2015. december 3., csütörtök

Új termékek a hajápolásomban #4

Ismét cserélődött a mindennapokban használt hajápolók sora a fürdőben, és mivel ez a kedvenc témám, megint külön mutatom meg, hogy miket próbáltam ki az elmúlt hetekben. Ugyanakkor meg kell fogadnom, hogy nem veszek többet mostanában, mert kicsit eluralkodott a káosz, és már azt sem tudom, mihez nyúljak, annyi új terméket vettem mostanában...:D 


Garnier Ultra Doux Szépségrituálé balzsam: a Garnier hajápolási termékek közül egyedül a Fructis Oil Repair 3 család balzsamja és pakolása vált be igazán, de úgy gondoltam, hogy próbát teszek ezzel is. Az illata leginkább valamiféle C-vitaminos tablettára hasonlít, volt már valamim, ami ilyen illatú, de nem tudom felidézni, hogy mi. Elég sokáig a hajban is marad, ezért nem árt vásárlás előtt megszagolni. Elég zsűrű, inkább zselés-géles az állaga, mintsem krémes. Nem szabad tőle csodát várni, egynek elmegy, bár a közel 700 forintos árát kicsit sokallom. Plusz dolog egyébként, hogy parabénmentes.

Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil balzsam: mostanában kezdett el érdekelni a Dove Advanced Hair Series vonala - olyannyira, hogy nemrég az egyik sampont is megvettem - erről a balzsamról is rengeteg jó véleményt olvastam. Az illata megosztó lehet, édeskés, kicsit fűszeres, nekem tetszik, és hajmosás után még napokig érezhető. Legfőképpen azért szeretem, mert érezhetően táplál, mégis tovább marad frissen mosott hatású a hajam, mint általában, és ezt még más hasonló terméknél nem tapasztaltam. Az ára 1500 forint körül mozog, amit még éppen hajlandó vagyok kifizetni érte, de szerencsére gyakran akciózzák a Rossmannban, ilyenkor neveznék be rá újra.

L'oreal Elseve Extraordinary Oil Selymes Olaj A Krémben: már említettem, hogy a pakolás párjába szerelmes vagyok, többek között az illata miatt, ennek pedig pont ugyanolyan. Nedves és száraz hajra is szoktam használni, könnyen beszívódik és még 2-3 nap után is érzem a hirdatáló hatását. Egészen kevés is elég belőle, én gyakran elkövetem azt a hibát, hogy jó sokat nyomok ki a tubusból, de még ilyenkor sem érzem, hogy elnehezítene. 

Balea Professional Repair + Pflege hajvégápoló: az egyik barátnőm ajánlotta, de sokáig nem mertem megvenni, ugyanis az összetevőlista második helyén az alkohol található. Azt sajnos nem írja, hogy denaturált, vagy zsíralkohol, ezért féltem, hogy szárítani fog, és pont az ellenkezőjét érem el vele, mint amire kitalálták. Ehhez képest semmi ilyesmit nem tapasztaltam, maradéktalanul beszívódik, fényes és nagyon puha lesz tőle a hajam. Sűrűbb állagú olaj, mint amikkel eddig találkoztam, az illata semleges. Csak száraz hajon használom.

Manna Kókusz Egzotikus vaj: már régebb óta a birtokomban van, és használom is, ugyanis Pannitól kaptam szülinapomra még nyáron, viszont tartalékolok vele, mert elég körülményesen és drágán lehet hozzájutni a finomítatlan kókuszolajhoz. Ehhez mérten valódi kókuszillata is van, amit sokáig érezni, általában lefekvés előtt kenem be vele a hajvégeimet, hogy reggelig legyen ideje beszívódni. Jó ötlet, hogy pumpás, így egész kevés mennyiség is adagolható.

Ami nem került fel a képre, mert írtam róla külön, viszont újdonság, az az Avon Planet Spa Herbal Steam Bath hajpakolás, itt elolvashatjátok a tesztet.

Próbáltatok már ezek közül valamit?

6 megjegyzés:

  1. A Dove balzsamon még nagyon gondolkodom, de majd ha akciós lesz... :D

    VálaszTörlés
  2. Én most a Syoss Keratinos hajkondicionálóját vettem meg balzsam/pakolás gyanánt, drogériából az egyetlen normális balzsam, amit én szeretek, ha van kedved majd próbáld ki, tényleg jó :) Kuponos napokon fél áron megéri megvenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha arra a sárga pumpásra gondolsz, azt már használtam, kétszer újra is vettem, de átváltottam utána valami másra...:D

      Törlés
  3. Klassz dolgok, fel is írtam pár dolgot magamnak. :)
    A Garnier Ultra Doux termékek közül a barackos és a levendulás sampon-balzsam duót használtam és szerettem de úgy érzem ideje váltani. :)
    A sima kókusz olaj is jó a hajra és a tömbösből szoktam olvasztani és a hajvégekre teszem fel pakolásnak hajmosás előtt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg, a barackos Ultra Doux balzsamot is használtam, az illatát nagyon szerettem, arra emlékszem :) Én is van, hogy a sima kókuszolajat felkenem, aztán rajta hagyom jó pár órát, de utána kimosni kész szenvedés, mint attól félek, hogy benne marad :D

      Törlés