen mindannyiótoknak! ❤

Nektek hogyan telt 2016 első hónapja? :)

10 megjegyzés:

  1. De szép a hópelyhes nyaklánc *-* Persze a másik is, csak a hópehely most megragadta a figyelmem. Nemrég ruháztam be a zöld lash princessre, egyelőre még barátkozunk, nehéz átszokni rá a régebbi spirálom után, de nem rossz. Kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon jobban fog-e tetszeni, mint a másik társa vagy sem. A Lord Nelson teák pedig nagyon finomak, esélyes, hogy legközelebb lecsapok erre a darabra az ajánlásod alapján :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor majd ha már nem hatvan bontatlan spirálom lesz a fiókban, akkor én is megveszem :DD Remélem van másik piros teájuk is, mert akkor veszek még :D

      Törlés
  2. A zöld essence spirál fantasztikus. Mondjuk én mindkettőt szoktam hagyni úgy 3 hetet kb.pihenni felbontás után .:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, hallottam, hogyha rögtön elkezded használni akkor szégyen mit művel :D

      Törlés
  3. Lidlis teja..oké megjegyezve! Le is fogom csekkolni. Ha van még tea kedvenced írd meg! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pickwick gyerektea ér?!:DDDD Egyedül az az, amit még kóstoltam, és nem volt kommersz citromosteaíze :D

      Törlés
    2. Hogyne, ha finom az íze, ne viccelj! :D

      Törlés